19 / 05 / 2024

Ortaköy Viyadüğü taş kırma

Ortaköy Viyadüğü taş kırma

Boğaziçi Köprüsü Ortaköy Viyadüğü’nde bir süredir tehlike oluşturan taşlar, Karayolları ekipleri tarafından kontrollü olarak kırıldı. Bir grup Karayolları görevlisi ise taşların düştüğü bölgede güvenlik çemberi oluşturdu.

Oksijen Ortaköy Villaları lansman fiyatlarıyla satışta! Ağustos ayında teslim!

Silivri'de hayata geçirilen Oksijen Ortaköy Villaları'nda satış süreci devam ediyor. Projede yer alan villaların teslimlerinin Ağustos ayında yapılması planlanıyor.

Ortaköy Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Ortaköy Otelcilik Anonim Şirketi Beşiktaş'ta Bora Ercantürk tarafından kuruldu.

Ortaköy Bba Gayrimenkul Restoran Kafe İşletmeciliği Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ortaköy Bba Gayrimenkul Restoran Kafe İşletmeciliği Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Bilal Bora Aydın tarafından kuruldu.

Emlak Konut GYO Ortaköy ihalesinin 2. oturumu 11 Mart'ta!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen İstanbul Beşiktaş Ortaköy Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin ikinci oturumu 11 Mart 2021 günü gerçekleşecek.

Ortaköy Kumpirciler Çarşısı'nda göçük: 1 yaralı!

Beşiktaş Ortaköy'de araç trafiğine kapalı olan Kumpirciler Çarşısı Mecidiye Köprüsü Sokak'ta göçük yaşandı. 1 kadının hafif yaralandığı olayın çarşının altında yer alan tarihi tonozun kemerinde oluşan çökme sebebiyle meydana geldiği ortaya çıktı...

Emlak Konut Ortaköy'deki gayrimenkulün değerleme raporunu yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Ortaköy Mahallesi'nde bulunan toplam 17 bin 131 metrekarfe yüzölçümlü 30 ada 74, 75, 76, 77, 78 ve 104 parsel sayılı taşınmazların değerleme raporunu yayınladı...

Buse Terim Ortaköy'deki villasının kapılarını açtı!

Ortaköy’de yeni bir villaya taşınan Buse Terim, evini Instyle Home dergisine açtı. Terim, “Ev sahibi olarak titizimdir. Hiçbir şeyin eksik olmamasını isterim. Annem bu konuda tek idolümdür. Ne de olsa onun muhteşem sofralarını ve misafir ağırlama sanatını görerek büyüdüm." diyor...

Ortaköy Deniz Turizm Taşımacılık Limited Şirketi kuruldu!

Ortaköy Deniz Turizm Taşımacılık Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Eşref Yenigün, İhsan Samim  Akyazı, Ahmet Bayrakcı, Adem Koca ve Arman Nişan Kilci ortaklığında kuruldu. 

TMSF'den Ortaköy'de 22.2 milyon TL'lik satış!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu Ortaköy Taşınmazları Ticari ve İktisadi Bütünlüğü Satış Komisyonu Başkanlığı, Beşiktaş Ortaköy'de bulunan, ticari ve iktisadi bütünlük oluşturan gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 22 milyon 260 bin TL olarak belirlendi.

Mamak Ortaköy Mermerciler Sitesi’ndeki 132 işyeri tamamlandı!

Mamak’ta yapımı hızla devam eden Ortaköy Mermerciler Sanayi Sitesi’nde 132 iş yeri tamamlandı. Başkent’te bulunan mermercileri bir araya toplamayı hedefleyen ve 335 adet küçük sanayi parselinden oluşan site de 66 iş yerinin sözleşmesi de imzalandı.

Ankara Büyükşehir'den Mamak Ortaköy'e mezarlık!

Ankara Karşıyaka Mezarlığı’ndaki modern tesislerin birebir eşi, Mamak Ortaköy'de inşa edildi. Mamak Ortaköy Mezarlığı, defin işlemlerinde, artık kapasitesi çok artan Karşıyaka Mezarlığı’na alternatif olma özelliği taşıyor...

Ortaköy Viyadüğü’nde bakım çalışmaları başlıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Beşiktaş-Ortaköy Viyadüğü'nde (Boğaz Köprüsüne bağlantı yolu) bakım ve onarım çalışmaları başlatıyor. İki etapta yapılması planlanan çalışmalar 22 Ocak- 7 Şubat tarihleri arasında yapılacak.

Norm Mimarlık Dekorasyon İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi Ortaköy Şubesi açıldı!

Norm Mimarlık Dekorasyon İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi Ortaköy Şubesi, Esin Tercan Şube Müdürlüğü'nde 450 bin TL sermaye ile 29 Aralık'ta Beşiktaş, Dereboyu Caddesi, Ortaköy'de açıldı.

Ortaköy Viyadüğü taş kırma Haberi

Ortaköy Viyadüğü taş kırma

Boğaziçi Köprüsü Ortaköy Viyadüğü’nde bir süredir tehlike oluşturan taşlar, Karayolları ekipleri tarafından kontrollü olarak kırıldı. Balyoz darbeleri ile kırılarak viyadükten aşağı düşen taşlar, tehlikenin boyutunu bir kez daha gözler önüne serdi. Boğaziçi Köprüsü bağlantı yolunu oluşturan Ortaköy Viyadüğü'nden bir süredir dökülen taşlar, Beşiktaş Mecidiye Mahallesi sakinleri için tehlike oluşturuyordu. Son günlerde düşen taş sayısının artması üzerine harekete geçen Karayolları ekipleri, sabah saatlerinde Ortaköy Viyadüğü'nde incelemelerde bulundu. Bir grup Karayolları görevlisi ise taşların düştüğü bölgede güvenlik çemberi oluşturdu.


Yapılan incelemeler ardından tehlike oluşturan beton parçalarını kontrollü bir şekilde kırılmasına karar verildi. Taşların düşeceği bölgedeki vatandaşları uyararak uzaklaştıran ekipler, anons ederek araç sahiplerinden de otomobillerini çekmelerini istedi. Güvenliğin sağlanmasının ardından viyadük üzerindeki ekipler balyoz darbeleri ile tehlike oluşturan beton parçalarını kırmaya başladı....