16 / 05 / 2024

Osmancık doğalgaz çalışmaları

Osmancık doğalgaz çalışmaları

Doğalgazın Osmancık için tarihi bir yatırım olduğuna işaret Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş “Şehrimiz artık hak ettiği yatırımlara kavuşuyor. Bu yatırımlardan birisi de doğalgazdır." dedi

Doğalgaz destek ödemesi arttı mı? Aylık doğalgaz desteği ne kadar oldu? Güncel doğalgaz destek ödemesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ücretsiz doğalgaz destek miktarının arttığını açıkladı. Yıllık artışın arttığını duyuran Erdoğan'ın açıklamasının ardından vatandaşlar doğalgaz destek ödemesini araştırmaya başladı. Peki Aylık doğalgaz desteği ne kadar?

Enflasyon hesaplamasında doğalgaz için

TÜİK, doğalgazın tüketiminin bir ay bedava verilmesinden dolayı mayıs ayında TÜFE için "sıfır fiyat" yöntemini uygulayacak.

Enflasyon hesaplamasına doğalgaz ayarı; Yapılacak indirim dikkate alınacak

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), doğalgazın bir ay boyunca ücretsiz olarak verilmesi nedeniyle Mayıs ayı Tüketici Fiyatları Endeksi (TÜFE) hesaplamasında "sıfır fiyat" yöntemini uygulayacağını duyurdu. Bu değişiklik, Mayıs ayı enflasyonunda sert bir düşüşe neden olacak.. İşte detaylar...

Kabarık doğalgaz faturalarına son! Bunları yaparsanız paranızın yarısı cebinizde kalacak!

Kombilerin yanlış kullanımı daha yüksek enerji tüketimine, bu da haliyle daha yüksek faturalara yol açıyor. Uzmanlar birkaç basit önlemle doğalgaz faturalarının düşürülebileceğini dile getiriyor. İşte, uzmanların tavsiyeleri…

1 Aralık doğalgaz parası yattı mı? Çalışanlara 1.000 TL kömür odun desteği ne zaman yatacak? Kimler faydalanacak?

Milyonlarca çalışan doğal gaz ve ısınma (kömür, odun) yardımının ne zaman yatırılacağını merak ediyor. Peki, 1 Aralık doğalgaz parası yattı mı? Çalışanlara 1.000 TL kömür odun desteği ne zaman yatacak? Kimler faydalanacak?

Doğalgaz desteğinin ayrıntıları ortaya çıktı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Doğalgaz Tüketim desteğinde kış dönemine ilişkin başvuruların başladığını açıkladı.

Doğalgaz faturası nasıl düşer?

Elektrik ve doğalgaz zamlarının ardından şimdi tasarruf zamanı... Kış kapıda ve havalar git gide serinleyecek. Artık doğalgaz fiyatları tüketicinin cebini yakmaya devam edecek gibi duruyor. Ancak sizler için hazırladığımız önlemlerle doğalgaz masrafınızı düşürebilirsiniz….

Bu kış doğalgaz vatandaşı yakacak, kriz derinleşiyor

Rusya’nın Kuzey Akım 1 boru hattı üzerinden Avrupa bölgesine gönderdiği gaz miktarını bugün itibarıyla kapasitenin yüzde 40’ından yüzde 20’sine çekeceğini açıklamasıyla fiyatlar piyasada hızla arttı. Böylece Avrupa’da doğalgaz krizinde bugün yeni bir aşamaya geçildi. 

Türkiye için sevindiren gelişme! Petrol ve doğal gaz sorununa derman olacak

Türkiye’nin petrol ve doğalgaz çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Özellikle Eskişehir’de bulunan nadir toprak elementi rezervinde heyecanlı bekleyiş devam ediyor. İlk tesis için gün sayılıyor. Yıllık 500-570 bin ton arasında cevher işlenme hedefi tutturulursa 100 milyar dolar üzerinde getirisi bu

TOKİ'den ev almak için kredi çekenlere kötü haber! Çalışmalar durduruldu

TOKİ'den ev almak için kredi çekerek borca giren hak sahipleri 2 yıl önce anahtar teslim edileceği söylenen konutlarını alamadı. TOKİ'nin inşaat yaptığı alanda zemin kayması tespit edildiği iddia edildi çalışmalar durduruldu ev bekleyen hak sahipleri mağdur oldu.

KİPTAŞ Tuzla Aydınlık Evler'de çalışmalar tam gaz!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, Tuzla Aydınlık Evler projesindeki çalışmaların son durumuna ilişkin açıklamalarda bulundu.

Doğalgaz faturalarına 1.150 TL destek müjdesi!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, doğalgaz yardımına ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte Derya Yanık'ın o açıklamaları... 

Fatih Köşkü'ndeki restorasyon çalışmaları Nisan'da tamamlanacak!

Topkapı Sarayı'nın en eski yapılarından Fatih Köşkü'ndeki restorasyon çalışmalar Nisan ayının sonunda tamamlanacak.

Osmancık doğalgaz çalışmaları Haberi

Osmancık doğalgaz çalışmaları


Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, ilçenin doğalgaz boru hattı ihalesinin sonuçlanarak yüklenici firmayla sözleşme imzalandığını belirtti. Başkan Karataş, Osmancık doğalgaz boru hattının yapım işinin 16 Haziran 2015 tarihinde ihale edildiğini hatırlattı. İhale sürecinin tamamlandığını belirten Karataş, yüklenici firmayla sözleşme imzalandığını ve yer teslimi yapılarak çalışmaların başlayacağını belirtti.


Doğalgazın Osmancık için tarihi bir yatırım olduğuna işaret eden Karataş “Şehrimiz artık hak ettiği yatırımlara kavuşuyor. Bu yatırımlardan birisi de doğalgazdır. Doğalgazın gelmesiyle ilçemiz temiz enerji kullanımına geçecektir. Bir yandan Organize Sanayinin kurulması ile sanayimiz gelişirken, Kentsel Dönüşüm Projesiyle daha modern yaşam alanları inşa edilirken, doğalgazın gelmesiyle de şehrimiz hava kirliliğinden arındırılmış olacaktır. OSB, Kentsel Dönüşüm, İçme Suyu ve Doğalgaz başta olmak üzere hedeflediğimiz tarihi yatırımlar tamamlandığında havasıyla, suyuyla, modern yaşam alanlarıyla Osmancık,...