05 / 05 / 2024

ormanya 2. otopark

ormanya 2. otopark

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Doğal Yaşam Parkı Ormanya ikinci otoparkı inşa ediyor.

İTÜ otoparklarına yüzde 300 zam! Büyük tepki topladı! İTÜ'de otopark ücretleri ne kadar? 16 Ağustos 2022 fiyat listesi!

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Maçka Kampüsü’nde aylık 750 lira olan otopark ücreti 2 bin 500 liraya yükseltildi. Peki, İTÜ'de otopark ücretleri ne kadar? İşte 16 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Ankara Büyükşehir, İstanbul'da 2 dükkan ile 1 otel ve otoparkı satıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Ankara Büyükşehir Belediyesi Portaş Proje İnşaat Taahhüt Asfalt San ve Tic A.Ş., İstanbul'da 2 dükkan ile 1 otel ve otoparkı satıyor. İşte yatırımcıların merak ettiği o gayrimenkul satışıyla ilgili diğer detaylar ve fiyat bilgisi...

Akmerkez GYO, 24 apart daire ve otoparkı Üçgen Bakım'a kiralayacak!

Akmerkez GYO tarafından 27 bağımsız bölümden meydana gelen 24 apart dairesi ve 2 bağımsız bölümden oluşan otopark için Üçgen Bakım ve Yönetim Hizmetleri A.Ş. ile kiralama sözleşmesi yapılacak.

Binada otopark kullanım hakkı nasıl belirlenir?

Posta köşe yazarı Tamer Heper'e 18 bağımsız bölümlü 2 dükkan aldığını belirten okuyucu, dükkanlarına ait 4 otopark olmasına rağmen kullanım izni verilmediğini söyledi. Projenin uygun hale getirilmesi için mahkemeye başvuran okuyucu başka ne yapabileceğini sordu.

Otopark Yönetmeliği'nde hangi değişiklikler yapıldı?

Yeni yapılan binalarda, küçük konutlarda oturan 3 ayrı aile 1 araçlık otoparkı paylaşacak, büyük konut satın alanlara 2 araçlık otopark tahsis edilecek.

TOKİ'den Batman'a otopark müjdesi!

Batman İli, Hasankeyf İlçesi, Yeni Yerleşim Yeri 1'er Adet Araç Bakım Onarım, ASM-TSM-112 ASHİ, Mezbaha, Taziye Evi, Terminal, Kapalı Pazar Yeri, Düğün Salonu ve Otopark Alanı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 2 Nisan 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Mersin'de iki katlı otopark inşa edilecek!

Mersin Büyükşehir Belediyesi,  Tevfik Sırrı Gür Lisesi’nin yanına 350 araç ve 40 motosiklet kapasiteli 2 katlı otopark inşa edecek. 

Kocaeli Ormanya'nın ikinci otoparkı hizmete girdi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, koronavirüsle mücadeleyi sürdürürken, yatırımlarına ara vermeden devam ediyor. Ormanya’da ikinci otopark çalışmalarının yapımı tamamlandı.

Kartal'daki 2 bina boşaltıldı!

Kartal Uğur Mumcu Mahallesi, Düzey Sokak'ta yer alan Irmak Apartmanı’nın otoparkına ait istinat duvarının çökmesinden sonra bölgede yer alan 2 bina boşaltıldı.

Ayder Yaylası'ndaki otopark ihalesi yapıldı!

TOKİ öncülüğünde, 5 bakanlığın ortaklaşa uygulayacağı Kentsel Dönüşüm Projesi ile altyapı ve ulaşım sorunları çözülecek, dikey yerine en fazla 2 katlı yatay yapılar inşa edilecek Ayder Yaylası'nda ilk olarak yapılacak 1.700 araçlık otopark için ihale yapıldı...

Kocaeli Ormanya’ya ikinci otopark inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Doğal Yaşam Parkı Ormanya ikinci otoparkı inşa ediyor.

İzmir'deki metro otopark inşaatındaki göçükte arama çalışmaları sürüyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından metro vagonları için bir firmaya yaptırılan ve inşaatı devam eden yer altı otoparkında meydana gelen göçük altında kalan 2 kişiden birinin cesedine ulaşıldı.

Gebze’deki 7 katlı otoparkın bodrum kat betonları döküldü!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze çarşıda 7 katlı otopark hayata geçirdiği için çalışmalara başladı. 1’inci ve 2’nci bodrum katlarının betonlarını döken belediye ekipleri, 3’üncü bodrum katının beton atma işine başladı. 

ormanya 2. otopark Haberi

ormanya 2. otopark

Kocaeli, çevre iller ve yurt dışından birçok misafiri ağırlayan Doğal Yaşam Parkı Ormanya, vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi de Ormanya’ya gelen vatandaşların park sorunu yaşamaması için ikinci otoparkı hayata geçiriyor. İnşaatına başlanan ikinci otopark ile Ormanya’daki otopark kapasitesi 570 araç sayısına yükselecek.

KAZI VE DOLGU ÇALIŞMASINA BAŞLANDI

Kocaeli Ormanya 2. etap otoparkına kazı ve dolgu çalışmalarıyla başlandı. Toplamda 203 araç kapasiteli olacak olan otopark, 8 bin 900 metrekare alan üzerine yapılacak. Ormanya İkinci otopark alanına 2 bin ton asfalt serimi, 2 bin 850 metre bordür ve bin 750 metrekare parke kaplama da yapılacak.

YAĞMURSUYU İMALATI DA YAPILACAK


İnşaatına başlanan Ormanya'nın 2. otoparkında, yağmur yağışı sonrası su birikintilerinin oluşmaması...