06 / 05 / 2024

osmanbey mağazaları son durum

osmanbey mağazaları son durum

İstanbul’da tekstilin kalbi olarak bilinen Osmanbey'de mağazalar döviz mağduru.

Vergisiz cep telefonlarında son dakika! Mağazalar telefon satışına başladı mı?

Vergisiz telefon satışının 1 Kasım 2023 tarihi itibariyle başladığı duyurulmuştu. Peki mağazalar vergisiz telefon satışlarına başladı mı? Vergisiz telefon almak isteyenler dikkat! Vergisiz telefonda son dakika gelişmesi...

Adese Gayrimenkul'ün Kulesite ve Ereğli Parksite mağazaları Migros'a devredildi!

Adese Gayrimenkul'ün Konya'da işletilmekteyken faaliyetlerine son verilen Kulesite ve Ereğli Parksite mağazaları Migros'a devredildi.

Beymen'in yeni mağazalarına YOO Mimarlık imzası!

Türkiye’nin ve dünyanın perakende devlerine tasarım hizmeti sunan YOO Mimarlık, son dönemde Beymen mağazalarının proje çalışmalarını hayata geçirdi.  

Akıllı mağazalar giderek yaygınlaşıyor!

Son yıllarda perakende sektöründe hızla artan rekabet ve teknoloji mağazalara da sıçramaya başladı. Akıllı ayna ve interaktif kabin gibi farklı projeler geliştiren şirketler, önümüzdeki dönemde akıllı mağazaların sayısını artırarak farklılaşmayı hedefliyor.

BMD'den "Çarşılar ve mağazalar kapanmasın" çağrısı!

İstanbul’da 3 AVM’de mağazaların iki saat geç açılması konusunda BMD Yönetim Kurulu’ndan yapılan açıklamada, markalı organize perakende sektöründe son yıllarda yaşanan türbülansa dikkat çekildi. 

Bağdat Caddesi'ne yeni mağazalar açılıyor!

Son zamanlarda kapanan mağazalarla gündeme gelen Bağdat Caddesi eski günlerine geri dönüyor. Açılmaya hazırlanan yeni mağazalar Cadde'yi eski günlerine dönmeye hazırlıyor.

Osmanbey'de mağazalar döviz mağduru!

İstanbul’da tekstilin kalbi olarak bilinen Osmanbey'de mağazalar döviz mağduru.

Paşabahçe Mağazaları 50. şubesini açtı!

Paşabahçe Mağazaları, Akbatı Alışveriş Merkezi’nde hizmete açtığı son mağazasıyla toplam 50 mağaza sayısına ulaştı. Paşabahçe hem yurt içinde hem de yurt dışında büyüme kararı aldı.

Porland iki farklı konseptte Bodrum mağazalarının kapılarını açtı!

Porland, Stüdyo Mağaza ve Porland Fabrika Mağaza olarak konumlandırdığı iki ayrı mağazasıyla şimdi de Bodrumlular ile buluşuyor. Porland iki farklı konseptte Bodrum mağazalarının kapılarını açtı.

Avrupa Konutları TEM 2 cadde mağazaları 10 Mayıs'ta satışta!

TOKİ İştiraki, Emlak Konut GYO hasılat paylaşımı modeliyle inşa edilen Avrupa Konutları TEM 2'de mağazaların açık artırması Emlak Konut GYO kontrolünde 10 Mayıs tarihinde gerçekleşecek.

Avrupa Konutları TEM 2 cadde mağazaları 450 bin liradan satışa çıkacak!

Avrupa Konutları TEM 2' de mağazaların açık artırması Emlak Konut GYO kontrolünde 10 Mayıs'ta gerçekleşecek. 34 adet cadde mağazalarının muhammen bedeli 450 bin TL'den başlıyor...

Avrupa Konutları TEM 2'nin mağazalarına büyük ilgi!

Artaş İnşaat Avrupa Konutları TEM 2’ nin cadde mağazaları açık artırma usulüyle satışa çıkıyor. Merakla beklenen mağazaların satışa sunulacağının duyurulmasının ardından projeye büyük ilgi geldi.

Mall of İstanbul AVM’de hangi mağazalar var?

Mall of İstanbul 16 Mayıs’ta açılıyor. Peki kiralamaların sürdüğü Mall of İstanbul AVM’de hangi markalar olacak? Mall of İstanbul AVM’de hangi mağazalar yer alacak? Mall of İstanbul AVM adresi nedir, iletişim bilgileri nelerdir?

osmanbey mağazaları son durum Haberi

osmanbey mağazaları son durum

Son dönemde yaşanan kur artışı, dövizle kira ödeyen Osmanbey esnafını da vurdu. İstanbul’un tekstil başkenti olarak bilinen semtte, mağazaların yüzde 20’si boş, cirolar yarı yarıya düşmüş durumda.


İstanbul’da tekstil sektörünün kalbi olarak bilinen Osmanbey, artan döviz kurları nedeniyle zor günler geçiriyor. Ödenen kiralar ağırlıklı olarak dolar üzerinden olduğu için döviz artışıyla maliyetleri artan Osmanbey’de bu nedenle dükkânlar kepenk kapatıyor. En işlek caddeleri ve sokakları üzerinde bol bol boş kiralık ya da satılık ilanlarının asılmaya başlandığı semtte, cirolar da yarı yarıya azalmış durumda.


Boş mağazaları ve döviz kurlarının etkilerini konuşmak üzere buluştuğumuz Osmanbey Tekstilci İş Adamları Derneği (OTİAD) Başkanı İlker Karataş, önceden dükkân bulmakta zorlanılan sokaklarda şu an birçok dükkânın uzun süredir kiralanmayı beklediğini, semtte boş mağaza oranının yüzde 20’ye ulaştığını anlattı.


Karataş,...