04 / 05 / 2024

Orge Enerji projeleri

Orge Enerji projeleri

Orge Enerji Elektrik Taahhüt A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kartal Kaynarca metro hattı elektrik işlerini Erge Enerji yapacak.

Orge Enerji Elektrik sorumluluk beyanını yayınladı!

Orge Enerji Elektrik Taahhüt A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Orge Enerji Elektrik 01.01.2014 - 30.06.2014 dönemi sorumluluk beyanını yayınladı.

Quasar İstanbul projesi Orge Enerji ile sözleşme imzaladı!

Orge Enerji Elektrik Taahhüt A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Mecidiyeköy Quasar İstanbul projesi Orge Enerji ile sözleşme imzaladı...

İki şehir için acele kamulaştırma kararı!

Türkiye'de farklı şehirlerde hayata geçirilecek olan enerji projeleri için kamulaştırma kararı verildi. İşte Resmi Gazete'de yayımlanan o kamulaştırma kararları...

Son dakika! 18 il için kamulaştırma kararı geldi! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla bugünkü 32487 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, çok sayıda kentte enerji projeleri için bazı taşınmazlar acele kamulaştırılacak.

GYODER'den depreme karşı akıllı kentler için KÖİ modeli önerisi!

Kamu Özel Sektör İş Birliği (KÖİ) Modeli, depreme dayanıklı dirençli kentler, yerel hizmetler, akıllı şehircilik, çevre ve enerji projeleri, kiralık evler, yurtlar ve sosyal alanlar gibi üst yapı projeleri için de önemli bir yöntem olacak.

İki il için acele kamulaştırma kararı!

Hatay ve Bolu'da hayata geçirilecek enerji projeleri için bazı taşınmazların acele kamulaştırılmasına karar verildi. Konuya ilişkin Cumhurbaşkanı kararları, bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

ORGE'den Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey Metrosu'na 736 bin Euro'luk ilave iş!

ORGE Enerji Elektrik Taahhüt'ün devam eden işleri arasında yer alan Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Projesi'nde, Depo Sahası Genel Elektrik İşleri'ne yönelik 736 bin 137,17 EUR+KDV tutarındaki ilave iş teklifi olumlu sonuçladı...

Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey Metrosu'nda 736 bin 137 Euro'luk ilave iş!

ORGE Enerji Elektrik Taahhüt'ün devam eden işleri arasında yer alan Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Projesi'nde, Depo Sahası Genel Elektrik İşleri'ne yönelik 736 bin 137,17 EUR+KDV tutarındaki ilave iş teklifi onaylandı...

Yenilenecek yapılar 10 milyar TL’lik pazar yaratır!

Nitelikli elektrik taahhüt şirketlerinden ORGE Enerji Elektrik Taahhüt CEO’su ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nevhan Gündüz yaptığı açıklamada renovasyon tarihi gelen, yenilenmesi gereken binaların pazar için potansiyel olduğuna dikkat çekti.

Nivo’nun çevre dostu binaları yüzde 30 enerji tasarrufu sağlıyor!

Nivo projeleri çevre dostu projeleriyle yatırımcılarına kazandırıyor. İstanbul'un merkezi konumlarında yükselen Nivo İstanbul ve Nivo Ataköy projeleri yüzde 30 enerji tasarrufu sağlıyor.  

Hükümet mega projelerden vazgeçmiyor!

Hükümet tasarruf politikalarını uygularken mega projelere de devam ediyor. Bu kapsamda ulaşım ve enerji projeleri tamamlanacak...

Alemad Group Enerji Projeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alemad Group Enerji Projeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emad Al Alıawı tarafından kuruldu. 

Akıllı binalar vazgeçilmez oldu!

Orge Enerji Elektrik’in CEO’su Nevhan Gündüz, akıllı evlerin bilinenin aksine maliyeti artırmadığını hatta tasarruf sağladığını belirterek “Müteahhitler demir-çimentodan vazgeçemiyorsa artık akıllı evlerden de vazgeçme şansı yok” dedi.

Türkerler Holding'ten 5 milyon dolarlık dev inşaat ve enerji projeleri!

Türkiye ekonomisinin en güçlü grupları arasında yer alan Türkerler Holdingin devam eden projelerinin toplam yatırım miktarı 5 milyar doları aştı. Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker, 3 yıl içinde bu rakamı 8 milyara çıkarmayı hedeflediklerini açıkladı.

Alanya Güneş Enerji Santrali'nin yapımına başlandı!

Alanya için dev projeleri hayat geçirmeye devam eden Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Türkiye’deki kamu kurum ve kuruluşları arasında projelendirilen en büyük Güneş Enerji Santrali’nin yapımına Toslak Mahallesi’nde start verdi.

Orge Enerji projeleri Haberi

Orge Enerji projeleri

Orge Enerji Elektrik tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirketimiz ile Şenbay-Öztaş-Albayrak İş Ortaklığı (SOAJV) arasında; Kartal-Kaynarca Metro İnşaatı Elektrik İşlerinin tarafımızdan yapılması konusunda 9.950.000,00 Avro  (Dokuzmilyondokuzyüzellibin Avro) bedel üzerinden anlaşma sağlanmıştır. Sözleşmenin imzalanması için görüşmelere derhal başlanması konusunda taraflarca mutabakata...