02 / 05 / 2024

Orta Anadolu 2016 konut satışları

Orta Anadolu 2016 konut satışları

Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre, Orta Anadolu’daki Nevşehir, Kırıkkale, Kırşehir, Aksaray ve Niğde’de yılın ilk 6 aylık döneminde 10 bin 16 konut satışı yapıldı.

Orta Anadolu'da 3 ayda 4 bin 860 konut satıldı!

Aksaray, Kırıkkale, Kırşehir, Nevşehir ve Niğde illerini kapsayan Orta Anadolu'da yılın ilk çeyreğinde 4 bin 860 konut satış yoluyla el değiştirdi. Kırıkkale, bu iller arasında bin 172 konut satışıyla ilk sırada yer aldı.

Aksaray, Yozgat Nevşehir ve Kırşehir mevduatta dolarcı çıktı!

Ülke genelinde mevduat hacmi içinde döviz payında ciddi düşüş yaşanan yılın ilk dokuz ayında, Aksaray, Nevşehir, Kırşehir ve Yozgat gibi Orta Anadolu illeri payları gerilemekle birlikte ilk sıralarda yer aldı.

İstanbul'dan Ankara'ya ikinci otoyol: Orta Anadolu Otoyolu geliyor!

İstanbul-Ankara otoyolunda yaşanan yoğunluk nedeniyle ikinci otoyol için çalışmalara başlandı. “Orta Anadolu Otoyolu” olarak yapılması planlanan yeni otoyol Sakarya’nın Akyazı ilçesiyle Ankara arasında inşa edilecek.

İş arayanlar dikkat! Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri Personel Alımı yapıyor! İşte başvuru şartları…

İş arayanlar bu haberi kaçırmayın. Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliğine sözlü sınavla 18 Uzman Yardımcısı alınacağı ifade edildi. İşte detaylar…

Kayseri Sağlık OSB için Mustafa Varank'tan talimat!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ın gündeme getirdiği Sağlık OSB için Mustafa Varank, Orta Anadolu Kalkınma Ajansı'na talimat verdi...

Orta Anadolu'daki 5 ilde 2019'da 26 bin 840 konut satıldı!

TÜİK verilerine göre; Nevşehir, Kırıkkale, Kırşehir, Aksaray ve Niğde'de 2019'da 26 bin 840 konut satıldı...

Orta Anadolu'daki 5 ilde 9 bin 194 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre Orta Anadolu'da bulunan 5 ilde yılın ilk yarısında 9 bin 194 konut satıldı.

Orta Anadolu'da Ocak'ta bin 285 konut satıldı!

TUİK 2019 Ocak ayı verilerine göre, Nevşehir, Kırıkkale, Kırşehir, Aksaray ve Niğde'de toplam bin 285 konutun satışı gerçekleşti.

Doğan, Trump Towers'taki ofis ve AVM'yi Orta Anadolu Otomotiv'e sattı!

Doğan Şirketler Grubu Holding, Trump Towers'ın ofis binası ve alışveriş merkezini dolaylı bağlı ortaklığı Orta Anadolu Otomotiv Ticaret ve Sanayi A.Ş.'ye sattı...

Doğan Şirketler Grubu, Trump Towers'taki ofis ve AVM'yi 1.7 milyara aldı!

Doğan Şirketler Grubu,  bağlı ortaklığ Orta Anadolu Otomotiv Ticaret'in Trump Towers'taki ofis, AVM ve demirbaşlarını toplam 1 milyar 700 milyon TL bedelle satın aldı.

Anadolu'da konut talebi artıyor!

Türkiye genelinde konut ihtiyacına dönük orta ve uzun vadeli eylem planları geliştiren TOKİ, Anadolu'nun birçok bölgesinden gelen konut talebini karşılamak için yoğun mesai harcıyor. 2018'in ilk 5 ayında 21 bini aşkın konut satılırken, satışa çıkarılan konutlara 50 kata varan müracaatlar geliyor.

Orta Anadolu'da konut satışları arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre Nevşehir, Kırıkkale, Kırşehir, Aksaray ve Niğde'de Ağustos ayında konut satışları bir önceki aya göre artış gösterdi.

Ürdün’den Türk müteahhitlere yatırım çağrısı!

Ürdün ekonomi yönetimi Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri başkanları ile yatırım fırsatlarını değerlendirdi. Bölgede, Türkiye'den bekledikleri yatırımı alamadıkları söylendi.

Orta Anadolu'daki 5 ilde 3 bin 308 ev satıldı!

Orta Anadolu'daki 5 ilde 2017 yılının ilk iki ayında en çok konut satışı 856 konutla Kırıkkale'de yapıldı. En az konut sayışı ise 381 ile Nevşehir'de gerçekleşti.

Orta Anadolu 2016 konut satışları Haberi

Orta Anadolu 2016 konut satışları

Türkiye İstatistik Kurumu, Orta Anadolu’daki satılan ilk 6 aylık konut satışlarını açıkladı. Yılın ilk 6 aylık döneminde 10 bin 16 konut satışı yapıldı. Bölgedeki konut satışlarında Kırıkkale 2 bin 531 işlemle ilk sırada yer aldı.


KIRIKKALE, KIRŞEHİR, AKSARAY

TÜİK verilerine göre, Orta Anadolu’daki Nevşehir, Kırıkkale, Kırşehir, Aksaray ve Niğde’de yılın ilk 6 aylık döneminde 10 bin 16 konut satışı yapıldı. Bölgedeki konut satışlarında Kırıkkale 2 bin 531 işlemle ilk sırada yer aldı. Nevşehir, Kırıkkale, Kırşehir, Aksaray ve Niğde’de yılın ilk 6 aylık diliminde, 10 bin 16 konut satıldı.


OCAK, ŞUBAT VE MART AYI

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerinden yaptığı derlemeye göre, Orta Anadolu Bölgesi’ndeki 5 ilde bu yıl en çok konut satışı bin 953 adetle mart ayında yapıldı. Yılın ilk yarısında en çok...