03 / 05 / 2024

Osmangazi meydan çalışmaları  

Osmangazi meydan çalışmaları  

Bursa Osmangazi Belediyesi tarafından Bursa'ya kazandırılan kentin en büyük meydanı olacak Osmangazi Meydan inşaatındaki çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Balıkesir'de kentsel dönüşüm çalışmaları tamamlanıyor!

Balıkesir Zağnos Mehmet Paşa Camisi meydanında düzenlenen törende konuşan Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mücahit Demirtaş, Balıkesir'de devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarının tamamlanması için çalışmaların devam ettiğini dile getirdi. 

Bursa Osmangazi Meydan Projesi'nde son durum ne?

Bursa Osmangazi Belediyesi tarafından Bursa'ya kazandırılan kentin en büyük meydanı olacak Osmangazi Meydan inşaatındaki çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Samsun Saathane Meydanı'ndaki restorasyon çalışmaları tam gaz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından restorasyon ve onarım çalışmaları devam eden Samsun Saathane Meydanı'nda incelemelerde bulundu.

Kartepe Kent Meydanı’nda inşaat çalışmaları tamamlanıyor!

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Kent Meydanı’nda devam eden çalışmaları inceleyerek, meydan çevresinde bulunan hemşehrileriyle de istişareler gerçekleştirdi.

Osmangazi Meydanı'nda son durum ne?

AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ufuk Cömez ve yönetim kurulu üyeleri, Osmangazi Meydanı Projesi’nin şantiyesini ziyaret etti ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Osmangazi Meydanı'nın inşaatında son durum ne?

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, Osmangazi Meydanı için hafriyat çalışmalarına devam ediyor.

Gebze Darıca metro hattında çalışmalar hızlandı!

Gebze- Darıca metro hattının 3 istasyon ve depo sahası için çalışmalara hızla devam ediliyor. metro inşaatının Adliye, Mutlukent ve Gebze Kent Meydanı istasyonlarıyla OSB bölgesindeki depo sahasında kazı çalışmalarına devam ediliyor.

Martı figürünün iptal edildiği Kabataş'ta çalışmalar yeniden başladı!

İstanbul'da "Kabataş Meydan Düzenlemesi ve Transfer Merkezi Projesi"nde çalışmalar, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından yapılan revize işleminin ardından yeniden başladı.

Tarihi Bursa Evleri’nin inşaat çalışmalarında sona gelindi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, tarihi mirasın korunmasına yönelik olarak yaptığı çalışmalarla “Eski Bursa”yı ortaya çıkarıyor.

Fatsa Cumhuriyet Meydanı'nda çalışmalar hızlandı!

Yatırımlarına son sürat sürdüren Ordu Büyükşehir Belediyesi birinci bölümünde beton döküm çalışmalarının tamamlandığı “Fatsa Cumhuriyet Meydanı Projesi’nin inşaatına aralıksız devam ediyor.

Osmangazi Millet Bahçesi için çalışmalar başladı!

Bursa Osmangazi Belediyesi tarafından Soğanlı'da hayata geçirilecek Osmangazi Millet Bahçesi projesi için çalışmalar başladı.

Osmangazi Dağakça hizmet binası tamamlandı!

Osmangazi Belediyesi’nin her mahalleye bir meydan kazandırmak için başlattığı çalışmalar büyük bir hızla devam ediyor. Dağakça Mahallesi’nde hizmet binasının inşaatı tamamlanırken, meydan çalışmalarında da sona gelindi.

Ordu Çamaş Kent Meydanı'nın kamulaştırma çalışmaları tamamlandı!

Ordu Çamaş'ta inşa edilecek olan ikinci kent meydanı projesi için kamulaştırma çalışmaları tamamlandı.

Osmangazi meydan çalışmaları   Haberi

Osmangazi meydan çalışmaları  

Bursa’nın merkezinde çöküntü haline gelen Santral Garaj bölgesinde inşa edilen Osmangazi Meydanı’ndaki çalışmalar, aralıksız devam ediyor. Milliyet'te yer alan habere göre; toplam 40 bin metrekarelik bir alanı kapsayan projede, 2019 yılı Temmuz ayında başlayan ve yaklaşık bir yıl süren hafriyat ve fore kazık çalışmalarının ardından, yaşanan pandemi sürecine rağmen inşaat çalışmaları kontrollü şekilde devam ediyor. Yerin 24 metre altında başlayan ve etaplar halinde devam eden inşaat çalışmalarında büyük yol kat edildi. Bursa’nın halihazırda en büyük projesi olan Osmangazi Meydanı’nda biner metrekarelik blokların betonarme çalışmaları devam ediyor.

 “KAR KIŞ DEMEDEN ÇALIŞIYORUZ” 

Bursa’ya yeni bir vizyon katmak için çalıştıklarını dile getirem Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Osmangazi Meydanı’nın tamamlandığında 24 saat yaşayan şehrin en büyük meydanı olacağını söyledi. Mega projedeki inşaat çalışmalarını...