02 / 10 / 2024

Osmangazi 2014 projeleri

Osmangazi 2014 projeleri

Osmangazi'den 16 vizyon proje geliyor. Osmangazi Belediye Başkanı ve AK Parti adayı Mustafa Dündar, yeni dönemde göreve gelmesi halinde hayata geçireceği 16 vizyon projesini açıkladı.

Osmangazi Köprüsü dünya basınında!

Ünlü İngiliz ekonomi dergisi The Economist, Osmangazi Köprüsü ve diğer yap işlet devret projeleri için devletin yaklaşık 150 milyar dolarlık gelir garantisi sağladığını, Türk Lirası'ndaki değer kaybıyla birlikte faturanın da kabardığını yazdı.

Bursa Osmangazi'de kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz! 

Bursa Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar Osmangazi bölgesi genelinde gerçekleştirilen kentsel dönüşüm projeleri hakkında açıklamalar yaptı.

Osmangazi Meydanı Projesi'nde inşaat tamamlanıyor!

Bursa'da Osmangazi Meydanı’nı inceleyen İnşaat Mühendisleri, büyük projeleri dışında emsal azalımı başta olmak üzere inşaat tekniği ve bölgeyi değerlendirmesini nedeniyle Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’a teşekkürlerini iletti.

İzmir'e yönelik yatırım projeleri TBMM gündeminde!

Bakanlığın ve Bakanlığa bağlı kurum ve kuruluşların 2014-2018 yılları arasında İzmir'e yönelik yatırım projeleri ve 2019 yılı kesinleşmiş yatırımları TBMM gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Osmangazi Millet Bahçesi için çalışmalar başladı!

Türkiye’ye örnek kentsel dönüşüm projeleri ile Bursa’da adeta yeni bir kent inşa eden Osmangazi Belediyesi, şimdi de şehrin tam merkezine Millet Bahçesi kazandırıyor.

Osmangazi projeleri Bursa’ya değer katıyor!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Osmangazi Belediyesi'nin vizyon projelerini AK Parti Bursa Milletvekilleri’ne anlattı.    

Almanlar Osmangazi’nin projelerine hayran kaldı!

Osmangazi Belediyesi’nin kardeş belediyeleri arasında yer alan Almanya’nın Lahn Dill Kreis İlçesi’nden gelen heyet, Osmangazi’deki vizyon projeleri büyük bir beğeniyle inceledi.

Osmangazi'nin projeleri Bursa'ya vizyon kazandırıyor!

Osmangazi Belediyesi'nin hayata geçirdiği projeler Bursa'ya büyük bir vizyon kazandırıyor. Türkiye'de birçok yerel yönetime örnek olan projeler şehrin çehresini değiştiriyor. 

Osmangazi Belediyesi Bursa İnşaat Fuarı’na damga vurdu!

Osmangazi Belediyesi Rising City Gayrimenkul Fuarı ve 15. İnşaat Fuarı’na damga vurdu. Fuarda Osmangazi Belediyesi'nin kentsel dönüşüm projeleri görücüye çıktı.

Bursa Osmangazi'nin çehresi değişiyor!

Bursa'da Meydan Gazetesi köşe yazarı olan Ercan Akyıldız bugünkü köşe yazısında Bursa Osmangazi İlçesi'ndeki kentsel sorunları, projeleri, yatırımları ve kaçak yapılaşmayı anlattı. İşte Akyıldız'ın o yazısı...

Osmangazi’de 10 farklı bölgede kentsel dönüşüm yapılıyor!

MÜSİAD Bursa Şubesi İnşaat Sektör Kurulu toplantısına katılan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Osmangazi’deki Kentsel Dönüşüm Projeleri ve Kentsel Dönüşüm uygulama alanları hakkında bilgi verdi.

Osmangazi'nin vizyon projeleri Ekim'de hizmete girecek!

Osmangazi Belediyesi, kente vizyon kazandıracak yatırımlarını Ekim ayı içerisinde birer birer hizmete açacak. Sağlıktan spora, eğitimden ulaşıma kadar her alanda yapılan yatırımlarla Osmangazi’nin çehresi değişecek.

Tugay İnşaat Nilüfer ve Osmangazi'ye konut yapacak!

Tugay İnşaat sahipleri Halim Balıkçı ve Tugay Köse, konut üretiminde yatırımlara hız kesmeden devam ettiklerini, Nilüfer ve Osmangazi İlçeleri'nde de 200 daire ile 600 daire arasında nitelikli konut projeleri kurgulayacaklarını açıkladı.

Osmangazi 2014 projeleri Haberi

Osmangazi 2014 projeleri

Bursa'nın 16 numaralı plakasından hareketle Osmangazi'nin 16 vizyon projesini belirlediklerini açıklayan Dündar, "Önce insan ilkesiyle yola çıkarak, bütün Osmangazililerin görüşüyle belirlediğimiz 16 proje bizim lokomotifimizi oluşturdu. Bu projelerle şehirde hayatı rahatlatıp, insanların stresini azaltacağız" dedi. 

Projeleri tek tek açıklayan Dündar, "İlk projemiz Osmangazi Gösteri Merkezi'dir. Bursa'mız en büyük gösteri merkezine bu proje ile kavuşacak. 3 bin kişi kapasiteli salonu ile gösteri dünyasının Bursa'daki adresi olacak" dedi. 


ADRENALİN PARKI 


İkinci projenin gençlere ve ruhu genç kalanlar için olduğunu belirten Dündar,"Bu proje Bursa'da bir ilk. İnsanın adrenalin salgısını arttıracak bir park olacak. Eğlenceyi barındıracak ve Bursa'nın yeni sembolü olacak. Uludağ'ın eteklerinde planlıyoruz" diye konuştu. 


ÇOCUK DÜNYASI 


Çocuklarla ilgili projeyi de açıklayan Dündar, "Bu proje de bir ilk. Bunun adı çocuk dünyası. Bir mekan hayal edin içinde...