28 / 04 / 2024

Orhan Karaderili otel yatırımları

Orhan Karaderili otel yatırımları

Karaderili Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Karaderili, Bodrum’da Mio Mare adıyla ikinci otel yatırımını planlandığı tarihte faaliyete geçirdiklerini belirtti.

Orhan Koral: 'Arsa' yatırımda güvenli liman oldu!

Bilkent Holding'in Tepe İnşaat, Tepe Home (Mobilya), Bilkent Otel şirketlerinin Grup Başkan Orhan Koral, gayrimenkul maliyetlerindeki artışın konutta geri dönüşleri ortalama 26-27 yıla çıkardığını söyledi.

Terma City Otel ile Yalova'ya 180 milyon dolarlık yatırım!

Karaderili Şirketler Grubu, 180 milyon dolarlık yatırımla Yalova'da hayata geçirdiği 2 bin 200 yatak kapasiteli Terma City Otel'i hizmete açtı...

Karaderili Şirketler Grubu'ndan Bodrum'a 20 milyon dolarlık yatırım!

Karaderili Şirketler Grubu otel yatak sayısını arttırmak için 20 milyon dolarlık yeni yatırım yapacak. Şirket, 650 yataklı oteli 1100 yatağa çıkaracak. 

Kinesis İnşaat'tan 11 milyon dolarlık otel yatırımı!

3 butik otel yatırımına 11 milyon dolar harcayan mimar Orhan Bayrak, önceliğinin yüksek kâr değil, estetik ve erişilebilir oteller olduğunu söylüyor..

Trabzon Boztepe'deki otel imara uygundur!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon’un Ortahisar ilçesi Boztepe Mahallesi’nde inşası devam eden otel yatırımını değerlendirdi.

Konut projelerinde otel konforunda sosyal donatı alanları!

Konut firmaları birbirleriyle yarışır hale geldi. Firmalar, otel konforunda sosyal donatı alanları yapıyor. Deso İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Demir, konuyla ilgili açıklama yaptı.

Orhan Fevzi Gümrükçüoğl: İmar kanunlarını deldirtmem!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Zorlu Grand Otel’de düzenlenen basın toplantısında Trabzon basını ile bir araya geldi. Gümrükçüoğlu imar politikaları ile ilgili basına açıklama yaptı.

Karaderili Grup'tan Yalova’ya 5 yıldızlı 2.200 yataklı otel!

Yalova’ya 5 yıldızlı 2.200 yataklı yeni bir otel geliyor. Karaderili Grup Başkanı Orhan Karaderili, otelde yılda 700 bin yabancı turist ağırlayacaklarını söyledi.

Orhan Karaderili'den turizmde yatırıma devam mesajı!

Karaderili Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Karaderili, Bodrum’da Mio Mare adıyla ikinci otel yatırımını planlandığı tarihte faaliyete geçirdiklerini belirtti.

Karaderili Grup, Avrupalı gençleri termale çekmeye hazırlanıyor!

Karaderili Grup'un sahibi Orhan Karaderili, Türkiye'de termali yaşlı kitlenin tercih ettiğini belirterek, "Hedefimiz sosyal tesislerimizle yerli-yabancı gençleri termale çekmek" dedi Termal turizme yaptığı 300 milyon dolarlık yatırımla dikkatleri çeken Ka

Yalova Termal Palace Otel satış ofisi!

Karaderili Grup tarafından hayata geçirilen Yalova Termal Palace Otel projesi 2 bin 200 yatak kapasitesinden oluşuyor. Proje 40 bin metrekare üzerinde yükseliyor. Yalova Termal Palace Otel satış ofisi haberimizde yer alıyor.

Yalova Termal Palace Ortadoğu'dan büyük ilgi görüyor!

Yalova'ya saray konseptinde termal otel yapan Karaderili Group, talep üzerine 12 adet kral dairesi yaptı. Orhan Karaderili, "Ortadoğu'dan ilgi yüksek. İlk kez, gecesi 10 bin euro olan 12 adet kral dairesi yaptık" dedi

Yalova Termal Palace Otel!

Yalova Termal Palace Otel projesinde 12 adet kral dairesi bulunuyor. Karaderili Grup imzasıyla yükselen projede bin metrekareden oluşan başkanlık suitide bulunuyor. Yalova Termal Palace Otel 40 bin metrekare alandan oluşuyor.

Orhan Karaderili otel yatırımları Haberi

Orhan Karaderili otel yatırımları


Bodrum’da Mio Mare adıyla ikinci otel yatırımını planlandığı tarihte faaliyete geçirdiklerini belirten Karaderili Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Karaderili, “Özellikle turizm sektörünün yaşadığı olumsuz dönem ve yurdumuzda vuku bulan sorunlar bizi yıldırmak yerine tam aksine daha da cesaretlendirdi. Moralimizi bozmadan inadına daha çok çalışıp, daha çok yeni projeler geliştireceğiz. Biz şirket olarak bu yıl planladığımız projelere yeni projeler ekleyerek yolumuza devam etme kararı aldık” dedi.


Karaderili, “Kim ne yaparsa yapsın Türkiye büyümeye ve yatırımların adresi olmaya devam edecek. Var gücümüzle daha çok çalışıp, ülke ekonomisine daha çok katkı sunacağız” diye...