14 / 05 / 2024

Orşaz İnşaat nerede

Orşaz İnşaat nerede

Orşaz İnşaat ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi, Oubı Roueılı tarafından 100 bin TL sermaye ile 4 Eylül'de Esenyurt, Aşık Veysel Mahallesi, Hadımköy Bahçeşehir Yolu Caddesi'nde kuruldu.

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan: TOKİ konutları az nüfuslu deprem bölgelerinde çözüm olabilir!

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, TOKİ konutları ile ilgili bir açıklamada bulundu ve az nüfuslu deprem bölgelerinde çözüm olabileceğini söyledi. İşte Ercan'ın o açıklaması ve gelen yorumlar...

Vakko'dan İstanbul Boğazı’nın kıyısına yepyeni bir otel... Vakko Hotel & Resıdence Sumahan geliyor!

Vakko, ikinci oteli için düğmeye bastı. Dev şirket İstanbul Boğazı’nın kıyısına Vakko Hotel & Resıdence Sumahan geleceğini ilan etti. 

Orçem İnşaat Orman Ürünleri Peyzaj Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orçem İnşaat Orman Ürünleri Peyzaj Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 700 bin TL sermaye bedeli ile Nuri Dehşet tarafından kuruldu.

Ben Group Orıon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ben Group Orıon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile A.A Mareı Ben Dardf ve Şahin Atila Özkan ortaklığında kuruldu.

Deprem korkusu İstanbul Boğazı'nı da vurdu! Yalı sahipleri artık güvenli ve büyük rezidanslara geçiyor!

İstanbul’da beklenen büyük deprem Boğaziçi İmar Kanunu’na tabi bölgelerde yer alan konutların sahiplerini de korkuttu. Deprem korkusu İstanbul Boğazı'nı da vurdu! Yalı sahipleri artık güvenli dairelere geçiyor! 

İTÜ ARI Teknokent binası mahkemelik oldu! Boğaz’ın silüetini bozmaktan yargılanacaklar!

Sabah yazarı Dilek Güngör, bugünkü yazısında İstanbul Teknik Üniversitesi’nin ARI Teknokent binasının boğazın silüetini bozduğu için mahkemelik olduğunu belirtti.

Vostok Orıent İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vostok Orıent İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Edın Nurkovıc ve Spaso Ljubovıc ortaklığında kuruldu.

Koza Kent Tatlıkuyu'da yaşam başlıyor!

Kozcağaz İnşaat'ın imzasıyla “Lüks yaşamın” tanımıyla hayata geçirilen Koza Kent Tatlıkuyu projesinde yaşam başlıyor.

Kanal İstanbul, asıl boğazın yerini tutmaz!

Son günlerin en çok tartışılan projesi Kanal İstanbul'da kazmanın bu yıl vurulması bekleniyor. Kanal İstanbul projesinin, ilk etapta beton ve çimento sektörüne hareket getirmesi öngörülüyor. Projenin fiyat anlamında ise boğazın yerini alamayacağı ifade ediliyor.

Kanal İstanbul, Boğaz'ın özgürlük projesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Kanal İstanbul, Boğaziçi'ni koruma ve kurtarma projesidir, Boğaz'ın özgürlük projesidir." dedi.

İnşaat Mühendisleri Odası'ndan İstanbul Boğazı'nın yetki devrine tepki!

İnşaat Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi, İstanbul Boğazı ve çevresi ile ilgili yetkinin yerel yönetimlerden alınarak Cumhurbaşkanlığına bağlı kurula devredilme girişimine tepki gösterdi...

İstanbul Boğazı'nı kaçak yapılardan arındıracak komisyon kuruyor!

İstanbul Boğazı’nı kaçak yapılardan arındıracak komisyon kuruluyor. İstanbul Anadolu ve Avrupa yakası ile tarihi yarımada da kurulacak 3 komisyonda alanında uzman kişiler görev alacak. Aykırı olan yapılar derhal yıkılacak veya yıktırılacak...

Boğaz’ın incisi yalılar yabancıların radarında!

İstanbul Boğazı’nın incisi yalılar; inanılmaz fiyatlarıyla dikkat çekiyor. Aylık kirası 500 bin lira olan yalıya bile ilgili büyük.

Orşaz İnşaat nerede Haberi

Orşaz İnşaat nerede

Orşaz İnşaat ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi, Oubı Roueılı tarafından 100 bin TL sermaye ile 4 Eylül'de Esenyurt, Aşık Veysel Mahallesi, Hadımköy Bahçeşehir Yolu Caddesi'nde kuruldu.


Orşaz İnşaat ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi iş konusu; a) Yurt içi ve yurt dışında;konut, okul, hastane, siteler, otoyol, devlet yolu, otel, motel,  fabrika, baraj, köprü, tüm sanayi yapıları,sanat yapıları, istasyon, akaryakıt istasyonu, liman, tünel, petrol tasfiyehaneleri, demiryolu, hafif raylı sistemler (yerüstü ve yeraltı metro inşaatı), karayolu, lojmanlar, villa ve villa kentler,  her türlü prefabrik yapılar, hidroelektrik,termik ve jeotermik santraller, kanalizasyon, içme suyu boru hatları, her türlü enerji nakil hatları, askeri yapılar, depolar, antrepolar, hava limanları, her türlü spor tesisleri, iş merkezleri ve diğer tüm inşaatları ayrıca dekorasyon hizmetleri, inşaat bitim işlerini,...