18 / 05 / 2024

osmangazi okul yenileme çalışmaları 2015

osmangazi okul yenileme çalışmaları 2015

Vatandaşların talepleri doğrultusunda ihtiyaç duyulan her alanda hizmet üreten Osmangazi Belediyesi, ilçedeki 13 okulu yenileyerek, çocukların daha iyi şartlarda eğitim alacakları modern birer eğitim yuvasına dönüştürdü.

TOKİ Osmangazi'de 2 yeni okul inşa edecek! İhalesi bugün!

Konut yatırımları dışında eğitim yatırımlarında da gaza basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Osmangazi'de iki yeni okul inşa edecek.

TOKİ'den Bursa'ya 2 yeni okul! İhalesi yarın!

Eğitim yatırımlarına son sürat devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bursa Osmangazi'de 2 yeni okul inşa edecek.

Osmangazi'deki metruk bina okul bahçesine dönüştürüldü!

İlçedeki çalışmalarına son sürat devam eden Osmangazi Belediyesi, yıllar önce ilkokul olarak kullanılan metruk bir binayı yıktı.

İZODER okullarda yalıtıma odaklandı!

İZODER’in ‘Okul Yenileme’ projesi ile yüzlerce öğrenci yalıtım uygulamalarıyla donatılmış okullarda özellikle kış aylarını üşümeden ve gürültüden etkilenmeden geçirecek. 

Bursa Beton müteahhitlerin tercih ettiği bir marka oldu!

Kentsel dönüşümde kaliteli beton vurgusu Bursa Beton Genel Müdürü Fatih Vardar "Nilüfer gerekse Osmangazi’deki yenileme ve dönüşüm süreçlerinde müteahhitlerin tercih ettiği bir marka olduk. " dedi.

Osmangazi 15 Temmuz Meydanı'nda 2. etap başlıyor!

Osmangazi Belediyesi yaşanan hain darbe girişiminin ardından vatandaşların ülkesine, milletine, bayrağına ve demokrasisine sahip çıkmak adına adı “15 Temmuz Demokrasi Meydanı” olarak değiştirilen Şehreküstü Meydanı’nın da yürüttüğü yenileme çalışmalarını büyük bir hızla sürdürüyor.

Bursa Gemlik'te cami ve okul çevreleri yenileniyor!

Bursa’nın gemlik ilçesinde cami ve okulların çevreleri güzelleştiriliyor. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, ilçedeki bütün okul, cami ve sağlık ocaklarının çehresini değiştirdiklerini belirterek, kamu kurum ve kuruluş binalarında da yenileme çalışmalarını sürdürdüklerini bildirdi.

Bursa Demirtaş'taki okul arazisi ne zaman ihaleye çıkacak?

Bursa'da yaklaşık iki yıl önce Osmangazi'ye bağlı Demirtaş bölgesinde Milli Eğitim'e devredilen 35 bin metrekare okul arazisi için bir türlü ihaleye çıkılamaması, bölge sakinlerinin tepkisine neden oldu.

Bursa Osmangazi İlköğretim Okulu'nun inşaatında sona gelindi!

Bursa Osmangazi Belediyesi İlköğretim Okulu'nda kaba inşaat çalışmalarında sona gelindi. Osmangazi Belediye Başkam Mustafa Dündar, emeli geçtiğimiz haziran ayında atılan Mehmet Akif Mahallesi'ndeki Osmangazi Belediyesi İlköğretim Okul inşaatını inceledi.

Bursalı iş adamı Mustafa Kırcı'dan Osmangazi'ye okul!

Bursa Valisi Münir Karaloğlu, hayırsever iş adamı Mustafa Kırcı’yı makamında ağırladı. Kırcı tarafından merkez Osmangazi ilçesinin Küçükbalıklı Mahallesi’ne yaptırılacak okulun ilk imzaları atıldı.

Osmangazi İlköğretim Okulu 2016'da açılacak!

Bursa’da geçen haziran ayında Mehmet Akif Mahallesi’nde temeli atılan Osmangazi Belediyesi İlköğretim Okulu inşaatı hızla yükseliyor. Kaba inşaatının yüzde 50’si tamamlanan okul 2016-2017 eğitim öğretim yılında hizmete açılacak.

Osmangazi'de sokakları yenileme çalışmaları başladı!

Yatırım ve hizmetlerle ilçenin çehresini değiştiren Osmangazi Belediyesi, merkezden en uç noktaya kadar tüm mahallelerdeki eskiyen ve bozulan yolları asfaltlayarak yeniliyor.

Osmangazi Ulucami Caddesi çehresi değişiyor!

Ulucami Caddesi’nde yürüttüğü zemin kaplama ve cephe yenileme işini tamamlayan Osmangazi Belediyesi, üst örtünün yenilenmesi için de vakit kaybetmeden çalışmalara başladı.

osmangazi okul yenileme çalışmaları 2015 Haberi

osmangazi okul yenileme çalışmaları 2015


Osmangazi Belediyesi’nin eğitime yüzde yüz desteği sürüyor. Geliştirdiği örnek projelerle bu güne kadar Türkiye’de bir çok yerel yönetime örnek olan, vatandaşların talepleri doğrultusunda ihtiyaç duyulan her alanda hizmet üreten Osmangazi Belediyesi, ilçedeki 13 okulu yenileyerek, çocukların daha iyi şartlarda eğitim alacakları modern birer eğitim yuvasına dönüştürdü.


Milli Eğitim tarihinin Türkiye’de tek çatı altında yapılmış en büyük okulu  olan Murat Hüdavendigar Lisesi’ni inşa eden, Mehmet Akif Mahallesi’nde Osmangazi İlköğretim Okulu adıyla yepyeni bir ilköğretim okulunu eğitime kazandırmaya hazırlanan Osmangazi Belediyesi’nin, eğitime desteği sürüyor. Bu güne kadar ilçedeki 200’den fazla okulun dersliklerini yenileyen, boya, badana, çevre düzenlemesi ve spor sahası gibi birçok konuda okullara destek olan Osmangazi Belediyesi, yaz tatili süresince ilçedeki 13 okulu daha yenileyerek, 2015-2016 Eğitim-Öğretim dönemine hazırladı.


“Eğitime yapılan yatırım,...