18 / 05 / 2024

osmangazi soğanlı kültür merkezi ne zaman açılacak

osmangazi soğanlı kültür merkezi ne zaman açılacak

Bursa Soğanlı Mahallesi' nde 9 bin metrekare alan üzerine inşa edilen Soğanlı Kültür Merkezi inşaatının tamamlan dığında Bursa’ nın önemli kültür merkezlerinden birisinin olması planlanıyor...

Bursa Demirtaş Meydanı ve Kültür Merkezi açıldı!

Osmangazi Belediyesi tarafından Demirtaş’ta 15 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen Demirtaş Meydanı ve Kültür Merkezi açıldı.

Gazzeli Ahmet Efendi Kültür Merkezi’nde sona gelindi!

Osmangazi Belediyesi tarafından Alipaşa Mahallesi’nde yeniden ayağa kaldırılan 19’ncu yüzyıla ait sivil mimari örneği olan Gazzeli Ahmet Efendi Kültür Merkezi’nin inşaatında son aşamaya gelindi. 

Bursa Demirtaş Meydanı ve Kültür Merkezi açılış gün sayıyor!

Bursa Osmangazi Belediyesi tarafından inşa edilen Demirtaş Meydanı ve Kültür Merkezi projesi açılış için gün sayıyor. 15 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen projenin kısa sürede açılması planlanıyor.

Soğanlık Sanat Evi ve Gençlik Merkezi'nin temeli atıldı!

Kültür sanata önem veren politikalarına ve ilçe tarihini yaşatan ve koruyan çalışmalarını hızla sürdüren Başkan Altınok Öz’ün liderliğindeki Kartal Belediyesi, Soğanlık Sanat Evi ve Gençlik Merkezi’nin temelini attı.

Harran Kültür Merkezi hizmete açıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Harran Kültür Merkezi'nin açılışı yapıldı..

Demirtaş Meydanı ve Kültür Merkezi inşaatında sona gelindi!

Osmangazi Belediyesi tarafından Demirtaş’ta 15 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen Demirtaş Meydanı ve Kültür Merkezi inşaatında son aşamaya gelindi.

Harran Kültür Merkezi'nin inşaatı hızlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Siverek’te tamamladığı kültür merkezinin ardından Harran Kültür Merkezinin yapım çalışmalarına ağırlık verdi.

Osmangazi Demirtaş Kültür Merkezi tamamlanıyor!

Osmangazi Belediyesi tarafından hayata geçirilen Demirtaş Kültür Merkezi, modern mimarisi ve estetik görünümü ile dikkat çekiyor.

Osmangazi'ye yeni kültür merkezi!

Osmangazi Belediyesi, Kayhan Mahallesi’nde 20. yüzyıl başlarına ait sivil mimarlık örneği yapıyı rekonstrüksiyon çalışmaları ile restore etti. Kültür merkezi olarak kullanılacak tarihi yapı, Osmangazi Kayhan Çarşısı’na da önemli bir değer katacak.

Osmangazi Demirtaş Kültür Merkezi'nde sona yaklaşıldı!

Osmangazi’nin planlı yerleşim alanları arasında yer alan Demirtaş’ta yapım çalışmaları devam eden kültür merkezi ve yeni meydan projesinde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Harran Kültür ve Gençlik Merkezi'nin temeli atıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin Harran'da hayata geçireceği Kültür ve Gençlik Merkezi ile Semt sahasının temeli düzenlenen törenle atıldı.

Şanlıurfa Siverek Kültür Merkezi'nin temeli atıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından 'Her İlçeye Kültür Merkezi' projeleri hayat bulmaya devam ediyor. Bu kapsamda Şanlıurfa Siverek Kültür Merkezi'nin temeli atıldı.

Osmangazi Demirtaş Meydan ve Kültür Merkezi’ne kavuşuyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi Demirtaş Mahallesi'ni yeni meydan ve kültür merkezine kavuşturuyor.

osmangazi soğanlı kültür merkezi ne zaman açılacak Haberi

osmangazi soğanlı kültür merkezi ne zaman açılacak


Bursa merkez Osmangazi Belediyesi tarafından temeli geçtiğimiz eylül ayında atılan Soğanlı Kültür Merkezi büyük bir hızla yükseliyor.


Soğanlı Mahallesi'nde 9 bin metrekare alan üzerine inşa edilen Soğanlı Kültür Merkezi inşaatında incelemelerde bulunan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Soğanlı Kültür Merkezimiz, tamamlandığında Bursa’nın önemli kültür merkezlerinden birisi olacak.” dedi. 


Başkan Dündar, merkezin, Soğanlı Mahallesi'ne yeni bir değer katacağını, çevrede yaşayan vatandaşların sosyalleşmesi adına önemli bir tesis olacağını söyledi. Osmangazi’de yaşamı kolaylaştıran, ilçeyi daha modern ve yaşanabilir bir kent haline getirebilmek için yürüttükleri çalışmaların kesintisiz sürdüğünü ifade eden Dündar, şunları dile getirdi: “Yapımı devam eden Soğanlı Kültür Merkezi, Osmangazi Belediyesi’nin sosyal faaliyetlerini yürüttüğü bir merkez olacak. İçerisinde aş evi, sosyal yardım faaliyetlerinin yürütüldüğü, meslek edindirme kurslarının bulunduğu ve vatandaşlarımız spor yapabileceği merkez, modern...