05 / 05 / 2024

Orhan Şişman kimdir

Orhan Şişman kimdir

Orhan Şişman, Bilecik'in öncelikli sorunlarının konuşulduğu Basın Masası'nın bu haftaki programında ilimize yapılması planlanan yeni hastaneyle ilgili son durumu açıkladı. Orhan Şişman, statik projeni hazırlandığı belirtti.

Orhan Timurhan kimdir? Orhan Timurhan ne iş yapıyor?

Orhan Timurhan kimdir?Orhan Timurhan'ın eğitim durumu nedir?Orhan Timurhan kariyeri ve eğitim durumu nedir? Orhan Timurhan'ın kim olduğu ve Orhan Timurhan'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Tuğba Tuğman kimdir? Tuğba Tuğman ne iş yapar? Tuğba Tuğman eğitimi nedir?

Tuğba Tuğman Kimdir?, Tuğba Tuğman eğitim durumu nedir? Tuğba Tuğman'ın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Tuğba Tuğman'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. İşte ayrtıntılar...

Uzunal Cadde Yapı Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uzunal Cadde Yapı Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Efe Uzunal, Mehmet Şişman ve Murat Üsküdarlı ortaklığında kuruldu.

Orhan Aksüt ne zaman CEO oldu? Hangi bankalarda çalıştı?

Orhan Aksüt kimdir? Hangi alanlarda uzmanlaştı? Özderici GYO’da ne iş yapıyor? İşte Orhan Aksüt’ün biyografisi...

Axo Petrokimya Elektrik Elektronik Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Axo Petrokimya Elektrik Elektronik Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 750 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şişman tarafından kuruldu.

Netal Cephe Sistemleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Netal Cephe Sistemleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Hilmi Şişman tarafından kuruldu.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan kimdir?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı yeni Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanını açıkladı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan oldu. Peki Vedat Işıkhan kimdir? İşte detaylar!

Orhan Ümit Gençoğlu Kimdir? Orhan Ümit Gençoğlu evli mi, bekar mı?

Orhan Ümit Gençoğlu kimdir Orhan Ümit Gençoğlu’nun mesleği nedir? Orhan Ümit Gençoğlu eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Orhan Aydın’ın mesleği ne? Orhan Aydın nereden mezun oldu?

Orhan Aydın kimdir Orhan Aydın’ın mesleği nedir? Orhan Aydın eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Rıza Kutlu Işık Kimdir?

Rıza Kutlu Işık kimdir? Rıza Kutlu Işık’ın mesleği nedir? Rıza Kutlu Işık hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

12 kg'lık mutfak tüpüne çılgın kampanya! İpragaz şişman tüp ne kadar oldu? İşte 20 Ekim 2022 fiyat listesi...

Mutfak tüpü kullanan tüketicileri sevindirecek haber İpragaz'dan geldi. İpragaz 12 kg mutfak tüpüne sonbahar kampanyası yaptığını duyurdu. Peki, İpragaz'da 12 kg'lık mutfak tüpü ne kadar, kaç TL oldu? İşte 20 Ekim 2022 fiyat listesi...

Mutfak tüpüne indirim müjdesi! Şişman tüp kaç TL? Büyük tüp ne kadar? Aygaz, İpragaz, Mogaz 23 Eylül 2022 fiyat listesi

Mutfak tüpü ne kadar? Güncel tüp fiyatları araştırılıyor. Vatandaşlar, Aygaz, İpragaz, Mogaz ve Milangaz mutfak tüpünün fiyatını sorguluyor.

Mutfak tüpüne indirim müjdesi! Şişman tüp kaç TL? Büyük tüp ne kadar? Aygaz, İpragaz, Mogaz 10 Eylül 2022 fiyat listesi

Mutfak tüpüne Ağustos ayının başında dev bir zam uygulanınca vatandaşlar büyük bir tepki gösterdi. Bunun üzerine bütün markalar mutfak tüpüne indirim yaptı! Peki, En ucuz büyük tüpü kaç TL? Aygaz, İpragaz, Mogaz ve Milangaz'da mutfak tüpü kaç TL? İşte 10 Eylül 2022 fiyat listesi...

Orhan Şişman kimdir Haberi

Orhan Şişman kimdir

Orhan Şişman, Bilecik'in öncelikli sorunlarının konuşulduğu Basın Masası'nın bu haftaki programında ilimize yapılması planlanan yeni hastaneyle ilgili son durumu açıkladı. Orhan Şişman, yeni hastane çalışmalarının devam ettiğini belirterek, statik projeni hazırlandığı belirtti. Bilecik'in öncelikli sorunlarına baktığımızda genel anlamda öne çıkanlar konuşuldu.  


Özellikle 3. OSB konusunda Özel İdare ve Milletvekili Halil Eldemir'den alınan bilgiler ışığında şu anda OSB'lerde Bakanlığın aramış olduğu yüzde 70'lik doluluk oranı şartı vardı. Bu oran Bilecik'te doldu diyebiliriz. İlçelerde kısmen yerler var ve 3. OSB konusunda çok ciddi çalışmalar var. Hatta biraz önce aldığım bilgiye göre, çok ciddi bir yatırımcı hemen hemen 1000 dönümlük bir yere talip olmuş. Bu konu ile alakalı da kadastro çalışmaları var, 3. OSB için güzel gelişmeler var. Yine Bozüyük'te lojistik merkez...