27 / 07 / 2024

Orka Holding şirketi

Orka Holding şirketi

Damat, Tvveen ve D'S Damat gibi markalarla faaliyet gösteren Orka Holding'in Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, Eş Başkanı Halidun Orakçıoğlu ve Genel Koordinatörü Osman Arar, dün bir toplantı düzenleyerek açıklamalar yaptı.

IC İbrahim Çeçen Holding'ten 1.4 milyar TL'lik yeni gayrimenkul şirketi!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Çevre Otoyolu'nu hizmete alan IC İbrahim Çeçen Yatırım Holding, 1 milyar 448 milyon 726 bin 770 TL sermaye bedeli ile yeni gayrimenkul şirketi kurdu. İşte o şirket ile ilgili detaylar... 

Kibar Holding'ten 3 yeni gayrimenkul şirketi! Tam 101.7 milyon TL sermaye ile kuruldu!

Kibar Holding Kurucu ve Onursal Başkanı Asım Kibar, Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kibar ve yönetim kurulu üyeleri Ahmet Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında 3 yeni gayrimenkul şirketi kuruldu. İşte ayrıntılar...

Doğan Holding’ten sürpriz satış. Bu haber piyasayı alt üst edecek!

Doğan Holding şirketi, Türkiye’nin lider çelik halat ve tel üreticisi olan Çelik Halat’taki hisselerinin tamamını Artaş İnşaat ve Betatrans Lojistik şirketlerine satmak üzere anlaşmaya vardı. Holding, hisselerinin yüzde 75’ini Artaş İnşaat’a kalan kısmını ise Betatrans Lojistik ve de Ticaret A.Ş’ye

Orka Madencilik Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orka Madencilik Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Soner Babur tarafından kuruldu.

Orka Holding'ten Muğla'ya 140 milyon Euro'luk otel yatırımı!

Türkiye'nin tatil bölgelerine yaptığı otel yatırımları ile adından söz ettiren Orka Oteller Grubu Muğla'ya yeni bir otel yapmaya hazırlanıyor.

Tekfen Holding'in Kazakistan'da tadilat ve inşaat işleri yapmak için anlaştı!

Tekfen Holding'in İstek Construction LLP şirketi Kazakistan'da NCOC firması ile, mevcut tesislerde tadilat-inşaat hizmetleri sağlanmasına yönelik 5 yıllık sözleşme imzaladı.

İzmir Bornova Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

İzmir Bornova Gayrimenkul Anonim Şirketi Kadıköy'de 2 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile Eurofins Real Estate Lux Holding tarafından kuruldu.

Orka Holding'ten yurt dışında mağaza atağı!

Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, yurt dışındaki yatırımlarına hız kesmeden devam ettiklerini belirtti. Süleyman Orakçıoğlu, yeni açılacak mağazalara ilişkin bilgi verdi.

Keleşoğlu Holding'ten yeni şirket!

Keleşoğlu Holding yeni bir yatırım hayata geçirdi. Eston 1 Nolu Yapı Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Fuat Keleş, Dursun Keleş, Şerif Eren ve Çağla Keleş ortaklığında kuruldu.

Ekd Gayrimenkul Geliştirme Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ekd Gayrimenkul Geliştirme Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Sampaş Holding Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Marınergy Yenilenebilir Enerji İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Marınergy Yenilenebilir Enerji İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mahmut Sami Serin, Tamer Özkan, Aras Marrine Yatırım Holding Anonim Şirketi ve YEO Elektrik Otomasyon Anonim Şirketi ortaklığında kuruldu.

Tahincioğlu Holding'ten yeni şirket!

Tahincioğlu Holding yeni şirket kurdu. Ve Gayrimenkul Turizm İnşaat Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de kuruldu.

Saran Holding yeni şirket kurdu!

6 farklı sektörde faaliyet gösteren Saran Holding, yeni şirket kurdu. Doğa Turizmi Ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de kuruldu.

Orka Holding şirketi Haberi

Orka Holding şirketi

Rusya'da fırsatlar var...

2014 yılını 300 milyon lira ciroyla kapatan şirket, bu yıl 400 milyon lira hedefliyor. Şirketin 2020 hedefi ise 1 milyar lira. Halen 50'si yurtdışında 230 mağazası olan şirket, bu yıl 23'ü yurtdışında 50 mağaza daha açacak. Bu açıdan başta Rusya olmak üzere Mısır", Yemen, Güney Afrika, İspanya, Umman gibi ülkeler öne çıkacak. Sorunların yaşandığı bir dizi pazarda faaliyetlerini artırmalanyla ilgili sorulan yanıtlayan Süleyman Orakçıoğlu, "Birileri geri çekilirken biz hep bir adım atıyoruz. Uzun vadeli bakmak lazım. Örneğin Rusya'daki AVM'lerde metrekare kira fiyatları 250-300 dolarlardan 150 dolarlara düşmüş durumda" dedi. 


2 bin 700'e ulaşacak... 

Şirketin bu yıl yapacağı en büyük atılım ise Giresun'daki yeni fabrika. 

Bu kapsamda mevcut 2 bin kişi olan istihdam en az 700 kişi artacak. Bu fabrikanın şirketin...