30 / 04 / 2024

Osman Birgili tekfen

Osman Birgili tekfen

Tekfen Grup Şirketler Başkanı & CEO Osman Birgili kimdir? Osman Birgili, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Osman Birgili, ne zamandan beri, Tekfen Holding'in CEO'su?

Osman Birgili: Değerlerimiz kurucularımızdan miras!

Tekfen Holding CEO’su Osman Birgili, “DNA’mızda olan ilkelerimiz her biri ülkemiz için birer değer olan kurucularımızdan bizlere kalan bir miras. Böylesine değerli bir kurumun parçası olmak, her geçen gün daha fazla insana ulaşarak, hayatlarına değer katma isteğimizi artırıyor." diyor...

Tekfen, Sahraaltı Afrika ve Kanada'yı mercek altına aldı!

Tekfen Grup Şirketler Başkanı Osman Birgili, müteahhitlikte faaliyet alanları ile coğrafyalarını genişletme ve çeşitlendirmenin iyi bir risk yönetim tekniği olduğunu belirtti. 

Osman Birgili: Gayrimenkul pazarımızı Türkiye ile sınırlı görmüyoruz!

39 şirketle faaliyet gösteren Tekfen Holding, 2016-2020 arasındaki beş yıllık dönemde, cironun 5 milyardan 10 milyar TL'ye ulaşmasını hedefliyor.

Tekfen Holding enerji sektörüne girecek!

Tekfen Holding, enerjiye girme kararı aldı. Tekfen Grup Şirketler Başkanı Osman Birgili, Samsun’da tarım şirketi Toros’un aslında kendi enerjisini ürettiğini, ancak şimdi orada 350 milyon dolarlık sülfürik asit tesisi inşa ettiklerini hatırlattı

Tekfen ve Rönesans İzmir'de ortak proje inşa edecek!

Tekfen Grubu, rotasını Türkiye'ye çevirdi. Emlakı ihmal ettiklerini söyleyen şirketin CEO'su Osman Birgili, "Hep İstanbul'la yurda dönüş yaptık. Rönesans'la ortak İzmir'de proje yapacağız" dedi.

Osman Reha Yolalan kimdir?

Tekfen Holding Kurumsal İşlerden sorumlu Başkan Yardımcısı olan Osman Reha Yolalan kimdir? Osman Reha Yolalan ne zamandan beri, Tekfen Holding Kurumsal İşlerden sorumlu Başkan Yardımcısı olarak görev alıyor?

Osman Birgili kimdir?

Tekfen Grup Şirketler Başkanı & CEO Osman Birgili kimdir? Osman Birgili, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Osman Birgili, ne zamandan beri, Tekfen Holding'in CEO'su?

Cengiz Birgili kimdir?

Tekfen Holding Grup Şirketler Başkanı ve CEO'su olan Cengiz Birgili kimdir? Cengiz Birgili ne zamandan beri Tekfen Holding'in CEO'su olarak hizmet veriyor? Tekfen Holding'in gayrimenkul sektöründeki yeri nedir?

Tekfen Holding’in 2012 yılı finansal sonuçları açıklandı!

Temelleri 1956 yılında atılan Tekfen Holding, taahhüt, tarımsal sanayi, emlak geliştirme ve diğer ana başlıkları altında faaliyet gösteren, 17.532 çalışanıyla, 38 şirket ve 7 iştirakten oluşan, halka açık bir şirketler topluluğudur...

Tekfen Holding Samsun'da 3.2 milyon dolarlık yatırım yapacak!

Tekfen Holding Samsun'da 300,25 milyon dolarlık yatırıma hazırlanıyor. Söz konusu yatırımlar için T.C. Ekonomi Bakanlığı'ndan 03.04.2013 tarihi itibariyle "Büyük Ölçekli Yatırım" statüsünde Yatırım Teşvik Belgesi alınmıştır...

Tekfen Holding'in yeni CEO'su Osman Cengiz Birgili oldu!

Tekfen Grubu Şirketler Başkanlığı görevini sürdüren Erhan Öner'in görevinden ayrılması sonrasında Tekfen Holding'in yeni CEO'su Osman Cengiz Birgili oldu...

Tekfen Kule Levent'in havadan videosu!

Tekfen Kule 18 Şubat 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi

Tekfen İnşaat, Bakü Olimpiyat Stadyumu'nu yapacak!

Tekfen Holding bağlı ortaklığı Tekfen İnşaat'ın, Bakü Olimpiyat Stadyumu'nun yapımı için Socar ile bir sözleşme imzaladığını, projenin toplam büyüklüğünün ise yaklaşık 640 milyon dolar olduğunu duyurdu

Osman Birgili tekfen Haberi

Osman Birgili tekfen

Osman Birgili kimdir?

1951 yılında İstanbul'da doğan Osman Birgili, 1978 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi, İnşaat Mühendisliği Bölümü'nden mezun olmuştur.


Tekfen İnşaat ve Tesisat A.Ş. bünyesinde inşaat mühendisi olarak çalışmaya başlayan Birgili, 1998 yılına kadar çeşitli pozisyonlarda çalışarak, 1998 yılında Tekfen İnşaat Genel Müdür Yardımcılığı görevine gelmiştir.


2005-2013 yılları arasında Tekfen İnşaat Kıdemli Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürüten Birgili, Tekfen Holding'in 2007 yılındaki halka arz sürecinde aktif görev almıştır.


11 Mayıs 2013 tarihi itibariyle Tekfen Holding Grup Şirketler Başkanlığı görevine getirilen Birgili, aynı zamanda Tekfen İnşaat, Tekfen İmalat, Tekfen Mühendislik ve Toros Tarım şirketlerinde Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı ile HMB AG'nin Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerini de üstlenmektedir.


Birgili, Tekfen İnşaat'ı temsilen 1998 yılından beri üyesi olduğu, Uluslararası Boru Hatları ve Deniz İşleri Müteahhitleri Birliği'nin...