06 / 05 / 2024

Orhan Avcı fuar

Orhan Avcı fuar

9. İnşaat Teknolojileri, İş ve İnşaat Makineleri, Altyapı, Müteahhitlik Hizmetleri Fuarı, adeta göz kamaştırıyor. Çok sayıda firmanın yer aldığı fuarda, Halil Avcı Şirketler Grubu da projelerini tanıtan stantla yer aldı.

'Sosyal donatılı konut' talebi kalıcı olacak!

Yurtiçinde ve yurtdışında birçok projeye imza atan Halil Avcı İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Orhan Avcı, pandemi döneminde artan 'sosyal donatılı konut' talebinin, pandemi sonrası da devam edeceğini söyledi.

Avcılar Belediyesi Tahtakale'de fuar ve sergi alanı yaptırıyor!

Avcılar Belediyesi, Tahtakale Mahallesi'nde İrtifak/İntifa hakkı: Fuar ve sergi alanı, işyerleri inşası ile Fuar ve sergi alanı vb. alanların işletilmesi işi için ihale düzenliyor...

Avcılar Belediyesi fuar alanı irtifak karşılığı işletme ihalesi 25 Eylül'de!

Avcılar Belediye Başkanlığı tarafından fuar ve sergi alanı, işyerleri inşası ile Fuar ve sergi alanı stant vb. alanların işletilmesi işi ihale ediliyor..

Avcı Architects, MIPIM'de projelerini tanıtıyor!

İş hacminin yüzde 80’i uluslararası projelerden oluşan Avcı Architects, 14-17 Mart tarihleri arasında Fransa’nın Cannes şehrinde gerçekleştirilmekte olan MIPIM 2017 Fuarı’nda yer alıyor.

Kayseri 6. Mobilya Fuarı açıldı!

Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, Kayseri 6. Mobilya Fuarı'nın açılışına katıldı. Açılışa Kayseri Valisi Orhan Düzgün de katıldı.

Ova Arıtım Proje ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar Şubesi açıldı!

Ova Arıtım Proje ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar Şubesi, Orhan Gümüş Şube Müdürlüğü'nde 5 bin TL sermaye ile 5 Ekim'de Avcılar, Merkez Mahallesi'nde açıldı.

27. Uluslararası Yapı ve Yaşam Fuarı açıldı!

27. Uluslararası Yapı ve Yaşam Fuarı, Merinos Kongre ve Kültür Merkezi'nde kapılarını açtı. Açılış konuşmasını Vali Yardımcısı İbrahim Avcı yaptı.

Orhan Avcı: Adana İnşaat Fuarı sektöre güç kattı!

9. İnşaat Teknolojileri, İş ve İnşaat Makineleri, Altyapı, Müteahhitlik Hizmetleri Fuarı, adeta göz kamaştırıyor. Çok sayıda firmanın yer aldığı fuarda, Halil Avcı Şirketler Grubu da projelerini tanıtan stantla yer aldı.

İzmir yeni turistler çekmek için Vakantiebeurs Turizm Fuarı'nda!

Boyalık Beach Otel Genel Müdürü Orhan Belge ile Boyalık Beach Otel Ön Büro Müdürü Eren Özkan, Vakantiebeurs Turizm Fuarı'nda kurulan İzmir standında görüşmelerini gerçekleştirdiklerini söyledi.

Orhan Avcı: DreamGarden ile Adana'da beş yıldızlı otel konforu yaşatmak istiyoruz!

Yurtiçi ve dışında birçok projeye imza atan Halil Avcı Şirketler Grubu, 36 yıllık deneyimi ile faaliyet gösteriyor. Orhan Avcı, DreamGarden projeleri ile Adana'da yeni konutlar yapmaya hazırlandıklarını bildirdi.

Orhan Avcı: Konut sektörü canlandı!

Halil Avcı Şirketler Grubu Yönetimi Kurulu Başkan Yardımcısı Orhan Avcı, "Sektör çok canlandı" dedi. Ülke ekonomisine olan güveninin pekiştiğini hem de ciddi oranda düşen faizlerin aynı seviyelerde kaldığını vurguladı...

Orhan Avcı: Konut sektörü hareketlendi!

Halil Avcı Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Orhan Avcı, inşaat sektörünün ekonomi lokomotifi olduğuna dikkat çekti. Avcı; seçim döneminin ardından konut sektöründeki hareketlenmelere değindi...

Orhan Avcı: Konut sektörüne umutla bakıyoruz!

Geride bıraktığımız yoğun seçim döneminin ardından konut sektöründeki hareketlenmeleri değerlendiren Halil Avcı Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Orhan Avcı, inşaat sektörünün ekonominin lokomotifi olduğuna dikkat çekti.

Orhan Avcı fuar Haberi

Orhan Avcı fuar

Çok sayıda firmanın yer aldığı fuarda, Halil Avcı Şirketler Grubu da projelerini tanıtan stantla yer aldı. Adana Valisi Mustafa Büyük, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana Ticaret Odası Başkanı Atila Menevşe, Adana Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvançve daha birçok seçkin davetli grubu Halil Avcı Şirketler Grubu'nun standını ziyaret ederek, Yönetim Kurulu Başkanı Halil Avcı'dan bilgi aldı.


Çimentodan demire, aksesuardan tüm yapı malzemelerine kadar yüzlerce sektörü peşinden sürükleyen,  bu nedenle ekonominin lokomotifi olarak gösterilen inşaat sektörünün temsilcileri,  projelerini kurdukları stantlarda tanıtıyorlar.


Sektörde 1979’dan beri faaliyet gösteren, halen yurt içi ve yurt dışında birçok projeyi yürüten Halil Avcı Şirketler Grubu’nun standı da ziyaretçilerin yoğun ilgisini gördü.


Firma, en son projesi Dream Garden başta olmak üzere kısa sürede rekor bir satış seviyesine ulaşan Dream...