03 / 05 / 2024

oses çiğköfte franchise

oses çiğköfte franchise

OSES Çiğ Köfte, seyyar arabayla başladığı serüveninde hem yurt içi hem de yurt dışında üretim yapan dev bir marka haline geldi. Şirketin kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yaşar, "Ülke genelinde 970 adet şubemiz var. 2020 yılında 300 yeni şubeyi OSES ailesine katmayı hedefliyoruz" dedi...

Meşhur Adıyaman Çiğköftecisi 200 şube açacak! 

Ömer Aybak'ın 1990 yılında seyyar satıcılıkla başladığı çiğköfte işi, Meşhur Adıyaman Çiğköftecisi ismiyle markalaştı. Meşhur Adıyaman Çiğköftecisi’nin kurucusu Ömer Aybak, "2020 yılında da 200’e yakın şube açmayı ve franchise vermeyi hedefliyoruz" dedi...

Çiğ köfte zincirleri 50 ülkeye yayıldı!

Türkiye'de büyük ilgi gören çiğ köfte piyasası dünyada da markalaşmaya başladı. Yerli ve yabancı birçok girişimci 50’den fazla ülkede çiğ köfteci dükkanı açtı...

OSES 300 yeni şube açmaya hazırlanıyor!

OSES Çiğ Köfte, seyyar arabayla başladığı serüveninde hem yurt içi hem de yurt dışında üretim yapan dev bir marka haline geldi. Şirketin kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yaşar, "Ülke genelinde 970 adet şubemiz var. 2020 yılında 300 yeni şubeyi OSES ailesine katmayı hedefliyoruz" dedi...

11 marka yıl sonuna kadar 391 franchise şube açacak!

Çiğ köfte, lahmacun, pide, döner gibi Türkiye'ye özgü lezzetler girişim fırsatları sunuyor. Bu alanda faaliyet gösteren önemli markalar franchising yoluyla büyüyor. 11 marka, 2019 yılının sonuna kadar toplam 391 franchise şube açmayı planlıyor...

Oses Konya üretim tesisleri törenle açıldı!

Türkiye’nin önde gelen çiğ köfte markası olan OSES Grup Gıda, Konya bölge üretim ve dağıtım merkezini düzenlenen muhteşem bir törenle hizmete açtı.

1985 yılında İkinci Boğaziçi Köprüsü'nü STFA Grubu yapacakmış!

1985 yılında İkinci Boğaziçi Köprüsü ve 216 kilometre uzunluğundaki ekspres yolların yapımını Sezai Türkeş-Fevzi Akkaya firması kazanmış. Japon firmaların bulunduğu konsorsiyumda yer alan STFA Grubu, 551.2 milyon dolarla en düşük teklifi vermiş.

1984 yılında Boğaziçi Köprüsü gelirine ortaklık imkanı!

1984 yılında Boğaziçi Köprüsü Gelir Ortaklığı Senetleri satışa sunulmuş. Cumhuriyet tarihinde ilk kez, halk, devlete ait altyapı tesislerinin gelirlerine ortak olma imkanına kavuşmuş. Satılacak senetlerin nominal değeri 10 milyar liraymış.

1984 yılında ''2. Boğaziçi Köprüsü'nün adını Turgut Özal koymuş!

Asya ve Avrupa'yı Boğaziçi Köprüsü'nden sonra ikinci kez bağlayacak olan, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nün adını, 1984 yılında Turgut Özal koymuş. Özal, inşa edilecek köprünün adını ''Sultan Fatih'' koymuş.

Boğaziçi Köprüsü'ndeki gişeler bu yıl kaldırılacak!

FSM’den sonra İstanbul’da trafik sorununu çözmek için Mahmutbey, Boğaziçi Köprüsü ve Çamlıca’da da gişeler bu yıl kalkacak, serbest geçiş ücret toplama sistemine geçilecek..

1984 yılında Cindoruk, Boğaziçi Köprüsü'ne talip olmuş!

1984 yılında Doğru Yol Partisi İstanbul Belediye Başkan Adayı Hüsamettin Cindoruk, Boğaziçi Köprüsü'ne 10 milyar lirayla talip olmuş. 1984 yılı şartlarında 7 milyara mal olan köprüyü 10 milyar liraya alacağım demiş.

1984 yılında Cindoruk, Boğaziçi Köprüsü'nü satın alacakmış!

1984 yılında Doğru Yol Partisi İstanbul Belediye Başkanı Adayı Hüsamettin Cindoruk, satışa çıkarılan Boğaziçi Köprüsü'ne talibim demiş. Cindoruk, başkan olduğunda Köprü'yü 10 milyar liraya satın alacakmış.

1983 yılında İkinci Boğaziçi Köprüsü'nün ilk ihalesi yapılmış!

1983 yılında 2. Boğaziçi Köprüsü'nün ilk ihalesi yapılmış. 100 milyar liraya mal olacak köprünün ilk ihalesini Freeman Fox and Patners adında İngiliz firması kazanmış. Firma, 1 milyar 416 milyon lirayla en iyi teklifi vermiş.

1983 yılında Boğaziçi Köprüsü'nün günlük geliri 15 milyon liraymış!

1983 yılında İstanbul trafiğinin büyük yükünü çeken Boğaziçi Köprüsü'nün günlük geliri 15 milyon liraymış. Aynı yıl 11. hizmet yılına girecek köprüden, toplam 256 milyon araç geçmiş.

oses çiğköfte franchise Haberi

oses çiğköfte franchise

Türkiye’de gıda perakendesi sektörü hızla büyüyor. Yalnızca İstanbul değil, ülkenin pek çok kentinden çıkıp ulusal marka haline gelen şirketlerin sayısı her geçen gün artıyor. Çeyrek asırdır kendi alanının lider firmalarından biri olan OSES Çiğ Köfte de bu Şirketlerden biri. Şirketi 1993 yılında kuran Osman Yaşar, seyyar arabayla başlayan serüvenini 1000’e yaklaşan şubesi ve üretim tesisleri ile dev bir yapıya dönüştürmüş durumda. OSES, o yıllardan günümüze kadar çalışmalarına, yurt içi ve yurt dışında kurduğu franchise sistemi ve yaptığı reklam faaliyetleriyle devam ediyor. Şirketin gelecek planlarını KOBİ Girişim’e anlatan Osman Yaşar, şu an ülke genelinde 970 şubeleri bulunduğunu, yurt dışında ise 5 farklı Avrupa ülkesinde hizmet verdiklerini söylüyor. Her geçen yıl büyümeye devam ettiklerini, istihdam alanını da gün geçtikçe genişlettiklerini anlatan...