11 / 05 / 2024

osmanbey Lasagrada Hotel İstanbul

osmanbey Lasagrada Hotel İstanbul

Lasagrada Hotel İstanbul hizmete açıldı. Otel İstanbul Osmanbey'de yer alıyor...

Laleli, Merter ve Osmanbey'de dükkanlar kepenk indiriyor! Tekstil merkezleri kira ve masraflar karşısında zorda!

Global resesyonun yanı sıra Rusya-Ukrayna ve İsrail-Filistin savaşları da İstanbul’da Laleli, Merter ve Osmanbey gibi bölgelerdeki dükkanları etkiledi. Satışların yüzde 60’lara varan oranda düştüğü bölgelerde dükkanlar kepenk indiriyor ya da küçülmeye gidiyor. İşte ayrıntılar...

Tekstilciler Merter'e göçüyor! 5 yılda 5 bin yeni firma geldi!

Hem Laleli’nin trafiğe kapanması hem de  Osmanbey’de de arz artan sorunu, Merter’e yoğun bir tekstilci göçüne neden oldu.

Emlak Katılım Osmanbey ve Kayseri Organize Sanayi Şubelerini açtı!

İstanbul’da Osmanbey ve Kayseri’de ikinci şubesini hizmete açan Emlak Katılım, İstanbul genelinde 27, Türkiye genelinde ise 58 şubeye ulaştı. 

Osmanbey'de iki dükkandan biri kiralık!

Türkiye tekstil ihracatının merkezi Osmanbey’i koronavirüs salgını vurdu. Bölgede iki ile üç mağazadan birinde ‘devren kiralık' ilanları asılı...

Tekstil merkezlerinde esnaflar kepenk kapatıyor!

Laleli, Osmanbey ve Merter, koronavirüs salgınından en fazla etkilenen ticaret merkezleri arasında yer aldı. Tekstil merkezlerinde boşalan dükkan sayısında yüzde 30-40 artış yaşandı.

Arar Turizm İnşaat Petrol Gıda Ticaret Anonim Şirketi Osmanbey Şubesi açıldı!

Arar Turizm İnşaat Petrol Gıda Ticaret Anonim Şirketi Osmanbey Şubesi bugün 500 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Atik tarafından açıldı. 

Bizim Mahalle 1. Etap ihalesini Be-Ma İnşaat kazandı!

Küçükçekmece'de hayata geçirilecek olan Bizim Mahalle projesinin 1. Etap'ın ihalesi bugün yapıldı. İhaleyi Be-Ma İnşaat-Osmanbey Emlak-Bilal Pars Yapı İş Ortaklığı kazandı. Ortaklık ihalede 464 milyon 100 bin TL teklif verdi. 1. oturumdan en yüksek teklifi veren Özak GYO ise ihaleden çekildi.

Osmanbey'de her iki binadan biri kiralık!

Osmanbey'de kiralık ilanların sayısı gün geçtikçe arttı. Tekstil sektörünün kalbinin attığı semtte esnaf dükkan kapatıyor. Üreticilerin bir çoğu yeni adreslerini Merter olarak belirledi.

Osmanbey'de boş kalan dükkanları Suriyeliler doldurdu!

Osmanbey'in caddeler dolamaya başladı. Bölgede boş kalan dükkanları Suriyeliler kiraladı. Suriyeliler'in piyasayı değerlendirmesine karşın esnaf rahatsız.

Osmanbey'de mağazalar döviz mağduru!

İstanbul’da tekstilin kalbi olarak bilinen Osmanbey'de mağazalar döviz mağduru.

Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Osmanbey Kampüsüne taşındı!

Osmanbey Kampüsüne 10 Şubat 2016 tarihinde taşıma işlemine başlayan Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi 5 günlük taşıma işlemlerinin ardından dün yeni hastanede hastalara vatandaşlara hizmet vermeye başladı.

HB Group Gayrimenkul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

HB Group Gayrimenkul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Bahaa Alchawa ve Hanı Wes ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 8 Aralık'ta Şişli, Meşrutiyet Mahallesi, Şair Nigar Sokak, Osmanbey'de kuruldu.

Laleli ve Osmanbey'de mağaza sahipleri kiraları düşürüyor!

Laleli ve Osmanbey gibi bölgelerde dükkan ve mağazalar birbiri ardına kapanıyor. Kiraları indiren mal sahipleri, Osmanbey’de düzenli kira verecek kiracılar arıyor.

osmanbey Lasagrada Hotel İstanbul Haberi

osmanbey Lasagrada Hotel İstanbul
İstanbul Avrupa yakası Osmanbey'de hizmete açılan Lasagrada Hotel İstanbul, 7 bin 200 metrekare inşaat alanı üzerinde hayata geçirildi. Otelde, deluxe, luxury deluxe , luxury deluxe with terrace,executive deluxe olmak üzere 4 farklı oda tipi yer...