22 / 05 / 2024

Orta Kahve

Orta Kahve

İZMİR Alaçatı’da Diyanet İşleri’ne devredilen işletmelerin tahliyesine yargı ‘dur’ dedi. Taşınmazların Diyanet İşleri’ne devredilmesiyle, şubat sonunda Alaçatı Müftülüğü, söz konusu 22 dükkana ve el sanatları tezgahlarına tahliye kararı tebliğ etti.

Alaçatı Sailors Otel'inin tahliyesi yargıya takıldı!

Alaçatı'da Diyanet İşleri'ne devredilen işletmelerden Sailors Otel ve Orta Kahve'nin tahliyesine yargı 'dur' dedi. İzmir 5. İdare Mahkemesi, tahliye kararıyla ilgili yürütmenin durdurulması kararı verdi.

Uğur Dumankaya: Orta vadeli program büyümeye katkı sağlayacak!

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya yaptığı açıklamada orta vadeli programın Türkiye’nin potansiyel büyümesine ve ekonominin canlanmasına katkı sağlayacağını belirtti. İşte Dumankaya'nın o açıklaması...

Çinli Xingtai Wanhai Investment Türk ortağıyla elektrikli bisiklet üretecek!

Çinli Xingtai Wanhai Investment, Türk ortağı ile birlikte Antalya’da güneş enerjisi paneli, hızlı makarna, 2 ve 3 tekerlekli elektrikli bisiklet, dört tekerli golf arabası ve elektrikli binek otomobil üretecek.

Edirne'de Orta Çağ'dan kalma şehir gün yüzüne çıkarılıyor!

Edirne'nin Lalapaşa ilçesindeki Sinanköy'de yürütülen arkeolojik kazılarda, Orta Çağ'dan kalma bir şehir gün yüzüne çıkarılıyor. Trakya Üniversitesi Sanat Tarihi Bölümü Başkanı Prof. Dr. Engin Beksaç, kazı çalışmalarının devam ettiğini söyledi...

Orta Doğu yatırıma hazırlanıyor!

Cumhurbaşkanlığı seçimiyle birlikle Türk siyasetinde 'istikrar' bir defa daha onaylanınca Orta Doğulu yatırımcılar gözünü Türkiye'ye dikti. Körfez ülkelerinin emlak yatırımcıları, ileriye dönük yatırım projelerinde hazırlıklara başladı.

REIDIN: Türkiye'de en çok orta gelir grubu 2+1 ev alıyor!

Dünyanın ilk uluslararası gayrimenkul bilgi şirketi REIDIN.com resmen açıkladı: Lüks konutların reklamları çok prim görse de Türkiye’de en çok orta gelir grubu 2+1 ev alıyor.

Emsan, Tasarımcı Sevil Acar'ın fincanlarını kahve tiryakilerine sunuyor!

Emsan, Tasarımcı Sevil Acar tarafından tasarlanan yeni kahve fincanlarını kahve tiryakilerine sunuyor.Emsan kahve fincanları; kahvelerini klasik, geleneksel ve modern tarzda fincandan içmeyi sevenleri fethedecek.

Caprice Gold Maldives'in ortağından Jet Fadıl'a ihtar!

Fadıl Akgündüz’ün satışa çıkarttığı ‘Caprice Gold Maldives Ebu Eyyub El Ensari House’ projesi, 29 Mayıs’ta iptal oldu. 4 ayda 18 milyon dolar toplayan Fadıl’a ortağı dolandırıcılıktan ihtar çekti...

Serdar Ortaç otel yapmak için Mecidiyeköy'den 5 milyon dolara bina aldı!

Serdar Ortaç "Tapuyu Chloe'nin üzerine yaptım. benim için Türkiye'ye yerleşen akrımın geleceğini düşünmek zorundayım. Burayı 90 odalı otel haline getireceğiz. Adı da 'Chloe' olacak" dedi.

Orta Asya ülkelerine meteorolojik uydu verisi sağlanacak!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve de Avrupa Meteoroloji Uyduları İşletme Teşkilatı tarafından 2011 yılında ilk adımları atılan Orta Asya Ülkelerine Meteorolojik Uydu Verisi Sağlama Projesi tamamlandı.

Toskana Ortaçağ'dan kalma binalara ev sahipliği yapıyor!

Pisa, Lucca, Floransa, Siena... Her köşesi ayrı bir hikaye barındıran, geçmişten geleceğe bir köprü kuran Toskana tam bir açıkhava müzesi. Ortaçağ'ı günümüze taşımayı başaran Toskana doğası, tarihi ve mutfağıyla efsane olmaya hak kazanmış...

Hasan Rahvalı: Ağaoğlu Şirketler Grubu orta gelire göre konut üretecek!

Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO'su Hasan Rahvalı "Arz ve talepte dengesizlik söz konusu değil, sadece gelire göre üretim dağılımı yok Biz orta gelir grubuna konut üretmek istiyoruz, asıl ihtiyaç o yönde" şeklinde konuştu.

Türkiye'de Ruukki'nin sertifikalı ilk ortağı Telefoncular Group oldu!

Ruukki, Türkiye'de ilk kez sertifikalı ortağı olarak Telefoncular Group ile işbirliği içine girerek kaliteli ürünleri ve satış sonrası hizmetleriyle firmanın esnek ve yenilikçi bir yapıda olmasına yardımcı olacak...

Orta Kahve Haberi

Orta Kahve

İzmir 5. İdare Mahkemesi, tahliye kararıyla ilgili yürütmenin durdurulması kararı verdi. Avukat Barış Kaşka, kararın diğer işletmeler için de emsal olacağını belirtti. Büyükşehir Belediyesi Yasası’nın çıkmasıyla Alaçatı Belediyesi’nin kapatılmasının ardından belediyeye ait taşınmazlar Diyanet İşleri’ne devredilmişti. Taşınmazların Diyanet İşleri’ne devredilmesiyle, şubat sonunda Alaçatı Müftülüğü, söz konusu 22 dükkana ve el sanatları tezgahlarına tahliye kararı tebliğ etti. Ek sürenin de dolmasıyla, yaza günler kala Türkiye turizminin gözdesi ve dünyaca ünlü sörf merkezi olan Alaçatı’da, esnaf karara itiraz etti, eylem düzenledi. 



OT FESTİVALİ’NE ARAZİ ENGELİ SAILORS OTEL İTİRAZ ETTİ

Bu taşınmazlardan biri olan ve dün Sailors Otel ve Orta Kahve olarak işletilen Eski Tarihi Alaçatı Belediye Binası da 31 Mart 2014’te Çeşme Kaymakamlığı İlçe Müftülüğü’ne tahsis edildi. Bu devir ve tahsisten sonra yeni mal...