27 / 04 / 2024

orta gelirli konutları

orta gelirli konutları

TEKFEN Emlak Geliştirme tarafından İstanbul'da Beylikdüzü, Esenyurt ve Avcılar bölgelerinin kesişim noktasında hayata geçirilen HEP İstanbul "Hayatımın Evi Projesi"nde satışa çıkan konutların yüzde 70'i 4 ayda satıldı.

Tekfen Emlak Geliştirme kentsel dönüşüme yöneliyor!

Hep İstanbul projesiyle orta ve orta üstü gelir grubuna konut üretmeye başlayan Tekfen'in odağında, kentsel dönüşüm projeleri de bulunuyor. Tekfen Emlak Geliştirme orta gelirliler için konut üretmeye devam edecek.

Ev sahibi olmak artık orta gelirli için imkânsız!

Kredi maliyetlerinin artması vatandaşları çok fazla etkilediğini belirten CHP Milletvekili Türker Ateş, "Ev sahibi olmak orta gelirli için de imkânsız hale geliyor.

Deprem bölgesindeki konutlar için 'orta hasar' çıkmazı: Konutlar neden güçlendirilmiyor?

Depremde en çok hasar alan illerden biri olan Hatay'daki orta hasarlı konutların yıkımına karar verildi. Peki neden güçlendirme yapılmıyor, neden direkt yıkım kararı veriliyor?

Yeni konut kredisi kampanyasında faizler 1.20 ile 1.50 arasında olacak: Dar ve orta gelirli kampanyası 2024'e mi kaldı?

Dar ve orta gelirliler için hayata geçirilmesi planlanan yeni konut kampanyasının detayları merak ediliyor. Peki yeni konut kredisi kampanyası ne zaman başlayacak? Faiz ve vade rakamları ne olacak? İşte ayrıntılar...

TOKİ açıkladı! 2+1 daireler 619 bin lira

TOKİ uygun fiyatlı konutları ile orta gelirli ve alt gelirli vatandaşları ev sahibi yapmayı sürdürüyor. TOKİ Ankara’da Çubuk Aşağıçavundur 484 konut projesi için hamle yaptı. Bu proje kapsamında alt gelirlilere, 2+1 daireler 619 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılacak.

Gayrimenkul yatırımcıları dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapmak için kolları sıvadı!

Gayrimenkul yatırımcıları, dar ve orta gelirli ailelerin ev sahibi olabilmesi için yeni projeler geliştirmeye başladı.

Orta gelirlilere konut sahibi olma fırsatı: Yüzde 0.69 faizle yeni evim konut kredisi!

T.C. Hazine ve Maliye Bakanlığı öncülüğünde başlatılan Yeni Evim Konut Kredisi, orta gelirli bireylerin düşük faiz oranları ve avantajlı ödeme koşullarıyla konut sahibi olmalarını sağlıyor. Ev hayali kuranlar için büyük bir fırsat!

Bu haberi bekleyenler dikkat! Orta gelirliye konutta kredi müjdesi de az önce geldi!

AK Parti, yüzbinlerce kişi tarafından beklenen konut finansmanıyla ilgili önemli bir hamle yaptı. Edinilen bilgiye göre, orta gelirli vatandaşlara yönelik düzenlenecek konut kampanyasının finansmanı ile ilgili teklif, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne sunuldu. Peki çok yakında yasalaşması beklenen tek

Yeni evim kampanyası hangi evler? Yeni evim kampanyası nedir? Orta gelirliye konut kredisi kimlere verilir?

Yeni evim kampanyası orta gelirli vatandaşlar için hayata geçiyor. Bu kampanya için merak edilen sorular sorulmaya başlandı. İşte detaylar!

Orta gelirli konut projesi ne zaman başlayacak? Orta gelir konut kampanyası başvuru tarihleri belli oldu mu?

Orta gelirli konut kampanyası gündemde yer alan konuların başında geliyor. Vatandaşlar özellikle bu kampanyanın ne zaman başlayacağını sorguluyor. İşte konuya dair detaylar!

Orta gelirli konut kampanyasına kimler başvurabilir? Yeni evim kampanyası başvuru ne zaman?

Orta gelirli konut kampanyası gündemde yer alan konulardan biridir. Vatandaşlar orta gelir konut kampanyası şartlarını merakla araştırıyor. İşte diğer detaylar!

Orta gelirli ailelerin beklediği haber geldi! İşte başvuru şartları

İlk evini alacak orta gelirliye yönelik yapılan projenin kapsamı netleşiyor. TOKİ'nin orta gelir ddüzeyindeki ailelere yaptığı kampanyanın içeriği ile ilgili Bakan Kurum “Bu kampanya aracılığı ile milyarca TL'lik hacim açığa çıkacak ve ekonomimizde de yaklaşık 600 milyar TL katma değer oluşacak” ded

Orta gelirliye konut projesi! İşte 5 farklı kredi tutarına göre örnek ödeme tablosu

Yeni Evim kampanyası kapsamında orta gelirli vatandaşlar aylık ortalama 9 bin 720 liradan başlayan ve 55 bin 265 liraya varan taksit tutarlarıyla ev satın alabilecek. İşte tüm detaylar...

Orta gelirliler 9 bin 720 lira taksitle ev sahibi olacak! Hemen kalem kalem bu ödeme tablosuna bakın!

Merakla beklenen Yeni Evim kampanyası kapsamında orta gelirli vatandaşlar aylık ortalama 9 bin 720 liradan başlayan ve 55 bin 265 liraya ulaşan taksit tutarlarıyla konut sahibi olabilecek.

orta gelirli konutları Haberi

orta gelirli konutları

11 blok ve 14 sıra bina ünitesiyle toplam 1424 daireden oluşah projede ilk etapta 6 blokun satışa çıktığını söyleyen Tekfen Emlak Geliştirme Genel Müdürü Ömer Egesel "4 ay gibi kısa bir sürede 500'e yakın konut sattık. Lüks konuta odaklanan bir şirket olarak gördük ki asıl talep bu segmentte, yani orta sınıftaymış. Bundan sonra da orta segment için projeler geliştireceğiz"...