06 / 05 / 2024

Orge Enerji firmaları

Orge Enerji firmaları

Orge Enerji Elektrik Taahhüt A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Mecidiyeköy Quasar İstanbul projesi Orge Enerji ile sözleşme imzaladı...

HD filtreli ve enerji tasarruflu Samsung AR35 silver split klimada süper fiyat!

Dünyanın en büyük teknoloji firmalarından Samsung, adından çok söz ettirecek bir klima üretti. Enerji tasarrufunun, hd filtre ve iyi uyku modunun bulunduğu AR35 silver split klima görücüye çıktı.

ABD’de sondaj kule sayısında büyük düşüş

ABD'de enerji firmalarından yine düşüş açıklaması geldi. Enerji firmaları, 2020’nin yaz aylarından bu yana ilk defa 9 hafta üst üste sondaj kule sayılarını azalttıklarını ifade etti.

ORGE'den Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey Metrosu'na 736 bin Euro'luk ilave iş!

ORGE Enerji Elektrik Taahhüt'ün devam eden işleri arasında yer alan Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Projesi'nde, Depo Sahası Genel Elektrik İşleri'ne yönelik 736 bin 137,17 EUR+KDV tutarındaki ilave iş teklifi olumlu sonuçladı...

Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey Metrosu'nda 736 bin 137 Euro'luk ilave iş!

ORGE Enerji Elektrik Taahhüt'ün devam eden işleri arasında yer alan Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Projesi'nde, Depo Sahası Genel Elektrik İşleri'ne yönelik 736 bin 137,17 EUR+KDV tutarındaki ilave iş teklifi onaylandı...

Akbatı ve Akasya AVM'nin enerjisi için Sakarya Elektrik'le sözleşme imzaladı!

Akbatı ve Akasya Alışveriş Merkezlerinde kullanılmak üzere enerji firmalarından alınan teklifler değerlendirildi. 31 Aralık 2019 tarihi itibariyle sona erecek enerji tedarik sözleşmesinin Sakarya Elektrik ile imzalanmasına karar verildi....

Yenilenecek yapılar 10 milyar TL’lik pazar yaratır!

Nitelikli elektrik taahhüt şirketlerinden ORGE Enerji Elektrik Taahhüt CEO’su ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nevhan Gündüz yaptığı açıklamada renovasyon tarihi gelen, yenilenmesi gereken binaların pazar için potansiyel olduğuna dikkat çekti.

Akbatı ve Akasya AVM'nin enerjisi için Sakarya Elektrik'le anlaşıldı!

Akbatı ve Akasya Alışveriş Merkezlerinde kullanılmak üzere enerji firmalarından alınan teklifler değerlendirildi.  1 Ocak 2019 tarihi itibariyle sona erecek enerji tedarik sözleşmesinin Sakarya Elektrik ile imzalanmasına karar verildi....

Kira sertifikaları ekonomiye enerji katıyor!

Vakıf Katılım Genel Müdürü İkram Göktaş, reel sektör firmalarının yatırımlarını artırmak amacıyla faydalandıkları sukuk/kira sertifikalarının ekonomiye enerji verdiğini söyledi. 

Akıllı binalar vazgeçilmez oldu!

Orge Enerji Elektrik’in CEO’su Nevhan Gündüz, akıllı evlerin bilinenin aksine maliyeti artırmadığını hatta tasarruf sağladığını belirterek “Müteahhitler demir-çimentodan vazgeçemiyorsa artık akıllı evlerden de vazgeçme şansı yok” dedi.

Dönüşümde enerji korunumu ile aidatlar düşürülüyor!

Gazete Habertürk yazarlarından Mimar Esin Tümer, Gaziosmanpaşa'daki kentsel dönüşüm firmalarından Süleyman Ekşi ile kentsel dönüşümü ve enerji korunumunu konuştu.

Ünal Aysal, Güney Koreli ortakla İran'da enerji santrali inşa edecek!

Galatasaray eski başkanı Ünal Aysal'ın sahibi olduğu Unit International ile Güney Kore'nin en büyük inşaat firmaları arasında yer alan SK Engineering & Construction ile İran'da enerji santrali inşa ediyor.

Enerji devlerinin gözü bu ihalede!

İsrail hükümetinin ülke sularında doğalgaz keşfetmek için Türk firmaları da ihaleye çağırması sonrası Türkiye'nin enerji sektöründe yatırım yapan dev enerji firmaları ihale için kolları sıvadı.

Uzakdoğulu firmalar Türkiye’de enerji yatırımı yapacak!

Uzakdoğulu firmalar, birçok sektöre yatırım yapmak için Türkiye’yi yakın markaja aldı. Çinli enerji devi CMEC de yatırım için son aşamaya geldi.

Orge Enerji firmaları Haberi

Orge Enerji firmaları

Orge Enerji Elektrik tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirketimiz ile Viatrans A.Ş.-Meydanbey Ortak Girişimi arasında; Quasar İstanbul Projesi Elektrik İşlerinin tarafımızdan yapılması konusunda, ana kalemler 7.850.000,00 Avro (Yedimilyonsekizyüzellibin Avro)  ve opsiyonel kalemler 2.407.986,00 Avro (İkimilyondörtyüzyedibindokuzyüzseksenaltı Avro) olmak üzere toplam 10.257.986,00 Avro (Onmilyonikiyüzelliyedibindokuzyüzseksenaltı Avro) bedel üzerinden anlaşma sağlanmıştır. Sözleşmenin imzalanması için görüşmelere derhal başlanması konusunda taraflarca mutabakata...