17 / 05 / 2024

OSB kardeşlik protokolü

OSB kardeşlik protokolü

Türkiye'de ihtisas OSB’lerin sayısının yükseleceğini söyleyen Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank, OSB’ler arasında işbirliği imkanlarının doğacağını kaydetti. 10 OSB arasında ‘kardeşlik’ protokolü de imzaladı.

Koçarslan kardeşlerin miras kavgası kızıştı: Babadan miras kalan 108 milyon TL'lik 3 gayrimenkul satılıyor!

Reina ve Galatasaray adası Suada gibi bir dönemin gözde eğlence merkezleri başta olacak şekilde birçok yatırıma sahip Koçarslan kardeşlerin miras davasında yeni bir gelişme yaşandı. 

Kardeşlik Vakti Uluslararası Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kardeşlik Vakti Uluslararası Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Barış Sezek tarafından kuruldu.

Konak Gençlik Destek Merkezi için ilk imzalar atıldı!

Konak Belediyesi Gençlik Destek Merkezi için ilk işbirliği protokolü Konak Belediyesi ile Bir Hayata Dokun Derneği ile imzalandı. AB hibe desteği almaya hak kazanan merkez “Sıfır Kayıp Projesi” olacak.

Gaziosmanpaşa Küçükköy Gençlik Merkezi için imzalar atıldı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile Gaziosmanpaşa Belediyesi arasında imzalanan protokol kapsamında ilçeye 300 bin metrekare büyüklüğünde Spor Vadisi ile her mahallenin faydalanabileceği yeni spor alanları yapılacak. Küçükköy’e ise 20 bin eserlik kütüphanenin olacağı Gençlik

Bilecik Pazaryeri OSB'ye 4 firmadan 135 milyon TL'lik yatırım!

Bilecik'in Pazaryeri ilçesinde, 4 firma tarafından Organize Sanayi Bölgesi (OSB) alanına toplam 135 milyon TL'lik yatırım yapılıyor. 

Arda Turan ve kardeşine ait inşaat şirketine 2 milyon TL'lik tazminat talebi!

İki sene önce Sütlüce'de, Arda Turan ve kardeşine ait inşaat firmasının kazı çalışmaları yaptığı esnada çevrede bulunan binalar hasar görmüş, bir otele de mühür vurulmuştu. Otelin işletmecisi, Turan kardeşlerin inşaat şirketinden tazminat talep etti. 

35,5 milyon TL'lik Keşan Gıda OSB 2023'te açılacak!

Keşan TSO (Ticaret ve Sanayi Odası)’nun, Keşan Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'ne ilişkin başlattığı ÇED (Çevre Etki Değerlendirmesi) süreci sonuçlandı. 35,5 milyon TL'lik Keşan Gıda OSB 2023'te açılacağı belirtildi...

İBB, Kanal İstanbul protokolünden çekildi, 1 milyar TL'lik 37 arazisini kurtardı!

Kanal İstanbul için iki bakanlık ve İBB arasında 2018'de imzalanan ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun çekildiklerini açıkladığı işbirliği protokolü ile büyükşehir belediyesine ait piyasa değeri 1 milyar 49 milyon 140 bin 337 lira olan taşınmazların proje için tahsis edilmesinin planlandığı ortaya çık

OSB’lere yeni model!

Türkiye'de ihtisas OSB’lerin sayısının yükseleceğini söyleyen Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank, OSB’ler arasında işbirliği imkanlarının doğacağını kaydetti. 10 OSB arasında ‘kardeşlik’ protokolü de imzaladı.

Turgay Erdem’in 7 milyon TL'lik villası yıkıldı!

Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem’in, nişanlısının kardeşi de olan şoförünün üzerine yaptırdığı gölet manzaralı 7 milyon TL'lik lüks villası Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından yıkıldı.

Bu park, Japonya'daymış hissi uyandırıyor!

Konya ile Japonya'nın Kyoto kenti arasında kardeşlik ilişkilerinin geliştirilmesi için Büyükşehir Belediyesince yaptırılan Japon Kyoto Parkı, kentin turizmine önemli katkı sağlıyor.

Elazığ Fethi Sekin Külliyesi 2020'de tamamlanacak!

Elazığ'da inşaatı duran Fethi Sekin Külliyesi'nin borçları yüzünden inşaat durmuştu. Milli Birlik ve Kardeşlik Federasyonu başkanı külliye ile ilgili açıklamalarda bulundu. Külliye 2020 yılında açılacak.

Eskişehir OSB ile TCDD'nin demiryolu protokolü TBMM'de!

Eskişehir OSB ile TCDD arasında imzalanan demiryolu yapım protokolünün ve diğer bazı projelerin durumuna ilişkin soru önergesi hazırlandı...

OSB kardeşlik protokolü Haberi

OSB kardeşlik protokolü

Organize Sanayi Bölgeleri’nin Türkiye’nin ihtiyacı olan ürünleri üretmesi amacıyla ihtisaslaşmasına yardımcı olacak, OSB’ler arasında düzenlenen kardeşlik protokolüne imza atıldı. 

Star Gazetesi'nde yer alan habere göre; Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Marmara Bölgesi’nin Türkiye’nin en gelişmiş sanayi altyapısının bulunduğunu söyleyerek, bölgenin 11 ilinde yer alan 89 OSB’sinde yaklaşık 830 bin  kişinin istihdam edildiğini ve bu zamana kadar burada bulunan projelere 1.2 milyar lira kredi desteği sunduklarını açıkladı.

Bakan Varank, “Balıkesir Ayvalık Gıda ve Gıda İşleme İhtisas,  Büyükkarıştıran ve Evrensekiz OSB’lerini ‘Yeni Proje’ olarak Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığına teklif ettik. İnşallah onları da yatırım programına aldıracağız” dedi.

İŞ BİRLİKLERİ İÇİN 

Kardeş Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Projesi kapsamında 10 OSB’nin “kardeşlik protokolü”ne imza atacaklarını söyleyen Varank,  ortak projeler yaptıklarını ve tecrübelerini paylaşacaklarını açıkladı.

Organize Sanayi...