29 / 04 / 2024

Orka Holding bünyesindeki mağazalar

Orka Holding bünyesindeki mağazalar

D’S Damat mağazasıyla İstiklal Caddesi’nde müşterileriyle buluşan Orka Holding, ikinci mağazayı açacak. Orka Holding’in patronu Süleyman Orakçıoğlu, “Nisan sonu veya Mayıs başında Tween mağazası açacağız” dedi.

Erkanlı Holding'ten yeni yatırım imkanı! UNİVA markasıyla öğrenci evleri geliyor!

Türkiye’de yükseköğretim öğrencilerinin yurt sorunundan yola çıkan Erkanlı Holding bünyesindeki UNİVA markası, öğrenci evlerini, Türkiye’ye alternatif bir yatırım imkanı olarak sunmak için çalışmalara başladı.  

Sanayi bünyesindeki 7 sektör ihracatta rekor kırdı!

Sanayi bünyesindeki 7 sektör, tüm zamanların en yüksek ocak-haziran ihracatını gerçekleştirdi. Bu kapsamda Sanayi bünyesindeki 7 sektör ihracatta rekor kırdı. İşte detaylar...

Sanayi bünyesindeki 7 sektör en yüksek ocak-mayıs ihracatına imza attı!

Sanayi bünyesindeki 7 sektör, resmen tüm zamanların en yüksek ocak-mayıs ihracatına imza attı. İşte Türkiye İhracatçılar Meclisi verilerinden derlenen o bilgiler...

Sanayi bünyesindeki 7 sektörden ihracat rekoru geldi!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, sanayi bünyesindeki 7 sektör, tüm zamanların en yüksek ocak-nisan ihracatına imza attı.

556 kat değerlendi! Koç Holding’i de geride bıraktı

Sabancı Holding bünyesinde bulunan ve 2015 yılında 102 milyon dolarlık fiyatla Erdemoğlu Holding'e satışı yapılan SASA Polyester'in borsada hisse değeri ciddi şekilde yükseliş göstermeye devam ediyor. SASA bu değeri ile Koç Holding'i de geride bıraktı.

Orka Holding'ten Muğla'ya 140 milyon Euro'luk otel yatırımı!

Türkiye'nin tatil bölgelerine yaptığı otel yatırımları ile adından söz ettiren Orka Oteller Grubu Muğla'ya yeni bir otel yapmaya hazırlanıyor.

Orka Holding'ten yurt dışında mağaza atağı!

Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, yurt dışındaki yatırımlarına hız kesmeden devam ettiklerini belirtti. Süleyman Orakçıoğlu, yeni açılacak mağazalara ilişkin bilgi verdi.

TMSF, bünyesindeki şirketlerin satışına başlıyor!

TMSF, bünyesindeki şirketlerle ilgili satış sürecine başladı. TMSF yönetimi, Naksan’ın iki lokomotif şirketinden Royal Halı’yı 353 milyon lira bedelle 6 Ekim’de, Naksan Plastik’i ise 1.126 milyon lira bedelle 20 Ekim’de ihale edecek.

Orka Holding, Avrupa ve Orta Doğu’da 8 yeni mağaza açacak!

Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu yaptığı açıklamada yurt dışında anlaşmaları tamamlanan Avrupa ve Orta Doğu’daki 6 farklı ülkede 8 yeni mağaza açacaklarını söyledi.

Rönesans İnşaat Fortune 500'de ‘çalışan sayısı en yüksek’ şirket oldu!

Rönesans Holding, bünyesindeki RC Rönesans İnşaat Taahhüt A.Ş. ile Fortune 500’de lider konumda yer aldı. Rönesans İnşaat, geçtiğimiz yıl 40 bin olan çalışan sayısını bu yıl 54 bine taşıyarak Türkiye’de en çok istihdam sağlayan şirket unvanına sahip oldu.

Akkök Holding'ten Milli Dayanışma Kampanyası’na 1,5 milyon TL’lik bağış!

Akkök Holding ve bünyesindeki şirketler adına Milli Dayanışma Kampanyası’na 1,5 milyon TL’lik bağış yapıldı.

KKTC'ye ikinci Concorde Hotels&Resorts!

Zafer İnşaat Yatırım Holding bünyesindeki Concorde Hotels&Resorts, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki ikinci yatırımını Lefkoşa'ya yaptı...

Durmazlar Holding, Bükreş'te tramvay ihalesini kazandı!

Romanya'nın başkenti Bükreş'te yapılan 180 milyon avro değerindeki tramvay ihalesini 99,61 puanla 15 Mart 2019'da teklif veren Durmazlar Holding kazandı...

Orka Holding bünyesindeki mağazalar Haberi

Orka Holding bünyesindeki mağazalar

Perakende sektöründe geçici bir durgunluk yaşanırken İstiklal Caddesi’nde mağazası olan dev markalar moral bozukluğunu işlerine daha sıkı sarılarak aşmaya çalışıyor. Can güvenliği ve ülke bütünlüğünü ticaretin önünde tutan markalar, bu sıkıntılı günlerin geçeceğini ve İstiklal Caddesi’nin yeniden pırıltılı günlerine döneceğini vurguluyor. İstiklal Caddesi’nde D’S Damat mağazası olan Orka Holding, Tween markasına da mağaza açmak için görüşmelerini sürdürüyor. Mağaza en geç Nisan sonu veya Mayıs başında hizmete girecek.

Durgunluk geçici 

İstiklal Caddesi’ndeki mevcut mağazalarının son gelişmeler yüzünden fazla iş yapmamasını önemsemediklerini belirten Orka Holding’in patronu Süleyman Orakçıoğlu, “İstiklal Cadddesi’nde büyük potansiyel var. Sonuçta alışverişin kalbi ve pırıltısının her zaman devam edeceğine inanıyoruz. Yeni mağaza açmak için görüşmelerimizi tamamlamak üzereyiz. Nisan sonunda veya en geç Mayıs başında açmayı öngörüyoruz” diye konuştu.

İşimize sıkıca sarıldık

Tüm...