02 / 05 / 2024

osmangazi 2016 projeleri

osmangazi 2016 projeleri

Bursa’nın tarihi ve turistik mekanlarının başında gelen Ördekli Kültür Merkezi ile Tayakadın Camii arasında kalan bölge, Osmangazi Belediyesi’nin gerçekleştireceği proje ile cazibe merkezi haline gelecek.

Yap İşlet Devret modeliyle yapılan Osmangazi Köprüsü 6 ayda araç geçiş rekoru kırdı

Osmangazi Köprüsü inşa edilip hizmete açıldığı 1 Temmuz 2016 yılından bu yana ilk kez taahhüt edilen araç geçiş sınırını aştı. 15 yıl 9 ay 24 gün boyunca özel sektör tarafından işletilecek köprü işletmesi için devlet araç geçiş taahhüdü vermişti.

Osmangazi Köprüsü dünya basınında!

Ünlü İngiliz ekonomi dergisi The Economist, Osmangazi Köprüsü ve diğer yap işlet devret projeleri için devletin yaklaşık 150 milyar dolarlık gelir garantisi sağladığını, Türk Lirası'ndaki değer kaybıyla birlikte faturanın da kabardığını yazdı.

Bursa Osmangazi'de kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz! 

Bursa Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar Osmangazi bölgesi genelinde gerçekleştirilen kentsel dönüşüm projeleri hakkında açıklamalar yaptı.

Osmangazi Meydanı Projesi'nde inşaat tamamlanıyor!

Bursa'da Osmangazi Meydanı’nı inceleyen İnşaat Mühendisleri, büyük projeleri dışında emsal azalımı başta olmak üzere inşaat tekniği ve bölgeyi değerlendirmesini nedeniyle Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’a teşekkürlerini iletti.

Osmangazi Millet Bahçesi için çalışmalar başladı!

Türkiye’ye örnek kentsel dönüşüm projeleri ile Bursa’da adeta yeni bir kent inşa eden Osmangazi Belediyesi, şimdi de şehrin tam merkezine Millet Bahçesi kazandırıyor.

Osmangazi projeleri Bursa’ya değer katıyor!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Osmangazi Belediyesi'nin vizyon projelerini AK Parti Bursa Milletvekilleri’ne anlattı.    

Almanlar Osmangazi’nin projelerine hayran kaldı!

Osmangazi Belediyesi’nin kardeş belediyeleri arasında yer alan Almanya’nın Lahn Dill Kreis İlçesi’nden gelen heyet, Osmangazi’deki vizyon projeleri büyük bir beğeniyle inceledi.

Osmangazi'nin projeleri Bursa'ya vizyon kazandırıyor!

Osmangazi Belediyesi'nin hayata geçirdiği projeler Bursa'ya büyük bir vizyon kazandırıyor. Türkiye'de birçok yerel yönetime örnek olan projeler şehrin çehresini değiştiriyor. 

Osmangazi Belediyesi Bursa İnşaat Fuarı’na damga vurdu!

Osmangazi Belediyesi Rising City Gayrimenkul Fuarı ve 15. İnşaat Fuarı’na damga vurdu. Fuarda Osmangazi Belediyesi'nin kentsel dönüşüm projeleri görücüye çıktı.

Ağaoğlu Maslak 1453 projesi 2016'da satış rekoru kırdı!

Ağaoğlu Maslak 1453, Emlak Konut GYO'nun 2016 yılının hasılat paylaşım modeliyle gerçekleşen projeleri arasında 1 milyar 346 milyon 976 bin lira ile satış rekoru kırdı

Osmangazi'de 2017 açılış ve temel yılı olacak!

2016 yılını hizmet yılı olarak tamamlamanın haklı gururunu yaşayan Osmangazi Belediyesi, 2017 yılına da gerçekleştireceği açılış ve temel atmalar ile damga vurmaya hazırlanıyor.

Osmangazi Belediyesi geçen yıl 1.992 inşaata ruhsat verdi!

Osmangazi Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, geçtiğimiz yıl içinde toplam bin 992 inşaat ruhsatı verdi. 2015 yılında bin 700 olan bu sayı 2016'da a yüzde 17’lik bir artış gösterdi.

Osmangazi'ye eğitim yatırımları damga vurdu!

Osmangazi Belediyesi, ‘Eğitime Yüzde Yüz Destek’ çalışmaları kapsamında yaptığı yatırımlarla 2016 yılına damga vurdu.

osmangazi 2016 projeleri Haberi

osmangazi 2016 projeleri


Bursa’nın tarihi ve turistik mekanlarının başında gelen Ördekli Kültür Merkezi ile Tayakadın Camii arasında kalan bölge, Osmangazi Belediyesi’nin gerçekleştireceği proje ile cazibe merkezi haline gelecek. 2014 seçimleri öncesinde açıkladığı 16 vizyon proje içerisinde de yer alan Tarihi Bursa Evleri Kültür Adası Projesi’nin hayata geçirileceği bölgede incelemelerde bulunan Başkan Dündar, bölgenin tarihi dokusunu ortaya çıkartacak projenin, tarihi Bursa evlerinin yeniden yaşatılması adına çok önemli bir çalışma olduğunu söyledi.


Başkan Mustafa Dündar, “Bursa tarihi bir şehir ve Osmangazi bu tarihi şehrin kalbinin attığı merkez. Dolayısıyla bu tarihi şehrin, özgün yapısını koruyarak ayağa kalkması da çok önemli. Osmangazi Belediyesi olarak biz kentin birçok farklı bölgesinde tarihi dokuyu ayağa kaldırma çalışmaları yürütüyoruz” dedi. 2014 seçimleri öncesinde açıkladıkları 16 vizyon proje içerisinde de yer alan,...