07 / 05 / 2024

Osman Göktan

Osman Göktan

Mimko Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi, Osman Göktan Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Murat Saban Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 3 milyon 350 bin TL sermaye ile 16 Eylül'de Şişli, Meşrutiyet Mahallesi'nde kuruldu.

Güngören Gençosman Mahallesi 1/1000 ölçekli plan notu değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul ili, Güngören ilçesi, Gençosman Mahallesi 337 Ada 1 Parsel, 347 Ada 1 Parsel İle Bir Kısım Tescil Dışı Alana İlişkin Askı İtirazı Kapsamında Yapılan 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Plan Notu Değişikliği askıya çıkarıldı.

Prof. Dr. Osman Bektaş'tan Doğu Anadolu uyarısı: Stres artışının göstergesi!

Hakkari'de geçtiğimiz günlerde peş peşe meydana gelen depremler tedirginlik yarattı. Jeoloji Mühendisi Prof. Dr. Osman Bektaş, bölge için açıklama yaptı ve stres artışına dikkat çekti. 

Malatya Battalgazi'deki 6 mahalleye kentsel dönüşüm müjdesi!

Malatya Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Belediye tarafından 6 mahallede kentsel dönüşüm projesi uygulanacağını açıkladı. İşte o mahalleler...

Dr. Hasan Basri Göktan kimdir? Dr. Hasan Basri Göktan ne iş yapıyor?

Dr. Hasan Basri Göktan kimdir? Dr. Hasan Basri Göktan'ın eğitim durumu nedir? Dr. Hasan Basri Göktan kariyeri ve eğitim durumu nedir? Dr. Hasan Basri Göktan'ın kim olduğu ve Dr. Hasan Basri Göktan'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu nedir?

Zeos Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Zeos Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Limited Şirketi Beykoz'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Osman Gökçek ve Zehra Gökçek ortaklığında kuruldu.

Emlak Konut GYO'dan Malatya Battalgazi'ye 1.000 yeni konut!

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder yaptığı açıklamada Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen depremlerden etkilenen ilçeye, Emlak Konut GYO tarafından 1000 konutun yapılması noktasında görüşmelerin sürdüğünü kaydetti.

Ulubey 1453 İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ulubey 1453 İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Osman Gültekin tarafından kuruldu.

Müjde! Sandıktan ne çıkarsa çıksın: Telefonlarda vergi kalkıyor! Gençlerin yüzü gülecek! İşte Vergisiz iPhone Fiyatları

Vergisiz iPhone fiyatlarıyla gençlerin yüzü gülecek! Telefonlardan vergi kalkıyor, sandıktan ne çıkarsa çıksın, vaat yerine getirilecek! Muhalefet ve iktidar ortak paydada buluştu, kazanan geçler olacak. İşte ayrıntılar...

Net 0 Enerji Danışmanlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Net 0 Enerji Danışmanlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Osman Güray Erden tarafından kuruldu.

Güngören Gençosman Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Güngören İlçesi, Gençosman Mahallesi 337 Ada 1 Parsel, 347 Ada 1 Parsel İle Bir Kısım Tescil Dışı Alana İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Twitter’ı satın aldıktan sonra gündemden düşmeyen Elon Musk hakkında flaş iddia! Bu kez de bu işe el attı!

Twitter’ı satın aldıktan sonra gündemden düşmeyen Tesla, SpaceX ve Twitter’ın CEO’su Elon Musk hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı. İşte Elon Musk’ın gireceği yeni sektör.

Güngören Gençosman'daki rezerv alanın imar planı değişikliği askıda!

Güngören İlçesi, Gençosman Mahallesi, 560 Ada, 3 Parseli Kapsayan Rezerv Alana İlişkin 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Güngören Genç Osman Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Güngören Genç Osman Kentsel Dönüşüm Temel Atma Töreni’nde önemli açıklamalar yaptı. Bakan Murat Kurum, “222 milyon lira bedelle hayata geçirdiğimiz konutlarımız, Güngören’e, ülkemize ve milletimize hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Osman Göktan Haberi

Osman Göktan

Mimko Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi, Osman Göktan Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Murat Saban Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 3 milyon 350 bin TL sermaye ile 16 Eylül'de Şişli, Meşrutiyet Mahallesi'nde kuruldu.


Mimko Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Yürürlükteki tüm ilgili mevzuata riayet etmek ve ilgili mercilerden izin almak suretiyle Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır: a)Gayrimenkul inşaatı, danışmanlığı, alımı, satımı, projelendirilmesi, planlanması, pazarlaması, işletmesi ve her türlü yatırımı ile ilgili ticari faaliyette bulunmak, Yurt içi ve yurt dışında arazi geliştirme, arazi alıp satma, her türlü arazi ticareti ve inşaat yapma, pazarlama, Yapı-İşlet Devlet yolu ile inşaat, taahhüt ve dekorasyon işleri ile bu işlere ait araştırma etüd, planlama, fizibilite, projelendirme, şehircilik, imar planları ve müşavirlik yapmak, her türlü otel, motel...