09 / 05 / 2024

osmancıkın su sorunu çözüldü mü

osmancıkın su sorunu çözüldü mü

İnşa edilecek göletin ilçeye yılda 2,7 milyon metreküp icme suyu sağlayacağını kaydeden Başkan Karataş "İlçemizin en önemli sorunu şüphesiz içme suyu. Ne yazık ki vatandaşlarımız evlerindeki musluktan akan suyu içemiyorlar" dedi

Ev sahibi kiracı kavgalarının suçlusu kim? 

Ev sahipleri ile kiracılar arasındaki anlaşmazlıklar giderek daha da can sıkıcı bir hal alırken pek çok kişi de yaşadıkları mağduriyetleri dile getiriyor. Peki ev sahibi kiracı kavgalarının suçlusu kim? 

Ünlü ekonomistten konuta ek vergi çıkışı: Konut alanın suçu ne? İnsanlar Dubai’den ev almaya yönlendiriliyor

Merkez Bankası’nın birden fazla evi olanlar için ilave vergi getirilmesi için iktidara bulunduğu önerinin ardından Ekonomist Tunç Şatıroğlu, “Konut alanın suçu ne, insanlar Dubai’den ev almaya yönlendiriyor” dedi.

CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış'ın kira sorunu ile ilgili soru önergesi reddedildi!

CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış'ın, yüksek konut kiraları ve yol açtığı sonuçların araştırılması istemiyle vermiş olduğu  meclis araştırma önergesi reddedildi.

Alfa Dalgıçlık Ve Su Altı Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alfa Dalgıçlık Ve Su Altı Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömür Tanka tarafından kuruldu.

A Class Dalgıçlık Ve Su Altı Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A Class Dalgıçlık Ve Su Altı Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ömür Tanka ve Volkan Yılmaz tarafından kuruldu.

Kıdem tazminatı sorunu çözülüyor mu? Yeni sistem ve detayları

Yeni bir sistem ile çalışanların kıdem tazminatları sorunu çözüme kavuşacak. Bu yeni yapıda, işçilerin birikimleri özel bir fondada bir araya getirilecek ve devlet tarafından bu birikimler garanti altına alınacak. İşte bu konuda bilinmesi gereken tüm ayrıntılar...

Migros’ta Osmancık Pirinç 26 lira, sucuk tam 55 lira birden indirimde! 15 Mart 2023 Fiyat Listesi

Bu hafta pek çok ürününü indirimli fiyatlarla satmaya başlayan markette 2 kg Yayla Osmancık Pirinç 90,90 TL’den 26 TL indirime girerek 64,90 TL’ye, Sek Yarım Yağlı 1.500 gram yoğurt 44,95 TL’den 36,90 TL’ye kadar indi.

Osmancık Hırdavat İnşaat Malzemeleri Elektrik Plastik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Osmancık Hırdavat İnşaat Malzemeleri Elektrik Plastik Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Osman Oldaç tarafından kuruldu.

Çorum Osmancık TOKİ'de 2 bin 280 TL taksitle 2+1!

TOKİ'nin Çorum projelerinde yer alan konutların detayları da yavaş yavaş belli oluyor. Peki TOKİ Çorum Osmancık projesinde kaç konut inşa edilecek, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Çorum Osmancık 2022 ucuz konut projesi...

Kira masrafları 500'ü aşkın öğrenci yurdunu iflasa sürükledi!

İlk-orta dereceli okullar yüz yüze eğitime açılırken, üniversitelilerin tüm tepkisine rağmen yüksek öğretim kurumlarının açılmama nedeninin perde arkasında yurt sorunu olduğu öğrenildi. Kira masrafları 500'ü aşkın öğrenci yurdunu iflasa sürükledi...

Çorum Osmancık TOKİ kurası 11-12 Mayıs'ta!

Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, TOKİ tarafından Çorum’un Osmancık ilçesi Koyun Baba Mahallesi’nde yapılan 4. etap 357 konut için kuraların 11-12 Mayıs tarihleri arasında çekileceğini açıkladı.

Trabzon İnteraktif Taşkın Müzesi'nin inşaatı tamamlandı!

Trabzon'da, Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü tarafından yapımına Kasım 2019 tarihinde başlanan "İnteraktif Taşkın Müzesi" tamamlandı.

TOKİ Çorum Osmancık 218 konut ihalesi yarın!

Çorum İli Osmancık İlçesi 3.Etap 218 Adet Konut, 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

osmancıkın su sorunu çözüldü mü Haberi

osmancıkın su sorunu çözüldü mü


Osmancık ilcesine yılda 2,7 milyon metreküp su sağlayacak Dereboğazı içme Suyu Göleti'nin 11 Subat'ta ihale edileceği bildirildi.  Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş yaptığı açıklamada ilçedeki içme suyu sorununu çözmek amacıyla Dereboğazı mevkisinde gölet inşa edileceğini belirtti. 

İnşa edilecek göletin ilçeye yılda 2,7 milyon metreküp icme suyu sağlayacağını kaydeden Başkan Karataş "İlçemizin en önemli sorunu şüphesiz içme suyu. Ne yazık ki vatandaşlarımız evlerindeki musluktan akan suyu içemiyorlar. Şehrimizin su ihtiyacı sondaj kuyularından sağlanıyor. Aşırı derecede kireçli ve sertlik derecesi yüksek olduğundan içilemiyor." dedi. 

içme suyu göletinin inşası ile ilçenin içme suyu sorununun çözüleceğine dikkati çeken Karataş "İçilebilir suyu vatandaşlarımızın evine kadar ulaştırmak amacı ile Dereboğazı yakınlarında yıllık 2.7 milyon metreküp su kapasitesi bulunan gölet ile birlikte arıtma tesisi de inşa edilecek. Böylelikle...