03 / 05 / 2024

Orhangazi TSO

Orhangazi TSO

9. Meslek Gurubu toplantısı 10 Ocak Cumartesi günü saat 10.00 da, Komite Başkanı Ali Osman Yeşilyurt başkanlığında grup üyelerinin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. Kentsel Dönüşüm ada bazlı olmalı denildi.

Bursa Orhangazi'de kamp alanı için arsa tahsisi ertelendi!

Bursa Orhangazi Belediyesi’nin Haziran ayı Belediye Meclis toplantısı düzenlendi. Toplantıda Kamp Alanı için Dutluca Altında Orhangazi TSO’ya tahsis edilecek arsanın tahsisi ertelendi.

Bursa Orhangazi'de imar alanı kalmadı!

Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası’nın İnşaat Meslek Komitesi hafta sonu Orhangazi TSO hizmet binasında bir araya geldiler.

Bursa Orhangazi'deki müteahhitler dernekleşiyor!

İnşaat Meslek Komitesi, Orhangazi TSO'da bir araya geldi. Yapılan toplantı sonrasında Orhangazi'de "Müteahhitler Derneği" kurulmasına karar verildi.

Bursa Orhangazi Devlet Hastanesi yeni binasında!

Bursa Orhangazi'de yapımı tamamlanan ve hafta sonu acil servisi ile hizmet vermeye başlayan Orhangazi Devlet Hastanesi'nin yeni binası, poliklinikler ve diğer tüm servisleri ile hizmet vermeye başlıyor.

Orhangazi'de okul dönüşümleri için yeni dosya hazırlanıyor!

Orhangazi Milli Eğitim Müdürlüğü, okul dönüşümleri için yeni bir çalışma başlattı. Milli Eğitim Müdürlüğü yeni bir dönüşüm raporu hazırlığına başladı.

Orhangazi Devlet Hastanesi'nin yeni binasında çalışmalar tamam!

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde inşa edilen mordern hastane binasında çalışmalar tamamlandı. Orhangazi Devlet Hastanesi için yeni inşa edilen modern binanın yapımı 2 yıl sürdü.

Bursa Orhangazi'de asfaltlama çalışmalarının yüzde doksanı tamamlandı!

Bursa Haber Gazetesi yazarı Cihat Özkan bugünkü yazısında Bursa Orhangazi'de yapılan yatırımları ele aldı. İşte Cihat Özkan'ın o yazısı...

Bursa Orhangazi'de yol çalışmaları başladı!

Bursa Orhangazi Belediyesi ve BUSKI ekipleri asfalt çalışmalarına ramazan bayramı sonrasında yeniden başladı. Hastane Yolu, Tekneliküp bölgesinde çalışmalar sürüyor.

Bursa Orhangazi'de 4.2 milyon TL'ye satılık 6 gayrimenkul!

Bursa Orhangazi Belediye Başkanlığı mülkiyetinde bulunan 6 adet gayrimenkulü satışa çıkardı.13 Temmuz Çarşamba günü ihalesi yapılacak olan taşınmazların toplam bedeli 4 milyon 241 bin 977 TL olarak belirlendi.

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu arsa fiyatlarını uçurdu!

İstanbul-İzmir arasını 3.5 saate indirecek Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu Projesi ve Osmangazi Köprüsü, çevresindeki arsaların metrekare fiyatlarını da uçurdu. Gebze’den başlayıp İzmir’e inen otoyolun geçtiği araziler, 3 yılda yüzde 150’den fazla arttı

Gebze-Orhangazi Otoyolu 1 Temmuz'da açılacak!

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu kapsamında yapımı tamamlanan Gebze-Orhangazi kesimi, 1 Temmuz'da trafiğe açılacak. Karayolları Genel Müdürlüğünün ilanı, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Bursa Orhangazi'de 4.2 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Bursa Orhangazi Belediye Başkanlığı 6 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. İhale edilecek olan taşınmazların satış fiyatı 4 milyon 241 bin 977 TL olarak belirlendi.

Bursa Orhangazi Parkı yenileniyor!

Bursa'da yaşam kalitesinin yükseltilmesine yönelik kentsel tasarım projesi uygulama alanlarına Orhangazi Parkı'nı da ekleyen Büyükşehir Belediyesi, adeta Bursa'nın vitrini olan parkı sil baştan yeniliyor.

Orhangazi TSO Haberi

Orhangazi TSO

Orhangazi'de yeni imar alanlarının açılma çalışmaları, mevcut imar alanlarının yetersizliği ve kentsel dönüşüme geçişte nasıl bir yol haritası çizilmesi gerektiği konularının yer aldığı toplantı, 9.meslek grubu başkanı Ali Osman Yeşilyurt'un yaptığı açılış konuşmasıyla başladı. 

Orhangazi'nin her geçen gün giderek büyümesi ve bu nedenle yeni yerleşim alanlarına ihtiyaç duyulması toplantının birinci gündem maddesini oluşturdu. Artan arsa talepleri doğrultusunda yeni imar alanı bulmakta sıkıntı yaşadıklarını dile getiren müteahhitler, bu konuya ilgili kurumlarca bir çözüm bulması konusunda hem fikir oldu. Orhangazi'de ki imar sıkıntısının mevcut arsa fiyatlarını arttırması ve daha önceden çıkan imar yasasıyla zemini sağlam bölgelerde 2 ve 3 kata kadar izin verilirken, şehir merkezi ve toki bölgesinde 7- 8 kata kadar binalar yapılabildiğini Arapzade ve Tekke mahallelerinde ada bazlı kentsel dönüşümle...