05 / 05 / 2024

Orman Bakanı Veysel Eroğlu açıklama

Orman Bakanı Veysel Eroğlu açıklama

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Taksim Gezi Parkı'nda ağaçların kesildiği gerekçesiyle yapılan eyleme ilişkin "Orada kesilen ağaç varsa belki onun 100 katını biz dikeriz, merak etmeyin" dedi.

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Gizligider duyurdu! Miras kalan arazilerle ilgili kiralama düzenlemesi netleşti!

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider'in açıkladığı miras kalan toprağın iki yıl ekilmemesi durumunda kiralama düzenlemesinin ayrıntıları resmen belli oldu. 

Çiftçilere müjde! Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı az önce açıkladı!

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı yaptığı açıklamada, Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) Yönetmeliğinde değişiklik yaptıklarını dile getirdi. İşte konu ile ilgili detaylar... 

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı açıkladı: Atıl araziler tarıma kazandırılarak 9.5 milyar lira gelir elde edilecek!

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı atıl arazilerin tarıma kazandırılması ile  9.5 milyar lira gelir elde edileceğini açıkladı. 

Tarım ve Orman Bakanı'ndan çiftçilere müjde: Bunu Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) yapacak

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Toprak Mahsulleri Ofisi'nin (TMO) ürün alımıyla ilgili, TMO kendisine gelen ürünleri açıkladığı fiyattan herhangi bir zaman sınırı olmadan alacak" dedi. İşte detaylar...

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı kimdir? Kaç yaşında? Hangi alanlarda görev yaptı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni kabineyi kamuoyuyla paylaştı. İbrahim Yumaklı, Tarım ve Orman Bakanı oldu. Bunun üzerine, İbrahim Yumaklı'nın hayatı, eğitimi ve görev aldığı alanlar ile ilgili bilgiler arama motorlarında en çok aranan konular arasına girdi.

Tarım ve Orman Bakanı Kirişci açıkladı! Et fiyatları düşecek mi?

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, kırmızı et fiyatlarına ilişkin açıklama yaptı. Kirişçi et fiyatlarının gerilediğini, ileri gidişin söz konusu olmadığını kaydetti.

Tarım ve Orman Bakanı Kirişçi: ''Depremzedelerin Köy Evleri Bayramda Anahtarlarıyla Teslim Edilecek''

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesindeki depremzedeler için inşa edilen köy evleri, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci tarafından bayramda sahiplerine teslim edileceğini açıkladı.

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi çiftçilere müjdeyi verdi! Ödemeler bugün yapıldı! Hemen paranızı alın!

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi binlerce çiftçinin heyecanla beklediği tarımsal destek ödemelerinin bugün hesaplara geçtiğini açıkladı.

Tarım ve Orman Bakanı Kirişci açıkladı! Bu yıl 128,6 milyon ton üretimle tüm zamanların rekoru kırılacak!

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, bu yıl 128,6 milyon ton bitkisel üretimle tüm zamanların rekorunun kırılacağını söyledi.

Tarım ve Orman Bakanı müjdeyi internetten verdi. Tarım Bakanlığı teşkilatlarına 1200 personel alınacak

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi, Bakanlığın yurt genelindeki taşra teşkilatlarında görev yapacak 1200 sözleşmeli personel alınacağını duyurdu.

Tarım ve Orman Bakanı müjdeyi verdi! Buzağı desteğinin 2'inci dönemi bugün yatırılıyor!

Tarım ve Orman Bakanı Kirişci, 2021 senesi Buzağı Desteğinin 2. döneminin bugün saat 18.00’den sonra hesaplara yatırılmaya başlanacağını açıkladı.

Tarım ve Orman Bakanı Venezuela'da toprak analizi yaptı! Türkiye orada ne ekecek?

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci Venezuela'da tarımsal üretim alanlarında incelemeler yaptı. Türkiye'de artan üretim maliyetlerine çözüm formülü henüz bulunamamışken Türkiye'nin Venezuela'ya çıkarma yapması dikkat çekti.

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Krişçi'den çiftçiye ucuz gübre ve ucuz mazot müjdesi: Tarih verip detayları açıkladı

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, tarımda çiftçinin en büyükk girdi kalemlerinden birini oluşturan azotlu gübrelerle ilgili önemli açıklamalar yaptı. Bakan Kirişçi, 50 kilogramı 850 lirayı bulan gübrelerin nasıl ucuzlayacağını açıkladı.

Orman Bakanı Veysel Eroğlu açıklama Haberi

Orman Bakanı Veysel Eroğlu açıklama


Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Atatürk Kültür Merkezi'ndeki "Çankırı Tanıtım Günleri" etkinliğinden ayrılırken basın mensuplarının sorularını yanıtladı. 


Taksim Gezi Parkı'ndaki ağaçların kesildiği iddiasıyla yapılan eylemin hatırlatılması üzerine Eroğlu, Taksim Gezi Parkı'nda tarihi eser bulunduğunu, bunun da aynen ihya edileceğini belirtti. 


Eroğlu, "Bunu, tarihe eserlere olan saygımızın bir neticesi olarak görmek lazım ama orada kesilen ağaç varsa belki onun 100 katını biz dikeriz, merak etmeyin" diye konuştu. İstanbul'a  yaklaşık 5 milyon fidan dikilmesi için karar aldıklarını bildiren Eroğlu, küçük bir alan olan Gezi Parkı'nda sınırlı sayıda ağaç bulunduğunu söyledi.


Gezi Parkı'nda ne kadar ağaç kesilmesinin planlandığının sorulması üzerine Eroğlu, "Saymadım ama isterseniz Orman Genel Müdürüne soralım, saysın. Size tam rakamı bildireyim" dedi. 


Orman yangınları


İzmir, Muğla ve bölgedeki muhtelif yerlerde dün yaşanan orman...