05 / 05 / 2024

Orka Enez serisi

Orka Enez serisi

Doğanın yalın güzelliğinden ilham alan ENEZ serisi pratik çözümler sunarak banyoları metropol insanının ruhuna dokunan yaşam alanlarına dönüştürüyor.

Orka Enez serisi, ahşabın yalın şıklığını yansıtıyor!

Doğanın yalın güzelliğinden ilham alan ENEZ serisi pratik çözümler sunarak banyoları metropol insanının ruhuna dokunan yaşam alanlarına dönüştürüyor.

ORKA Dinar serisi ile sade ama şık bir tasarım sunuyor!

eramik lavabosu ve doğal ahşap dokulu yonga levha yüzeyi ve gövdesi ile DİNAR tercihinize göre frenli tam açılır ya da çekmeceli kapakları ve boy dolabı ile sade ama şık bir tasarım sunuyor.

Vitra Pera serisi Design Turkey 2014'te iyi tasarım ödülü aldı!

VitrA’nın; ahşap görünümlü porselen karo serisi Pera, “Design Turkey 2014” kapsamında, “iyi tasarım” ödülüne layık görüldü. Pera; evin bütünü ve dış mekânlar olmak üzere hem zeminde hem de duvarda kullanılabiliyor.

Arçelik Piano serisi ile evinizde mükemmel uyumu yakalayın!

Teknoloji ve tasarımın eşsiz uyumuyla sürekli yenilikler sunan Arçelik yeni Piano serisini tüketiciler ile buluşturuyor. Piano Serisi, teknoloji ve tasarımın mükemmel uyumuyla hayatınızı güzelleştiriyor.

Ege Vitrifiye Diamas serisi ile ışık şöleni!

Ege Vitrifiye Diamas Serisi İle Işık Şölenine Davet Ediyor. Banyomda şıklığı ve gösterişi seviyorum diyorsanız Diamas serisi tam size göre.Ege Vitrifiye, banyolarında gösterişten vazgeçmek istemeyenler için Diamas serisini üretti.

Bien Neptün serisi ile evler evrene açılıyor!

Adını güneş sistemindeki bir yıldızdan alan Bien Neptün vitrifiye serisi banyolarınızla evrenin olağanüstü ahengini buluşturuyor. Bien, Beyaz turuncu, siyah ve kobalt renklerinden oluşan fonksiyonel özellikte vitrifiyeleri ile de varlık gösteriyor.

Seramiksan ustalara yönelik eğitim serisi başlattı!

Seramik sektörü markası Seramiksan, ustalara yönelik eğitim serisi başlattı. Eğitimlerin ilki ise vitrifiye ürün montajı konusunda, İzmir ve Manisa çevresindeki ustalara yönelik olarak gerçekleştirildi.

THG Petale de Cristal serisi eşsiz tasarım sunuyor!

Fantasia Seramik’in Türkiye’de başarıyla temsil ettiği THG firması, banyolarınıza eşsiz bir tasarım sunuyor. Romantik çizgilerin lotus çiçeği figürüyle bütünleştiği Baccarat serisi, zarafet ve sıcaklığın suyla temasını en çarpıcı şekilde yansıtıyor…

Graniser Seramik Arden serisi ile ahşap sıcaklığı!

Graniser Seramik, gelişmiş tasarım kabiliyeti ve üstün üretim teknolojisi ile farklı mekan ihtiyaçlarına doğru ürünler sunmaya devam ediyor.Graniser Seramik Arden serisi ile ahşap sıcaklığını yansıtıyor.

Julie Lansom'dan Sputnik aydınlatma serisi!

Julie Lansom'ın kendi atölyesinde ahşap ve pamuk ipliğinden yaptığı tamamen el işi olan ürünü Sputnik Aydınlatma Serisi, masa lambası ve de sarkıt olarak kullanılabiliyor.

Orka Banyo ile sade çizgiler!

Yeni bir yıl daha geliyor, beraberinde yeni umutlar, coşkular ve heyecanlarla. Her yer yeni yılın canlılığını simgelercesine adeta kırmızıya bürünüyor... Siz de ORKA® KONAK ile yeni yılın rengi kırmızıyı banyonuza davet edin...

Kale'den temiz klozet serisi: Idea SmartYıkama

Seramik sağlık gereçleri sektörünün akılcı çözümler üreten deneyimli markası Kale, çevre dostu ve Altın Çekül ödüllü yeni serisi ‘Idea SmartYıkama Klozet’ ile kullanıcıların hayatını kolaylaştırıyor.

Graniser Stream serisi ile mermer hissi yaratıyor!

Doğal görünümünün yanı sıra parlaklığı ile hacimli mekanlar yaratmanıza imkan veren Stream, yüzey dokusu sayesinde mermer estetiğini seramiğin dayanıklılığı ile buluşturuyor.Graniser Stream serisi ile mermer hissi yaratıyor.

Orka Enez serisi Haberi

Orka Enez serisi

Doğanın yalın güzelliğinden ilham alan ENEZ serisi pratik çözümler sunarak banyoları metropol insanının ruhuna dokunan yaşam alanlarına dönüştürüyor.


Seramik lavabosu, renkli yonga levha gövde ve kapakları ve beyaz renkli üründe mdflam gövdesi ve PETGLOSS parlak beyaz kapakları ile sunulan ENEZ, tercihe göre üst modül dolaplı ayna, etajerli ayna ya da aliminyum ekolojik aynası ile 2016 BRONZELINE COLLECTION serisinde yer alıyor. ORKA ENEZ Teak, Livana, Fogia ve Beyaz olmak üzere dört renk alternatifinde ve 50 cm, 60 cm, 80 cm ve 100 cm ölçülerinde sunuluyor.