17 / 07 / 2024

Osmangazi kamulaştırma çalışması

Osmangazi kamulaştırma çalışması

Osmangazi Belediyesi tarafından Yeşilova mahallesinde yapımı tamamlanan meydan, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

2024'te 700 bin hektarda arazi toplulaştırma çalışması başlıyor! 603 bin hektarda da tescil işlemleri tamamlanacak!

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından sürdürülen çalışmalarla gelecek sene 700 bin hektarda arazi toplulaştırma çalışmasının başlatılması ve 603 bin hektarda tescil işlemlerinin bitirilmesi planlanıyor. İşte ayrıntılar...

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli demir yolu için acil kamulaştırma kararı alındı!

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli Yüksek Standartlı Demir Yolu Projesi'nin tamamlanması için Bursa, Bilecik ve Balıkesir'in bazı ilçelerinde acil kamulaştırma yapılması kararı alındı.

Bursa Osmangazi için acele kamulaştırma kararı!

Bursa ili, Osmangazi ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31462 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kocaeli'de 1500 konut için kamulaştırma kararı alındı!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Tavşancıl’da inşa edilecek 1500 konut için kamulaştırma çalışmalarının başladığını açıkladı. 

İstanbul'daki oto sanayi sitelerinin toplulaştırma çalışması mecliste!

İstanbul'da bulunan oto sanayi sitelerine yönelik yapılan toplulaştırma çalışması meclis gündemine taşındı. CHP'li Erdoğdu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kayseri'de kamulaştırma çalışmaları tamamlanan binalar yıkıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç yaptığı açıklamada Erenköy Mahallesi sınırları içerisindeki enkaz kamulaştırma çalışmaları tamamlanan yapıların yıkımının yapıldığını belirtti.

Şanlıurfa Özdiker Kuyumcular Çarşısı'nda kamulaştırma çalışmaları başlıyor!

Resmi Gazete ile yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararları kapsamında Şanlıurfa'da acele kamulaştırma kararı alınan ‘Özdiker Kuyumcular Çarşısı’ kamulaştırma çalışmaları başlıyor.

Şanlıurfa Kızılkoyun'da kamulaştırma tamam!

Şanlıurfa'da Kızılkoyun Mağarları'nın gün yüzüne çıkarılması amacıyla bölgede hayata geçirilen yıkım çalışmalarında sona gelindi. Bölgede kamulaştırma çalışmaları tamamlandı.

Şanlıurfa Kale Eteği'nde kamulaştırma başlıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ün 'ilk önceliğim' dediği Kale Eteğindeki evlerin kamulaştırma çalışmaları başlıyor.

Rize'de kamulaştırma kararı alındı!

AK Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı, Yeniköy Mahallesi Pazar caddesi yolunu, Güney Çevre Yolu'na duble yolla bağlanacağını söyledi. Avcı, “Yeni orta caminin yukarısından itibaren kamulaştırma kararı alındı'' dedi.

Antalya Büyükşehir'den Balbey kamulaştırma açıklaması!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarihi Balbey'deki kamulaştırma çalışmaları ilgili bir açıklama yaptı.

Ordu Çamaş Kent Meydanı'nın kamulaştırma çalışmaları tamamlandı!

Ordu Çamaş'ta inşa edilecek olan ikinci kent meydanı projesi için kamulaştırma çalışmaları tamamlandı.

Osmangazi'deki 28 binada cephe sağlıklaştırma çalışması başladı!

Osmangazi Belediyesi, Hisariçi’nde devam ettiği cephe sağlıklaştırma ve zemin kaplama projesinin altyapı çalışmaları için BUSKİ, Türk Telekom ve UEDAŞ gibi kurumlarla birlikte hareket ederek önemli bir çalışmaya imza atıyor.

Osmangazi kamulaştırma çalışması Haberi

Osmangazi kamulaştırma çalışması

Osmangazi Belediyesi tarafından Yeşilova mahallesinde yapımı tamamlanan meydan, düzenlenen törenle hizmete açıldı.


Mehter takımının seslendirdiği eserlerle yankılanan meydan açılışında konuşan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Adında yeşil olup yeşil alana sahip olmayan Yeşilova mahallemiz, bu güne kadar kamulaştırmalarla elde ettiğimiz 10 bin 762 metrekare alanda gerçekleştirdiğimiz park ve meydan çalışmalarıyla Yeşilova’nın çehresi değişti” diye konuştu.


Osmangazi Belediyesi’nin 12 binayı kamulaştırarak elde ettiği alanda gerçekleştirdiği meydan açılışına AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz, ilçe yöneticileri, Osmangazi Belediye Başkan Yardımcıları, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Bursa Mehter Takımı’nın seslendirdiği eserlerle yankılanan Yeşilova Meydan açılışında konuşan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Yeşilova mahallemizde yeni yeşil alanlar, park ve meydanlar kazandırabilmek için, 2009 yılından bu güne kadar toplam 3 milyon 653 bin...