06 / 05 / 2024

Ortak Mortgage Konut Kredisi

Ortak Mortgage Konut Kredisi

Yenilikçi ve ihtiyaca yönelik ürün ve hizmetleriyle farklılaşan DenizBank, hayalindeki eve sahip olmak veya yatırım amacıyla ev satın almak isteyen müşterilerine özel olarak sunduğu “Ortak Mortgage Konut Kredisi” ile herkesi ev sahibi yapıyor.

Konut krizine İngiltere çözümü! Ortak mülkiyetli paylaşımlı ev sahibi modeliyle evsiz kimse kalmayacak!

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, İngiltere’de gittikçe artan Shared Ownership Yöntemi / Ortak Mülkiyetli Paylaşımlı Ev Sahipliği modeli ile Konut Edinimini tüm ayrıntılarıyla anlattı.

Ev almak isteyenler dikkat! Ortak konut kredisi nedir, nasıl çekilir?

Ev almak isteyen pek çok kişi tarafından merak edilen ortak konut kredisi birden çok kişinin aynı konut için birlikte kredi alarak ortak bir konut sahibi olmalarını sağlayan bir finansman çözümü şeklinde belirtiliyor. Peki ortak konut kredisi nasıl çekilir?

Amerika'da mortgage faizleri son dört ayın zirvesinde seyretti...

ABD'de 30 yıl vadeli mortgage (konut kredisi) için ortalama faiz oranı yüzde 7,13'e kadar çıkarken, geçen sene aralık ayından bu yana en fazla seviyesini gördüğü kaydedildi.

ABD'de 30 yıl vadeli konut kredisi faizi yüzde 7,01'e yükseldi!

ABD'de 30 yıl vadeli mortgage (konut kredisi) için ortalama faiz oranı yüzde 7,01'e çıkarken, mortgage başvurularında da yüzde 0,1'lik artış yaşandı. İşte açıklanan o son dakaika rakamlar...

Ortak Konut Kredisi nasıl çekilir? Ortak kredi çekip 5 Kişi aylık 20 bin TL ödüyor...

Son zamanlarda artan kredi faizi oranlarından dolayı 'Ortak konut kredisi'ne ciddi talep oluşmakta. Buna göre, bu tarz kredi türünde 5 kişiye kadar ortak kredi çekilerek konut alınabiliyor. Böylece, 3 milyon liralık bir evin aylık ödemesi 20 bin lira oluyor.

Konut sitesinde oturanlar dikkat! Ortak alanların kira gelirleri de beyan edilmeli!

Konut sitelerinde mülkü olan binlerce kişiyi ilgilendiren bir son dakika gelişmesi paylaşıldı. Konut sitelerinde ortak alanların kira gelirleri de beyan ediliyor. İşte detaylar...

Aylık 10 bin TL'den başlayan taksitle ev sahibi olabilirsiniz! Ortak konut kredisi kampanyası başladı!

Ziraat Bankası tarafından konut sahibi olmak isteyenler için 'Ortak Konut Kredisi' kampanyası hayata geçirildi. En az 2, en fazla 5 kişi olacak şekilde konut kredisi alınabilecek. 1.250.000 TL'lik krediye aylık 10 bin 794 TL ödenecek. İşte ayrıntılar...

ABD'de mortgage faizleri yüzde 6,93'e indi!

Mortgage Bankalar Birliği (MBA) tarafından açıklanan resi verilere göre ABD'de 30 yıl vadeli mortgage (konut kredisi) için ortalama faiz oranları yüzde 6,93'e indi, ülkede mortgage başvuruları yüzde 0,7 düşüş gösterdi.

Amerika'da mortgage faizleri yüzde 7'ye kadar yaklaştı ve başvurular azaldı!

ABD'de 30 yıl vadeli mortgage (konut kredisi) için ortalama faiz miktarı yüzde 6,97'ye yükselirken, mortgage başvuruları yüzde 1,6 kadar düşüş yaşadı. Aynı dönemde 15 sene vadeli mortgage için ortalama faiz oranı da yüzde 6,37'den yüzde 6,49'a kadar çıkmış oldu.

ABD'de mortgage başvuruları geçen haftaya oranla yükselişte!

Amerika'da yapılan ve 30 sene vadeli mortgage (konut kredisi) olarak bilinen  ortalama faiz oranı geçen haftaya oranla yüzde 7,02'ye düşerken, mortgage başvuruları da yüzde 9,7 yükseliş yaşadığı kaydedildi.

ABD'de 30 yıl vadeli mortgage faiz oranı yüzde 6,80'e yükseldi!

Mortgage Bankalar Birliği'nin açıklamış olduğu resmi verilere göre ABD'de 30 sene vadeli mortgage (konut kredisi) için ortalama faiz oranları yüzde 6,80'e yükseldi.

ABD'de konut piyasasına mortgage ve stok baskısı!

ABD Merkez Bankasının (Fed) bir önceki sene para politikasını agresif bir biçimde sıkılaştırmaya başlaması sonrasında yükselen konut kredisi (mortgage) faiz oranları ile düşük konut arzı, 2023 yılında durgun konut piyasasına sebep oldu.

Mortgage oranları düştü, Birleşik Krallık konut piyasası rahatladı!

Birleşik Krallık'ta konut piyasasında yaşanan gerileme, mortgage oranlarındaki düşüşün talebi desteklemesinin bir sonucu olarak geçtiğimiz ay hafifleme işaretleri göstermişti. İşte konu ile ilgili detaylar...

Ortak Mortgage Konut Kredisi Haberi

Ortak Mortgage Konut Kredisi

DenizBank, “Ortak Mortgage Konut Kredisi” kapsamında müşterilerinin, diledikleri kişi ile birlikte, ister yatırım, ister oturum amacı ile ortak tapulu konut sahibi olmasına destek veriyor.


Sahip olduğu finansal portal anlayışıyla müşterilerinin beklentilerini dikkate alan ve bu doğrultuda yenilikçi finansal çözümler sunan DenizBank ev sahibi olmak isteyenlere özel avantajlı “Ortak Mortgage Konut Kredisi”ni hayata geçirdi.


Ev sahibi olmak ya da yatırım amacıyla ev satın almak isteyen; fakat tek başına bu hayalini gerçekleştiremeyen kişiler, minimum 2, maksimum 4 ortak ile tapudaki hak sahipliği oranında kredi kullanarak istedikleri evi alabiliyorlar. Ayrıca, tüm ortaklar kredilerini farklı vadelerde kullanma imkanına da sahipler.


DenizBank’ın sunduğu bu imkânla konut kredisi kullanan müşteriler, 300 aya varan vade seçenekleri ile rahat ödeme imkânlarından yararlanabiliyorlar.


“Hayatın her alanında müşterilerimizin yanında olmayı hedefliyoruz”

Konu ile ilgili...