05 / 05 / 2024

Ortaköy Vadisi ne zaman halka açılacak

Ortaköy Vadisi ne zaman halka açılacak

Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar: "Betonlaşmaya hiçbir şekilde izin vermeden 200 dönümlük bu alanı aktif yeşil alan olarak halkımızın ve İstanbul’un hizmetine sunacağız" dedi.

Silivri Selimpaşa, Ortaköy ve Kavaklı 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Silivri ilçesi, Selimpaşa, Ortaköy ve Kavaklı TEM Otoyolu Güneyi'ne ilişkin 1/5000 ölçekli 15.07.2023 tasdik tarihli Revizyon Nazım İmar Planı askıya çıkarıldı.

Pasifik İnşaat İstanbul Ortaköy'de büyük operasyona hazırlanıyor!

Pasifik İnşaat İstanbul Ortaköy'de hayata geçireceği yeni projesi için düğmeye bastı. Peki Pasifik İnşaat Ortaköy projesi ne zaman satışa çıkacak? İşte detaylar...

Buse Terim Ortaköy'deki villasının kapılarını açtı!

Ortaköy’de yeni bir villaya taşınan Buse Terim, evini Instyle Home dergisine açtı. Terim, “Ev sahibi olarak titizimdir. Hiçbir şeyin eksik olmamasını isterim. Annem bu konuda tek idolümdür. Ne de olsa onun muhteşem sofralarını ve misafir ağırlama sanatını görerek büyüdüm." diyor...

Beşiktaş Belediyesi uyardı: Tünel, Ortaköy Vadisi’ni yok edecek!

Beşiktaş Belediyesi, Dolmabahçe Tüneli projesinin Ortaköy Vadisi’nin ekolojik yapısını yok edeceğine ve trafiği kilitleyeceğine dikkat çekerek yeni bir düzenleme yapılmasını talep etti.

Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa Tünelleri için iptal kampanyası!

Maçka Parkı’nda inşaatına başlanan Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa Tünelleri projesinin Ortaköy Vadisi'ne zarar vereceği söyleniyor. Tünel projesinin iptali için imza kampanyası başlatıldı.

Cevdet Bayram'dan Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa Tüneli'ne itiraz!

Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa Tünel projesinin, bir çıkışı da kentsel park Ortaköy Vadisi’ne yapılıyor. CHP’li Meclis üyesi Cevdet Bayram, çalışmaların durdurulması istemiyle Koruma Kurulu’na itiraz etti.

Ayazağa Cendere Vadisi'ne Seba Flats projesi geliyor!

GEÇMİŞTE Ulus ve İstinye bölgesinde birçok projeye imza atan Seba İnşaat, kentsel dönüşümle yıldızı parlayan Ayazağa Cendere Vadisi'ne odaklandı. Vadi'de Seba Office Boulevard projesine devam eden Seba İnşaat, şimdi de 202 daireden oluşacak Seba Flats adında lüks bir konut projesine başlayacak.

Iğdır Ortaköy Hamamı'nın restorasyonu köylülere umut oldu!

Doğu Anadolu Bölgesi'nin en büyük hamamı olan tarihi Ortaköy Hamamı'nın restore edilip turizm kazandırılması amacıyla İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne başvuru yaptı.

Ortaköy Viyadüğü’nde bakım çalışmaları başlıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Beşiktaş-Ortaköy Viyadüğü'nde (Boğaz Köprüsüne bağlantı yolu) bakım ve onarım çalışmaları başlatıyor. İki etapta yapılması planlanan çalışmalar 22 Ocak- 7 Şubat tarihleri arasında yapılacak.

Ortaköy Yooistanbul teslimleri ne zaman?

Ortaköy Yooistanbul teslimleri ne zaman? Say Yapı'nın projesi Yooistanbul Evleri'nde metrekare birim fiyatı 8 bin 500 dolar ile 11 bin 500 dolar arasında değişiyor...

Yooistanbul Ortaköy ne zaman teslim?

Say Yapı'nın projesi Yooistanbul Evleri Ortaköy'de ev fiyatları 950 bin dolardan başlangıç gösteriliyor. Peki 120 daireden meydana gelen Yooistanbul Ortaköy ne zaman teslim edilecek?

Ortaköy Yooistanbul ne zaman teslim edilecek?

Say Yapı'nın tekrar satışlarına başladığı Yooistanbul projesi Beşiktaş Ortaköy'de yer alıyor. Yooistanbul projesi 120 adet daireden meydana geliyor. Ortaköy Yooistanbul ne zaman teslim edilecek?

Viraİstanbul Beylikdüzü'nde Yaşam Vadisi'ne komşu!

Viraİstanbul Beylikdüzü'nde Yaşam Vadisi'ne komşu konumda yükseliyor. Viraİstanbul Evleri'nde dairelerin metrekare birim fiyatı 3 bin 100 lira olarak belirlendi. Projede 1.156 konut ve 39 cadde mağazası olacak...

Ortaköy Vadisi ne zaman halka açılacak Haberi

Ortaköy Vadisi ne zaman halka açılacak

Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, Ortaköy Vadisi’nin 2 yıl içinde halkla buluşacağını bildirdi.


Beşiktaş Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, 8 Nisan’da Ortaköy Vadisinde "Barışmak" temasıyla hayata geçirilen Uluslararası Çağdaş Heykel Sempozyumu Ortaköy Vadisi'nde düzenlenen kapanış töreniyle sona erdi.


Törene Beşiktaş Belediye Başkanı Hazinedar, Başkan Yardımcısı Mürvet Günday, Uluslararası Çağdaşa Heykel Sempozyumu'nun küratörlüğünü yapan Beşiktaş Belediyesi Sanat Danışmanı Özlem Alıcı, sanatçılar ve sanatseverler katıldı. 


Hazinedar, burada yaptığı açıklamada, Beşiktaş’ın en güzel yerinin Ortaköy Kültür Vadisi olduğunu belirtti. 


Hazinedar, hiç kullanılmayan, şehrin bir parçası olduğu halde insanın ve yaşamın bir parçası olamayan bu alanı 2 yıl içinde halkla buluşturmak istediklerini ifade ederek, şunları kaydetti:"Bu sene projesini bitirdik ama çevreden geçecek tünellerin viyadükleri ve bağlantı yolları nedeniyle yasal bir sorun vardı. Onu da çözeceğiz inşallah. Burayı sanat...