10 / 05 / 2024

Orhan İlkay Ergüneş

Orhan İlkay Ergüneş

BSI Mühendislik Müşavirlik Anonim Şirketi, Orhan İlkay Ergüneş, Fatih Yeşilselvi, Emrah Bural tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 16 Ocak'ta Beşiktaş, Gayrettepe Mahallesi, Hoşsohbet Sokak'ta kuruldu.

Orhan Timurhan kimdir? Orhan Timurhan ne iş yapıyor?

Orhan Timurhan kimdir?Orhan Timurhan'ın eğitim durumu nedir?Orhan Timurhan kariyeri ve eğitim durumu nedir? Orhan Timurhan'ın kim olduğu ve Orhan Timurhan'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Orhan Aksüt ne zaman CEO oldu? Hangi bankalarda çalıştı?

Orhan Aksüt kimdir? Hangi alanlarda uzmanlaştı? Özderici GYO’da ne iş yapıyor? İşte Orhan Aksüt’ün biyografisi...

Orhan Gençoğlu kimdir? Orhan Gençoğlu kaç yaşında? 

Penguen Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Gençoğlu kimdir? Orhan Gençoğlu kaç yaşında? Orhan Gençoğlu ne kadar? İşte ayrıntılar...

Orhan Albayrak kimdir? Hangi alanlarda çalıştı? Trend GYO’da hangi pozisyonda görev yürütüyor?

Orhan Albayrak hangi üniversitede eğitim aldı? İstanbul Ticaret Odası’nda hangi alanda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Orhan Albayrak’ın hayatı...

Orhan Geniş nerede okudu? İngiltere’ye neden gitti? Hangi alanlarda çalıştı? Çalık Enerji’de hangi görevde yer alıyor?

Orhan Geniş kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? İngiltere’ye neden gitti? İş hayatına ne zaman başladı? Hangi pozisyonlarda görev aldı? Çalık Enerji’de hangi alanda çalışıyor? İşte Orhan Geniş ile ilgili merak edilenler...

İlkay Güneş kimdir? İlkay Güneş nereden mezun oldu?

İlkay Güneş ne iş yapıyor? İlkay Güneş hangi mesleği yapıyor? İlkay Güneş nereden mezundur? İşte detaylar!

TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay: ‘Tarihte ilk defa ne istediysek aldık’

TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay, kamu işçisine yapılan zam ile ilgili açıklama yaparak, "İlk kez TÜRK-İŞ'in tarihinde ne istediysek hepsini aldık" ifadelerini kullandı.

Orhan Aydın’ın mesleği ne? Orhan Aydın nereden mezun oldu?

Orhan Aydın kimdir Orhan Aydın’ın mesleği nedir? Orhan Aydın eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Emekli bayram ikramiyeleri için kritik görüşme! 2023 yılı bayram ikramiyeleri ne kadar olacak? 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin ile Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Genel Başkanı Kazım Ergün bugün bir görüşme yapacak. Peki 2023 yılı bayram ikramiyeleri ne kadar olacak? Emekli bayram ikramiyeleri hesaplara ne zaman yatacak?

AFAD resmen açıkladı! Deprem fırtınası ne zaman bitecek? Artçılar şiddetlenecek mi?

AFAD Risk Azaltma Genel Müdürü Orhan Tatar, son günlerde ülke genelinde ve afet bölgesinde yaşanan depremlerle ilgili konuştu. AFAD resmen açıkladı! Deprem fırtınası ne zaman bitecek? Artçılar şiddetlenecek mi?

Taga Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taga Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Fatih Yeşilselvi, Orhan İlkay Ergüneş ve Şerafettin Arslantürk ortaklığında kuruldu.

Avrupa, Kanal İstanbul hakkında ne düşünüyor? 

Takvim Gazetesi köşe yazarlarından Ergün Diler bugünkü köşe yazısında Avrupa ülkelerinin Kanal İstanbul Projesi'ne bakışını kaleme aldı.

Ergün Turan ile İsmet Yıldırım belediye başkanlığı için yarışacak!

Gayrimenkul sektörüne emeği geçen TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan ve KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım, AK Parti’nin adayları olarak 31 Mart yerel seçimlerinde rakipleriyle yarışacak. 

Orhan İlkay Ergüneş Haberi

Orhan İlkay Ergüneş

BSI Mühendislik Müşavirlik Anonim Şirketi, Orhan İlkay Ergüneş, Fatih Yeşilselvi, Emrah Bural tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 16 Ocak'ta kuruldu.


BSI Mühendislik Müşavirlik Anonim Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat iç ve dış dekorasyon rölöve restütüsyon ve tadilat işleri ile ilgili mimarlık...ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler


BSI Mühendislik Müşavirlik Anonim Şirketi adres: Beşiktaş, Gayrettepe Mahallesi, Hoşsohbet Sokak, Danış Apartmanı, No:5...