03 / 05 / 2024

Örnek Mahallesi dönüşüm

Örnek Mahallesi dönüşüm

Altındağ Örnek Mahallesi’ne bir danışma bürosu kuruldu. Danışma bürosu kurulur kurulmaz aynı günde 100 kişinin başvuruda bulunması bölgede yapılması planlanan kentsel dönüşüme ne kadar sıcak bakıldığını gözler önüne serdi.

Altındağ Örnek Mahallesi dönüşüm istiyor!

Gerçekleştirilen tüm kentsel dönüşüm çalışmalarında vatandaşlarla işbirliğine büyük önem veren ve sık sık mahalle sakinleriyle bilgilendirme toplantısı düzenleyen Altındağ Belediyesi, Örnek Mahallesi sakinlerini de kırmadı...

Tokatköy Kentsel Dönüşüm projesinin tamamlanma seviyesi yüzde 70 oldu!

Beykoz’un ilk ve Türkiye’ye örnek kentsel dönüşüm projesi, ilçe sakinlerini depreme dayanıklı, güvenli evlere ve düzenli sosyal alanlara kavuşturacak “Tokatköy Kentsel Dönüşüm” Projesi’nin inşaat seviyesi yüzde 70'e yaklaştı. İşte detaylar...

Ege Mahallesi dönüşüm projesinin temeli 2 Şubat'ta atılıyor! İzmir’in kalbinde 706 yeni konut!

Yapılan kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında şehrin merkezinde senelerdir çözüm bekleyen bir proje için daha düğmeye basıldı. Ege Mahallesi’nde hak sahiplerine teslim edilecek olan binaların yapımı için 2 Şubat Cuma günü temel atma töreni yapılacak.

Konya Şükran Mahallesi Dönüşüm Projesi'nde son durum ne?

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ramazan Bayramı namazını Konya'daki tarihi Kapu Camisi'nde kıldı. Kurum, Konya'da devam eden Şükran Mahallesi Dönüşüm Projesi ve Mevlana Meydanı Yenileme ve Dönüşüm Projesi ile ilgili konuştu.

Murat Kurum: Türkiye'ye örnek bir dönüşümü de güzel İzmir'imizde yapıyor olacağız!

İzmir İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü Afet Koordinasyon Merkezi'nde, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum başkanlığında koordinasyon toplantısı düzenlendi. Murat Kurum, toplantının ardından yaptığı açıklamada, "Türkiye'ye örnek bir dönüşümü de güzel İzmir'imizde yapıyor olacağız" dedi.

İstanbul ve Türkiye'ye örnek olacak kentsel dönüşüm projesi!

İBB iştiraki KİPTAŞ, 2017’de “riskli bölge” ilan edilen Bağcılar Kirazlı Mahallesi’ndeki 7 blok, 190 konuttan oluşan “As Fatih Kent Sitesi”nin depreme karşı kentsel dönüşümünü yapacak. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Türkiye’ye de anlatacağız bu modeli örnek olarak" dedi.

Ankara Örnek Mahallesi dönüşüm istiyor!

Ankara Altındağ'daki Örnek Mahallesi sakinleri kentsel dönüşüm istiyor. Örnek Mahallesi Muhtarı Muzaffer Çiftçi; " Mahalleli heyecanla dönüşümün başlamasını bekliyor" dedi…

Nevşehir Merkez Kentsel Dönüşüm Projesi başlıyor!

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı'nın büyük önem verdiği ve 'Türkiye'nin örnek kentsel dönüşüm projesi olacak' diye açıkladığı 1. Etabı içinde bulunan hak sahipleri görüşmeler yapılıyor.

Kepez Gülveren Mahallesi'nde örnek dönüşüm başlıyor!

Kepez Gülveren Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi’nin konut inşaatı yapımı karşılığı arsa ihalesi yapıldı. İhaleyi Pınarlar İş Ortaklığı 48.5 milyon TL'ye kazandı. Pınarlar İş Ortaklığı hak sahipleri için 320 daire inşa edecek...

Bingöl Kültür Mahallesi Dönüşüm Projesi'nde son durum ne?

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Bingöl'e gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Kültür Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm alanını inceledi.

Kayseri Anbar Mahallesi Dönüşüm Projesi'nde teslimler başladı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç Melikgazi Belediyesi’nin Anbar Mahallesi’ndeki kentsel dönüşüm projesinin anahtar teslim törenine katıldı.

Meram Şükran Mahallesi dönüşüm projesinde son durum!

Meram Belediye Başkanı Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Şükran Mahallesi kentsel dönüşüm alanında incelemeler yaptı.

Örnek Mahallesi'ne kentsel dönüşüm müjdesi!

Örnek Mahallesi Kentsel Dönüşüm Toplantısı’na katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Altındağ’da Örnek Mahallesi sakinlerine kentsel dönüşüm müjdesi verdi. 

Şehitkamil için örnek kentsel dönüşüm projesi hazırlandı!

Gaziantep Şehitkamil belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, İpekyolu Kentsel Dönüşüm Alanı ve Karşıyaka yeni imar revizyon planını bölge esnafına tanıttı.

Örnek Mahallesi dönüşüm Haberi

Örnek Mahallesi dönüşüm


Altındağ Belediyesi, söz hakkını her zaman olduğu gibi bir kez daha vatandaşa verdi. Kentsel dönüşüm için harekete geçilen Örnek Mahallesi’ne bir danışma bürosu kuruldu. Danışma bürosu kurulur kurulmaz aynı günde 100 kişinin başvuruda bulunması bölgede yapılması planlanan kentsel dönüşüme ne kadar sıcak bakıldığını gözler önüne serdi.


Söz hakkı yine vatandaşta


Merak ettikleri sorulara danışma bürosunda cevap bulan mahalle sakinleri, dilekçelerini danışma bürosuna teslim ediyor. Altındağ Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’ne bağlı personeller ise mahalle sakinlerine bilgi veriyor.


Örnek Mahallesi Telsizler Blokları’nda kentsel dönüşüm isteyen vatandaşlar, tapu ve kimlik fotokopileriyle birlikte danışma bürosundan kayıt yaptırabiliyor. Bölgede dönüşümün uygulanması için mahalle sakinlerinin yüzde 90 oranında mutabakata varması gerekiyor. 590 bin metrekarelik bir alan üzerine kurulu bölgenin geleceği Altındağ’ın her bir noktasında olduğu gibi yine...