26 / 07 / 2024

Oruçbey Caddesi projesi

Oruçbey Caddesi projesi

Bursa’nın ilk yerleşim yerlerinden biri olan Hisar İçi, Osmangazi Belediyesi’nin ‘Yaşayan Tarih Hisar İçi’ sloganıyla hayata geçirdiği proje ile yeniden ayağa kaldırılıyor. 

3 milyar TL'lik Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 618 konutun daha temeli atıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve Kayseri Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile hayata geçirilen Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 618 konutun daha temeli atıldı. 

Kayseri Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi yaklaşık 3 milyar TL’ye mal oldu!

Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi 2’nci etap kapsamında 618 adet konutun temel atma töreni 9 Aralık 2023 Cumartesi günü saat 12.00’de yapılacağı duyuruldu.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, 1,5 milyar TL’lik Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 2’nci etabı için harekete geçti!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ödüllü projesi Oruçreis Kentsel Dönüşümde 2’nci etap uzlaşma görüşmeleri için harekete geçti.

TOKİ Konya Beyşehir 2022 projesi 11 soruda tüm detaylarıyla! 240 ay vade!

TOKİ Konya Beyşehir 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Konya Beyşehir'de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Konya Beyşehir'de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 11 soruda TOKİ Konya Beyşehir sosyal konut projesi...

TOKİ Konya'da 413 konutluk yeni proje inşa edecek!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Konya Beyşehir projesi için start verdi. Konyalıların yüzünü güldüren projede 413 konut yer alacak.

Kayseri Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 450 konut için imzalar atıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 450 adet konut için uzlaşma görüşmeleri tamamlandı. 

Kayseri Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi 200 milyon TL'ye mal olacak!

Kayseri'ye bağlı Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç projenin 200 milyon TL'ye mal olacağını dile getirdi. 

Gölbaşı Üniversiteliler Caddesi Projesi için önemli atılım!

Ankara Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, mega projelerini hayata geçirmek için önemli görüşmeler yaptı.  Şimşek, Gölbaşılıların sosyal hayatını zenginleştirmeyi amaçlayan proje hakkında detayları paylaştı. 

Gölbaşılı gençlere müjde! Üniversiteliler Caddesi Projesi geliyor!

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Gölbaşı sosyal yaşamını canlandıracak ve gençlerin yeni gözdesi haline gelecek Üniversiteliler Caddesi Projesi’ni açıkladı.

Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi’nde saha tespitleri tamamlandı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Büyükşehir Belediyesi, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile birlikte sürdürülen Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi’nde saha tespitlerinin tamamlandığını müjdeledi. 

TOKİ Konya Beyşehir 2020 projesi fiyat ve başvuru bilgisi!

TOKİ Konya Beyşehir 2020 projesi fiyat ve başvuru bilgisi haberimizde yer alıyor. Peki TOKİ Konya Beyşehir 2020 projesi fiyatları ne kadar? TOKİ Konya Beyşehir 2020 başvuru tarihleri ne zaman? İşte yanıtlar...

M1 Raylı Sistem Hattı Vatan Caddesi İstasyon Projesi imar planı tadilatı askıda!

Eyüpsultan İlçesi, M1 Raylı Sistem Hattı Vatan Caddesi İstasyon Projesi'ne ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli koruma amaçlı nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıya çıkarıldı...

Bursa Hisar’da binaların cepheleri yenilendi!

Osmangazi Belediyesi, Bursa’nın ilk yerleşim yeri olan Hisar’ın tarihi özelliklerini korumak adına başlattığı Tarihi Hisar Bölgesi Yenileme Projesi'ni tüm hızıyla sürdürüyor. Projenin en önemli çalışmalarından biri olan Oruçbey Caddesi’ndeki binaların cephe sağlıklaştırma çalışmaları tamamlandı. 

Oruçbey Caddesi projesi Haberi

Oruçbey Caddesi projesi

Hisar İçi Kentsel Yenileme Projesi’nin ilk etabı olan Oruçbey Caddesi’nde cephe sağlıklaştırma çalışmaları başladı. Osmangazi Belediyesi'nde yer alan habere göre, Oruçbey Caddesi’ni gezerek incelemeler yapan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Hedefimiz tüm Hisar İçi’nin, tarihi şehir olarak yeniden ayağa kaldırılması. Hisar’da tarih yeniden canlanacak” diye konuştu.

Bursa’nın en eski 5 mahallesinin yer aldığı Hisar içerisinde gerçekleştirilecek dönüşümün ilk etabının Oruçbey Caddesi Cephe Sağlıklaştırma Projesi olduğunu dile getiren Dündar konuyla ilgili olarak, “Bu bölgenin tarihi dokusunu yeniden gün yüzüne çıkartacak çalışmalarımız başladı. Hisar, Osmanlı’nın Bursa’yı fethettiği zaman kurulu bulunan bir yerleşim yeri. Bursa’nın tarihi geçmişini içinde barındıran, eski Bursa olarak bilinen bir bölge. Şehrimizin geçmişini yansıtan tarihi bir bölge olarak çok sayıda ziyaretçiyi ağırlıyor. Bizler de, bölgenin tarihi dokusunu gün yüzüne çıkartmak için Hisar’ı...