08 / 05 / 2024

Ortaöğretim okullarının spor salonları

Ortaöğretim okullarının spor salonları

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, ortaöğretim okullarının spor imkanlarına ilişkin soru önergesi hazırladı. Gürer sorularını Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz'a iletti.

Kıbrıs'ta okul binalarının analiz raporları sır gibi saklanıyor! Okullar depreme ne kadar dayanıklı?

Kıbrıs Türk Orta Eğitim Öğretmenler Sendikası (KTOEÖS) Başkanı Selma Eylem okulların depreme karşı dayanıklılığı konusunda hükümetin bir adım dahi atmadığını belirtti. 

Bakanlık açıkladı! Personel alımının detayları belli oldu

Dışişleri Bakanlığı iş arayan vatandaşları sevindirdi. Güncel personel iş ilanlarını sürekli paylaşan bakanlık yeni bir personel alım ilanını daha açtı. Dışişleri Bakanlığı ortaöğretim mezunu 55 personel alımı yapacağını açıkladı. İşte tüm detaylar...

Bakanlıktan müjde! O öğrencilerin hesaplarına yarın 7649 TL, 11.470 TL ve 15.293 TL yatırılacak! 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, gazi ve şehit çocuklarına eğitim yardımı yapılacağını açıkladı. Bu kapsamda ilköğretim, ortaöğretim ve yükseköğretim öğrencilerine maddi destek sağlanacak. Bakanlıktan müjde!

KPSS-2023/2 (Lisans, Ön lisans, Ortaöğretim) tercih başvuruları için tarihler belirlendi, tercih işlemleri ne zaman?

KPSS-2023/2 tercih tarihleri, birçok lisans, ön lisans ve ortaöğretim mezunu memur adayı tarafından merakla beklenmektedir. Bu tarihler hakkında bilgi sahibi olmanız, tercihlerinizi doğru ve zamanında yapmanız açısından son derece önemlidir. İşte KPSS-2023/2 tercihleri ile ilgili detaylar...

2023 e-Devlet kırtasiye yardımı! SGK resmen açıkladı! Başvurmak için hemen bakın!

Okulların açılmasına sayılı günler kala binlerce öğrenci ve veli kırtasiye yardımı başvuru ayrıntılarını merak ediyor. E-Devlet üzerinden alınacak maddi desteğe yeni eğitim öğretim yılında okul ihtiyaçlarını karşılamak isteyen ama ekonomik gücü yetersiz vatandaşlar müracaat edebiliyor.

Son Dakika: MEB okulların açılış tarihini paylaştı! Okullar ne zaman açılacak? 

Okulların ne zaman açılacağı belli oldu. Milli Eğitim Bakanlığı 2023-2024 eğitim takvimini duyurdu. İşte okulların açılacağı tarih...

Özel okulların yıllık ücretleri açıklandı! İşte dudak uçuklatan rakamlar!

Özel okulların 2023 ile 2024 eğitim öğretim yılı ücretleri netliğe kavuştu. Robert Koleji, bu sene de öğrenim ücretleri ile rekor kıran okul oldu. İşte detaylar!

Okullar ne zaman kapanıyor? 2023 karneler ne zaman verilecek, yaz tatili iptal mi? 2023 MEB okulların kapanış tarihi!

2022-2023 öğretim yılında, Milli Eğitim Bakanlığı'nın akademik takvimine göre, okulların kapanacağı tarih ve karnelerin öğrencilerle buluşacağı zaman dilimi merak ediliyor. Peki, 2022-2023 okullar ne zaman kapanıyor?

İOKBS bursluluk ücreti ne kadar, kaç TL oldu? MEB İOKBS bursluluk parasını hesaplara ne zaman yatıracak?

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (İOKBS) başvuruları başladı. Peki, İOKBS bursluluk ücreti ne kadar, kaç TL oldu? MEB İOKBS bursluluk parasını hesaplara ne zaman yatıracak? İşte detaylar...

Seçimin ertesi günü okul var mı, yok mu? 29 Mayıs 2023 okullar tatil mi? Öğretmenler idari izinli sayılacak mı?

Seçimin ertesi günü yani 29 Mayıs 2023 pazartesi günü okulların açık olup olmayacağı merak ediliyor. Çocuklar 29 Mayıs'ta okula gidecek mi, öğretmenler idari izinli sayılacak mı? İşte detaylar...

MEB'den öğrencilere son dakika müjdesi! Okullar 9 gün tatil olacak! Öğrenciler havalara uçacak!

Son dakika! Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), okulların tatili konusundaki tartışmalara noktayı koydu. Yapılan resmi açıklamaya göre, okulların tatili 9 gün daha uzatıldı. Öğrenciler, MEB'in tatil kararıyla büyük bir sevinç yaşayacak.

İstanbul'da hangi okullar tahliye edildi? İlçe ilçe tahliye edilen okulların tam listesi! Hemen bakın!

İstanbul'da hangi okullar tahliye edildi sorusunun yanıtı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. İşte İlçe ilçe tahliye edilen okulların tam listesi... Hemen bakın...

Zam oranı Ocak'ta açıklanacak ancak özel okulların yüzde 150'yi bulan zam talepleri velileri isyan ettirdi!

Özel okullarda Ocak ayında belirlenecek yeni dönem zam oranı öncesinde bir çok okulda velilere erken kayıt adı altında yüksek zam oranlarının dayatılması tartışma konusu oldu. Türkiye Özel Okullar Derneği ise bir çok okulun kapanma tehlikesiyle karşı karşıya olduğunu belirtti.

Ortaöğretim okullarının spor salonları Haberi

Ortaöğretim okullarının spor salonları


CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, ortaöğretim okullarının spor imkanlarına ilişkin soru önergesi hazırladı. Gürer sorularını Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz'a iletti.


Gürer'in soruları

1. Ülkemizde ortaöğretimde kaç okulda spor salonu vardır? Kaç okulda yoktur?


2. Ülkemizde ortaöğretimde spor salonu olan okulların malzemeleri yeterli olanının sayısı kaçtır?


3. Ülkemizde ortaöğretimde kaç okulda beden eğitimi öğretmeni vardır? Kaçında yoktur?


4. Ülkemizde kaç okulda spor alanları, çevre halkı ve spor kulüplerinin hizmetine...