10 / 05 / 2024

Osman Gürün muğla

Osman Gürün muğla

2019 Yerel Seçimlerinde CHP'den Muğla Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Osman Gürün kimdir? Osman Gürün, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Şahan Gökbakar'ın Muğla'daki villası inceleniyor!

Muğla Marmaris'te komedyen Şahan Gökbakar'a ait olduğu düşünülen villa ve iskele için inceleme başlatıldı.

Osman Gürün'den Gökova Körfezi’nin imara açılmasına ilişkin açıklama!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın Gökova Körfezi’nde sit değişikliği yaparak turizm cennetini imara açmak ve betonlaştırmak istemesine Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün'den açıklama geldi.

Türkiye Gayrimenkul Pazarı Görünümü 2020 yıl sonu raporu!

Cushman & Wakefield "Türkiye Gayrimenkul Pazarı Görünümü 2020 Yıl Sonu" raporuna göre, 2020 son çeyrekte kiralama anlaşmaları bir önceki çeyreğe ve yıla göre düşüş eğilimine gösterirken, yapı izinlerinde yaklaşık iki katı olarak belirgin bir artış kaydedildi.

Osman Gürün: Görevimiz Gökova’yı kurtarmak!

Muğla’nın cennet kıyıları betonlaşma tehdidiyle karşı karşıya. Kıyıların sit statüleri değiştirilip, imar planları düzenleniyor.. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, “Başka Gökova yok. Ucu açık ve kapsamı belirsiz bakanlık planlarının iptali için her türlü mücadeleyi vereceğiz” dedi.

Cemal Metin Avcı’nın Muğla'daki ‘Cüce’ adlı barı kapatıldı!

Pınar Gültekin’i katleden Cemal Metin Avcı’nın Muğla'da bulunan Cüce’ adlı barı kapatıldı...

Osman Gürün: Muğla'daki yazlıkların üçte biri doldu!

Muğla'ya gelen ikinci konut sahiplerindeki artışın ardından açıklamalarda bulunan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, "Sağlıklı günlerde buluşalım, şu anda Muğla'ya gelmeyin" çağrısında bulundu.

Muğla Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi'nin yüzde 90'ı tamamlandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün ve Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi inşaatını inceledi.

Muğla Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi 2020'de tamamlanacak!

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, inşaatı yüzde 80 oranında tamamlanan ve 2020 yılının ilk aylarında hizmete açılacak olan Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi’ndeki çalışmaları inceledi.

Muğla Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi inşaatında son durum!

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün ve Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş şehir merkezinde devam eden yatırımları denetleyerek, yetkililerden bilgi aldı.

Muğla Bölge Müzesi'nin yüzde 70'i tamamlandı!

Yaz sonunda açılışı yapılacak olan Muğla Bölge Müzesi yapım çalışmaları devam ediyor. Çalışmaları inceleyen Muğla Büyükşehir Başkanı Osman Gürün, “Binanın yüzde 70’i tamamlandı" dedi.

Boğaziçi ön görünüm imara açılıyor mu?

Boğaziçi ön görünümde yer alan yapıların imar barışı kapsamına alınabilmesi için Mecliste görüşmeler başladı. Peki, Boğaziçi ön görünüm imara açılıyor mu?

İnşaat Mühendisleri Odası'ndan Osman Gürün'e ziyaret!

İnşaat Mühendisleri Odası Muğla Şubesi üyeleri Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü makamında ziyaret etti.

Osman Gürün'den Gökova açıklaması!

Gökova'nın imara açılmasıyla ilgili olarak Muğla Belediye Başkanı Osman Gürün, ayrıntılı bir basın açıklaması gerçekleştirdi.

Osman Gürün muğla Haberi

Osman Gürün muğla

Osman Gürün kimdir?

Osman Gürün 1948 Muğla doğumlu. İlkokulu Muğla Atatürk İlkokulu'nda bitirdi. Orta ve Üniversite öğrenimini İzmir'de tamamladı. 

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesinden 1972 yılında mezun oldu, 1976 yılında da Ortopedi ve Travmatoloji uzmanı olarak SSK Hastanesine tayin oldu. 

1996 yılında SSK Hastanesi'nden ayrılarak, Özel Yücelen Hastanesi'nde göreve başladı. 3 (üç) dönem Tabib Odası Başkanlığı yapan Op. Dr. Osman Gürün halen Karabağlar Yaylası Geliştirme ve Güzelleştirme Derneği Başkanlığı'nı yürütüyor. 

1997 yılında emekli olan Op. Dr. Gürün meslektaşı olan Gülsüm Gürün ile evli ve üniversite mezunu iki çocuk babası. 

2014  Yerel Seçimlerinde Muğla Belediye Başkanı seçildi. 

Osman Gürün, 2019 Yerel Seçimlerinde yeniden CHP'den Muğla Belediye Başkan Adayı olarak...