17 / 05 / 2024

oslo BI İşletme Üniversitesi

oslo BI İşletme Üniversitesi

Oslo'daki BI İşletme Üniversitesi'nde öğretim üyesi ve enerji uzmanı profesör Oeystein Noreng, "Norveç, yenilenebilirin her alanından petrol, doğal gaz üretimi ve iletimine her konuda Türkiye'ye yatırım yapabilir" dedi...

Nazım Biçer: İmar sorunu Adana'yı kilitliyor!

İmar sorunu Adana'yı kilitliyor. İnşaat Mühendisleri Odası (IMO) Adana Şube Başkanı Nazım Biçer, imar, ulaşım ve altyapı problemlerinin Adana'nın temel sorunu olmaya devam ettiğini söyledi.

İş Kuleler'e 708 milyon TL değer biçildi!

İş GYO'nun Levent'te yer alan İş Kuleler'e KDV dahil 708 milyon TL değer biçildi. A sınıfı ofis stoğunun yoğunlukta olduğu bölgede yer alan İş Kuleler'in sigorta değeri 209 milyon 750 bin TL...

Zeynel Abidin Tamer Bilgiç Odaş Elektrik Şanlıurfa İşletme Müdrü oldu!

Odaş Elektrik Üretim Sanayi Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Zeynel Abidin Tamer Bilgiç Odaş Elektrik Şanlıurfa İşletme Müdrü oldu.

1973 yılında Süleymaniye Cami'ne 1,5 milyar lira değer biçilmiş!

1973 yılında Emlak Vergisi, tarihi eserlere kıymet biçilmesini şart koşmuş. En yüksek kıymet biçilen tarihi yapıt, bir buçuk milyar lira ile Süleymaniye Cami ve külliyesi olmuş.

Vital Yönetim ve İşletme Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vital Yönetim ve İşletme Ticaret Limited Şirketi, Davut Topaloğlu, Vedat Topaloğlu, Ayhan Topaloğlu tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 19 Aralık'ta Vital Fulya Plaza'da kuruldu.

Bi Dekor Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bi Dekor Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bekir Baradayı tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 17 Aralık'ta Avcılar, Cihangir Mahallesi, Meşrutiyet Caddesi'nde kuruldu.

Denizaltı Gayrimenkul Yönetim İşletme ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Denizaltı Gayrimenkul Yönetim İşletme ve Turizm Anonim Şirketi, Ruşen Baltacı, Markus William Lehto tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 17 Aralık'ta Beşiktaş, Arnavutköy Mahallesi'nde kuruldu.

Marmara Üniversitesi Nişantaşı Kampüsü kantin işletme ihalesi 26 Aralık'ta!

Marmara Üniversitesi Rektörlüğü; Marmara Üniversitesi Nişantaşı Yerleşkesi kantin işletme işini 26 Aralık Cuma günü saat 10.00'da ihaleye çıkarıyor. 1 yıl işletme işi 72 bin TL olarak belirlendi.

Marmara Üniversitesi Anadoluhisarı Kampüsü kantin işletme ihalesi 23 Aralık'ta!

Marmara Üniversitesi Rektörlüğü; Marmara Üniversitesi Anadoluhisarı Yerleşkesi kantin işletme işini 23 Aralık Salı günü saat 10.00'da ihaleye çıkarıyor. 1 yıl işletme işi 103 bin TL olarak belirlendi.

Bitlis'te Tarihi İşletme Oteli turizme kazandırılıyor!

Vangölü Feribot İşletme Müdürlüğünce 1947 yılında Bitlis'in Tatvan ilçesinde yaptırılan ve dönemin birçok devlet büyüğünü ağırlayan İşletme Oteli, 15 yıl aradan sonra restore ediliyor.

Efes Müzesi'nde tadilat ve genişletme çalışmaları tamamlandı!

Tadilat ve genişletme çalışmaları tamamlanan Selçuk Efes Müzesi, bugün saat 15.00'te törenle ziyaretçilere açılacak. Açılışa Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik'in de katılması bekleniyor.

Nazım Biçer: Adana'nın konut envanteri yok!

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Adana Şube Başkanı Nazım Biçer, deprem kuşağı üzerinde yer alan Adana’nın her an meydana gelebilecek bir depreme karşı hazırlıklı olmadığını bildirdi.

Nazım Biçer: Adana'nın konut envanteri yok!

İMO Adana Şube Başkanı Nazım Biçer, olası bir depremde kentte kaç binanın yıkılacağı ya da hasar göreceği konusunda bir öngörüde bulunmanın neredeyse imkansız olduğunu söyledi

oslo BI İşletme Üniversitesi Haberi

oslo BI İşletme Üniversitesi


Oslo'daki BI İşletme Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Noreng, Norveç'in Türkiye'de enerji yatırımı yapabileceğini açıkladı.


Oslo'daki BI İşletme Üniversitesi'nde öğretim üyesi ve enerji uzmanı profesör Oeystein Noreng, "Norveç, yenilenebilirin her alanından petrol, doğal gaz üretimi ve iletimine her konuda Türkiye'ye yatırım yapabilir" dedi. 


Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, resmi temaslarda bulunmak üzere bugün Norveç'e gidiyor. Yıldız, Oslo'da Norveçli bazı enerji şirketlerinin üst düzey temsilcileriyle görüşecek.  


Dünyanın en büyük hidroelektrik üreticilerinden Norveç, enerji üretiminin neredeyse tamamını hidroelektrik santrallerinden sağlıyor. Yıldız'ın ziyaretinde, yenilenebilir enerji alanında Avrupa'nın en büyüğü Norveç'in milli elektrik şirketi Statkraft'ın, Türkiye'de 1 milyar doları aşan HES yatırımlarının artırılmasının görüşülmesi bekleniyor.  


Avrupa'nın en büyük petrol gaz üreticisi, dünyanın Rusya'dan sonra en büyük ikinci gaz ihracatçısı Norveç'in milli şirketi Statoil'in, yakından...