06 / 05 / 2024

Osman Gürün açıklamaları

Osman Gürün açıklamaları

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Osman Gürün, Ula ve Köyceğiz İlçelerinde devam eden yol çalışmalarını yerinde inceledi.

Moody's açıkladı! Küresel bankalarda 2024'te emlak stresi ve negatif görünüm riski...

Moody’s, küresel ekonominin zayıflaması ve temerrüde azalan krediler ile Amerika ve Avrupa'daki gayrimenkul sektörü pozisyonları nedeni ile, 2024 senesinde küresel bankaların görünümü üzerinde negatif baskıların artmasının beklendiğini kaydetti. İşte haberin ayrıntıları...

Kuyumcuda görünce şaşırmayın: Altın artık bu şekilde satılacak

Sahte altın satışını önlemek için önemli bir adım atıldı. Darphane Bandrollü Ürün İzleme Sistemleri Dairesi Başkanı Bülent Yılmaz'ın açıklamalarına göre, yeni sistemin uygulanmasıyla sahte altın satışının önüne geçilmesi hedefleniyor. Tüm gram altınlar ambalaj içinde ve sertifikalı olarak sunulacak.

Fitch’den Türkiye’ye güzel haber! Türkiye’nin kredi notu görünümü yükseldi!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, Türkiye'nin kredi notunu "B" olarak teyit etti. Ayrıca, not görünümünü iki senenin ardından "negatif"ten "durağan"a yükseltti.

4,1 ve 4,0 şiddetinde iki deprem sonrasında Naci Görür'den flaş açıklama! Nedeni buymuş, aman dikkat edin!

Jeolog Naci Görür'den Malatya'daki son depremlerle ilgili flaş açıklamalar geldi. Hemen Naci Görür'ün açıklamalarına bakın. İşte ayrıntılar...

Moody's, Coinbase'in görünümünü negatife çevirdi!

Aktarılan son dakika bilgilerine göre, Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu'nun (SEC) dava açtığı Coinbase'in görünümünü negatife çevirdiğini belirtti.

Euro 8 TL birden yükselecek! Tarih belli oldu! Euro yatırımı yapanlar bu rakamı görünce  şaşkına dönecek!

Euro kuru haftanın üçüncü işlem gününe yükselişle başladı. Seçim öncesi euro kurundaki artışlar devam ederken yatırımcılar euronun ne kadar olacağını merak ediyor. Euronun 8 TL birden yükseleceği tarih belli oldu! Euro yatırımı yapanlar bu rakamı görünce şaşkına dönecek!

TOKİ Sivas Gürün 2023 projesinde son dakika! 206 yeni konut için tarih tek tek açıklandı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Sivas Gürün 2023 projesinde 206 yeni konut yer alacak. Söz konusu proje 28 Nisan 2023 tarihinde ihaleye çıkacak.

Prof. Dr. Naci Görür'den son dakika İstanbul depremi uyarısı!

Prof. Dr. Naci Görür İstanbul depremi ile ilgili son dakika açıklaması yaptı. Peki İstanbul depremi ne zaman olacak? İşte Prof. Dr. Naci Görür'ün açıklamaları...

İslam Memiş altın ve doların yeni güzergahını açıkladı! Yatırımcılar hem dövizciye hem de kuyumculara akın edecek! 

İslam Memiş altın ve doların yeni güzergahını açıkladı! Yatırımcılar hem dövizciye hem de kuyumculara akın edecek! 

Altın borcu olanlar hemen bakın! Altın Kahini İslam Memiş peş peşe açıkladı! Bunu yapan yandı! Bekleyin ve görün

Altın fiyatları son günlerde rekor denemelerine devam ederken, Altın Kahini İslam Memiş altın borcu olanları uyardı. Altın borcu olanlar hemen bakın! Bunu yapan yandı! Bekleyin ve görün...

Fed, Bej Kitap’ta ekonomik görünümdeki karamsarlığa vurgu yaptı!

ABD Merkez Bankası tarafından açıklanan Bej Kitap raporunda, faiz oranları ve enflasyonun ekonomik aktivite üzerinde baskı yaratmaya devam ettiği, birçok katılımcının ekonomik görünüme ilişkin belirsizliğin ve karamsarlığın arttığı ifade edildi.

Moody's İngiltere'nin kredi notu görünümünü negatif olarak belirledi!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's İngiltere'nin kredi notu görünümünü negatife çevirdiğini açıkladı.

TOKİ Sivas Gürün’de 203 ucuz konut inşa edecek!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Sivas Gürün 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki, TOKİ Sivas projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 8 soruda TOKİ Sivas Gürün 2022 ucuz konut projesinin detayları…

Osman Gürün açıklamaları Haberi

Osman Gürün açıklamaları


Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Osman Gürün, Ula ve Köyceğiz İlçelerinde devam eden yol çalışmalarını yerinde inceledi.


Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Osman Gürün, Ramazan Bayramı’ndaki 9 günlük tatilde çalışmalarına vardiyalı olarak ara vermeden devam eden Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı’nın yol çalışmalarını Ula ve Köyceğiz ilçelerinde ziyaret etti. Tatilde büyük özveri ile çalışan personeli ile bir araya gelen Başkan Gürün çalışmalar hakkında bilgi aldı ve Muğlalı hemşerileri ile bayramlaştı.


Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Hida Kılıç, Ula ilçesi Ula Göleti yol üzerindeki köprü yenileme çalışması, Gökova, Portakallık, Yeşilova, Elmalı Mahallerinde 12,5 km 2. kat, Çörüş Mahallesinde 3,5 km 1. Kat sathi kaplama çalışmasının tamamlandığını, Akyaka Mahallesi Atatürk Caddesi yol, bulvar, meydan düzenlemesi çalışmalarında sona yaklaştıklarını, Akçapınar Mahallesinde de...