04 / 05 / 2024

Orka Banyo ürün

Orka Banyo ürün

Benim evim, benim sarayım diyenlere özel ORKA® VERSAİ zerafeti banyolara taşıyor, farklı ölçü seçenekleriyle banyolarda bir saray yaratmak için yerini arıyor... İşlemeli hatları ve aynası ile VERSAİ sizi saray gibi banyolara davet ediyor.

Linens'ten dekorasyon, mutfak ve banyo ürünlerine yüzde 30 bahar indirimi! İşte Linens güncel fiyat listesi

Bahar geldiğinde ev dekorasyonunu yenilemek isteyenler için harika bir fırsat doğdu! Linens, dekorasyon, mutfak ve banyo ürünlerinde %30 indirim kampanyası başlattı. Bu fırsatı kaçırmayın ve evinizi güzelleştirmek için gerekenleri uygun fiyata edinin. İşte detaylar ve fiyat listesi...

Duş Seti 1.159 TL! Bauhaus’ta banyo ürünleri ne kadar? İşte 5 Şubat 2023 fiyat listesi…

Bauhaus’ta banyo ürünleri ne kadara satılıyor? Birçok ev ürünü bulunan Bauhaus’ta banyo malzemeleri indirimli olarak satışta. İşte 5 Şubat 2023 fiyat listesi…

ORKA 2016 kreasyonlarını UNİCERA Fuarı’nda sergiledi!

Türkiye’de banyo mobilyaları sektörünün lider markası ORKA® Banyo, banyolarda trendleri belirleyen tasarımları ile UNİCERA Fuarı’nda banyo mobilyaları modasının en güzel örneklerini sergiledi.

ORKA Banyo, Dubai Big 5 Show'da ilgi gördü!

Tasarımlarıyla göz dolduran, teknolojisi ile ergonomi ve fonksiyonelliği buluşturarak geleceğin banyolarına imza atan ORKA® Banyo'nun eşsiz modelleri, Dubai Big 5 Yapı ve İnşaat Show Fuarı’nda büyük beğeni topladı.

Tema Banyo bedensel engelliler için özel ürün grubu tasarladı!

Yapı malzemeleri sektörünün güçlü oyuncularından Tema Banyo, bedensel engelliler için geliştirdiği özel ürün grubu ile engelleri ortadan kaldırıyor. Ürünlerin satış fiyatları ise 65 ile 198 TL arasında değişiyor.

Biryılmaz İnşaat yeni yatırımlarında ürün yelpazesini genişletecek!

Banyo dolabından mutfak dekorasyonuna, seramikten vitrifiyeye kadar geniş bir ürün yelpazesine sahip olan Biryılmaz İnşaat Yapı Malzemeleri inşaat sektöründeki yükselişin devam etmesi ile yeni yatırımlarını hayata geçirmeyi planlıyor.

İtalya markası ISVEA banyo ürünlerini Almanya'da tanıttı!

Vitrifiye seramik, banyo ürünlerinde İtalya'nın lider markası ISVEA, ödüllü tasarımları ve yenilikçi modern yaklaşımıyla sergilediği 12 seri ürünle sektörün önemli fuarlarında ISH Frankfurt'a damgasını vurdu.

Tema Banyo ürünlerini UNICERA'da tanıttı!

Tema Banyo, Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı UNICERA’da yenilikçi ürünlerini son teknoloji ürünleriyle donattığı çok özel bir standla tanıttı. Tema Banyo’nun portföyündeki 400’e yakın ürününü tanıttığı standı ziyaretçi akınına uğradı!

Orka Banyo Unıcera'da yeni tasarımlarını sundu!

Fonksiyonel ve estetik modelleri ile banyolarda konfor sunan ORKA Banyo, tasarım ve teknoloji odaklı yepyeni banyo çözümleriyle son trendleri çiziyor.

Baumit PremiumFuge ürünü ile banyo ve mutfaklara yenilik getirdi!

Baumit, yüksek mukavemetli ve alternatifli seramik yapıştırıcıları ile uygulama kolaylığı ve yüksek performans yaratıyor. Ürün, her alt yüzey ve fayans boyutu için farklı sınıflarda profesyonel çözümler sunuyor.

Orka Banyo ile sade çizgiler!

Yeni bir yıl daha geliyor, beraberinde yeni umutlar, coşkular ve heyecanlarla. Her yer yeni yılın canlılığını simgelercesine adeta kırmızıya bürünüyor... Siz de ORKA® KONAK ile yeni yılın rengi kırmızıyı banyonuza davet edin...

Orka Banyo Dubai Big 5 Show'da ilgi odağı oldu!

Teknoloji ile el işçiliğini fonksiyonel ve sanatsal çizgilerle buluşturan ORKA® Banyo'nun zarif tasarımları, Dubai Big 5 Yapı ve İnşaat Show Fuarı’nda yoğun ilgi ve büyük beğeni topladı.

Orka Güneysu ile doğadan gelen sıcak görünüm!

Her zevke ve de bütçeye hitap eden zengin ürün yelpazesi ile ORKA Banyo, doğanın renklerini banyo mobilyalarına yansıtıyor. Doğanın renklerinden elde edilen ahşap görünüm ile evinizi canlandırın.

Orka Banyo ürün Haberi

Orka Banyo ürün

2014 GOLDLINE COLLECTION ürün sınıfında bulunan ORKA® VERSAİ, seramik lavabosu ve birinci sınıf mdf üzeri parlak lake yüzey gövdesi ve kapakları ile sunuluyor. Frenli tam açılım çekmecesi ve boy dolap kapağı ile kullanım kolaylığının yanı sıra çocukların güvenliği de düşünülüyor. VERSAİ çekmecesi kendiliğinden çekmece bölme düzenleyicisi ile sunuluyor, böylece banyonuzda detayların da yer bulmasını sağlıyor. ORKA® VERSAİ Altın, Beyaz ve Gümüş olmak üzere üç renk alternatifi ile 2014 ORKA® Banyo Koleksiyonunda yer alıyor. İşlemeli hatları ve aynası ile VERSAİ sizi saray gibi banyolara davet ediyor.


ORKA Banyo Mobilyaları modüler olma özelliği nedeniyle farklı zevklere göre farklı şekillerde kombinlenebiliyor. Faklı modülleri bir araya getirerek kendi zevkinize göre yepyeni bir tasarım oluşturulabilir, farklı serilerden seçtiğiniz modüller ile kendi banyonuzu kendiniz dizayn edebilirsiniz.


Banyo...