13 / 05 / 2024

Örnekköy Stadının inşaatı başladı mı

Örnekköy Stadının inşaatı başladı mı

Örnekköy Stadı'nı yapabilmek için Spor Bakanlığı'na defalarca çağrıda bulunan Aziz Kocaoğlu, bu isteğini 5. kez tekrarladı Karşıyakalı 41 sivil toplum kuruluşunun temsilcisi, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile bir araya geldi.

Bornova Anadolu Lisesi'nin koru alanının inşaat alanına çevrilmesine büyük tepki!

İzmir Bornova Anadolu Lisesi'nin koru alanının inşaat alanına çevrilmesine öğrencilerden büyük tepki geldi Söz konusu inşaat durduruldu fakat belirsizlik hala devam ediyor.

Osmaniye Valisi Yılmaz'dan deprem konutlarının inşaatının yavaş ilerlediği iddialarına ilişkin açıklama!

Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in şehirdeki kalıcı deprem konutlarının inşaatının yavaş ilerlediği iddiaları ile ilgili açıklama yaptı. İşte Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz'ın o açıklamaları...

Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metro Hattı'nın inşaatı başlıyor! 

Ulaşım yatırımlarını son sürat sürdüren İstanbul Büyükşehir Belediyesi, merakla beklenen Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Raylı Sistem Hattı'nın inşaatına başlıyor. İşte merakla beklenen metro hattı ile ilgili son dakika detayları...

Moskova'da yılın inşaat projeleri seçildi! 

8 Ağustos İnşaatçılar Günü'nü kutlayan Moskova Belediyesi, yılın en iyi inşaat projelerini belirledi 

İstanbul'daki metro hatlarının inşaatı borçlanma tekliflerine onay verilmedi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin inşaatı durdurulan metro hatlarının inşaatı için hazırladı dış borçlanma teklifi komisyonda gündeme alınmadı. 

Çin, 500 metreden yüksek gökdelen inşaatını yasaklıyor!

Kripto paralarla ilgili attığı adımlarla dikkat çeken Çin, ülkede 500 metreden yüksek gökdelen inşaatını yasaklıyor...

1915 Çanakkale Köprüsü'nün inşaatı tamamlanıyor!

1915 Çanakkale Köprüsü'nün inşaatı hızla devam ediyor. Bu kapsamda, Çanakkale Boğazı, inşaat nedeniyle tek yönde transit gemi geçişlerine kapatıldı.

Fuzul Beşiktaş'ın inşaatı yıl sonunda başlıyor!

Fuzul Yapı ve Emlak Konut GYO işbirliğiyle inşa edilecek Fuzul Beşiktaş'ın inşaatı yıl sonunda başlıyor. Ön talebi toplanan proje için inşaat alanında tabelalar asıldı...

İzmir'deki deprem konutlarının inşaatında son durum ne?

İzmir'de 30 Ekim tarihinde Seferihisar açıklarında büyük yıkıma neden olan 6,6 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmişti. Depremin ardından evleri hasar gören vatandaşlar için yapılan deprem konutlarının inşaatı hız kesmiyor...

Kilis Devlet Hastanesinin yeni binasının inşaatında son durum ne?

Almanya'nın Ankara Büyükelçisi Jürgen Schulz, Kilis'te Avrupa Birliğince (AB) finanse edilen Kilis Devlet Hastanesinin yeni binasının inşaatını denetledi.

Kahramanmaraş'taki Andırın Millet Konağı'nın inşaatı tamamlandı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Andırın ilçesinde inşa edilen Millet Konağı'nın inşaatı tamamlandığını dile getirdi.

Bu yıl 7 stadın inşaatı tamamlanacak!

Türkiye'de inşaatı biten ve yenilenen 32 stadın toplam kapasitesi 1 milyona yaklaştı. Hazır hale getirilen statlar futbol severleri ağırlamayı bekliyor. 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi yeni hizmet binasının inşaatında sona gelindi!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye binasının yeni hizmet binasının inşaatında çalışmalarında sona gelindi.

Örnekköy Stadının inşaatı başladı mı Haberi

Örnekköy Stadının inşaatı başladı mı


Örnekköy Stadı'nı yapabilmek için Spor Bakanlığı'na defalarca çağrıda bulunan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, bu isteğini 5. kez tekrarladı Karşıyakalı 41 sivil toplum kuruluşunun temsilcisi, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile bir araya geldi. 


Ziyarette, kentteki spor tesislerinin artırılmasına ilişkin talebin dile getirilmesi üzerine konuşan Başkan Aziz Kocaoğlu, Örnekköy'de yapılması planlanan stat için bir kez daha çağrıda bulundu. 


Söz konusu stadı yapabilmek için önceki yıllarda spor bakanları ile çeşitli görüşmeler gerçekleştirmesine rağmen bir sonuç elde edemediklerini vurgulayan Başkan Aziz Kocaoğlu, Hükümetin yeni kabinesinde yer alan Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ile bir görüşme yapacağını açıkladı. 


100 DÖNÜMLÜK ALAN 

Amacının vatandaşların kullanacağı tesisler yapmak olduğunun altını çizen Başkan Kocaoğlu özetle şunları söyledi: "100 dönüm açık spor alanını sattılar. 100 dönüm açık spor...