03 / 05 / 2024

Osmangazi Yeşildağ Spor Kulübü Sosyal Tesisi nerede

Osmangazi Yeşildağ Spor Kulübü Sosyal Tesisi nerede

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, yapımı tamamlanan Yeşildağ Spor Kulübü Sosyal Tesisi'ni hizmete açtı.

Bakyapı'dan Bursa Osmangazi'ye 1519 yeni konut! Prestij Yeni Hayat'ta 60 ay vade fırsatıyla!

Bakyapı tarafından Bursa Osmangazi'ye 1519 yeni konut geliyor. Bakyapı imzasıyla yükselen Prestij Yeni Hayat'ta 60 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. 

Mardan Spor Kompleksi 178.8 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Antalya Aksu'da yer alan Mardan Spor Kompleksi 178 milyon 854 bin TL'ye icradan satılıyor. Peki Mardan Spor Kompleksi nerede? Mardan Spor Kompleksi'nde neler var? İşte tüm ayrıntılar...

Arazisinden geçen yolu duvar örerek kapattı!   

Kayseri'nin kocasinan ilçesinde, oturduğu caddede ki yolun bir kısmının kendi arazisinden geçtiğinini söyleyen Mehmet Yeşildağ, yolun bir kısmının kendisine ait olduğunu söyleyerek briket duvar ördü. Birçok vatandaş mağdur oldu.

Fadıl Akgündüz iflas etti: Jetpa Holding'te tasfiye süreci başladı!

JETPA Holding’ten alacağı bulunan on binlerce kişiden olan Yaşar Yeşildağ, bu senenin başında şirkete karşı iflas talepli dava açtı. Jet Fadıl'ın 24 yıllık ve 62 milyon TL'lik sermayeli şirketi Jetpa'da tasfiye sürecine start verildi.

Yeşildağ İnşaat Kağıthane'de dönüşüme giriyor!

Kağıthane'de hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projeleri ile adından söz ettiren Yeşildağ İnşaat ilçede yeni bir kentsel dönüşüm projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. 

Çanakkale Merkez'de 30.4 milyon TL'ye icradan satılık spor tesisi!

T.C. Çanakkale Satış Memurluğu, Çanakkale ili, Merkez ilçesi, Marmaros Mahallesi, 1426 ada 8 parselde yer alan spor tesisini 30 milyon 420 bin 405 TL'ye satıyor... 

TMSF, Yeşildağ Hayvancılık Gıda ve Tarım Ürünleri'ni satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Yeşildağ Hayvancılık Gıda ve Tarım Ürünleri Sanayi ve Ticaret AŞ'nin İzmir'deki 9 adet taşınmazı ile bu taşınmazlar üzerindeki tesislerini satışa çıkardı.

Gebze'ye yeni spor sahası inşa edilecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze-Darıca Metrosu inşaatı kapsamında kaldırılan Metin Oktay Futbol sahasının yanına yeni bir futbol tesisi için çalışmalara başladı.  

Kayseri’ye yeni spor tesisi müjdesi!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı, Memduh Büyükkılıç,  şehre yeni bir spor salonu ve tenis kortunun kazandırılacağını dile getirdi.

Ümraniye'ye 250 dönüm arazide spor köyü projesi geliyor!

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Ümraniye'ye yapılan yatırımlara ilişkin açıklamalarda bulundu. Yıldırım, "Hekimbaşı tarafında 250 dönüm arazi üzerinde 22 ayrı dalda spor yapılabilecek, 350-400 milyon liraya mal olacak bir spor köyü projesi var" dedi.

Bursa Osmangazi'de 14.3 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Bursa  1. Sulh Mahkemesi, Bursa ili, Osmangazi ilçesi, Alaşar Mahallesi, 4459 ada 29 parselde yer alan 4 bin 771,94 metrekarelik arsayı 14 milyon 315 bin 820 TL'ye icradan satıyor...

Bursa Osmangazi'de 16 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Bursa 5. İcra Dairesi, Bursa ili, Osmangazi ilçesi, Soğanlı Mahallesi 3327 ada 28 parselde yer alan 6 bin 801,78 metrekarelik arsayı 16 milyon 98 bin 625 TL'ye icradan satıyor...

İBB'nin Sinan Erdem Spor Salonu'nu TBF'ye tahsis etmesi reddedildi!

İBB'nin Sinan Erdem Spor Salonu'nu TBF'ye tahsis etmesi, mevzuata takıldı. Tahsis, sayıştay tarafından reddedildi... 

Osmangazi Yeşildağ Spor Kulübü Sosyal Tesisi nerede Haberi

Osmangazi Yeşildağ Spor Kulübü Sosyal Tesisi nerede

Eğitim, sağlık, spor, çevre ve tarihi mirasın korunması gibi hayatın her alanında yatırımlarına devam eden Osmangazi Belediyesi, Bursa’nın en eski spor kulüplerinden biri olan Yeşildağ Spor Kulübü’ne modern bir sosyal tesis daha kazandırdı. Osmangazi Belediyesi'nde yer alan habere göre, daha önce kulüp binası olarak kullanılan ve mülkiyeti belediyeye ait olan tek katlı binayı geçtiğimiz Mart ayında yıkan Osmangazi Belediyesi, 600 metrekare alan üzerine 2 katlı modern bir kulüp binası hayata geçirdi. Sosyal tesis olarak da kullanılacak yeni binanın alt katında yönetim odası, lokal, üst katında ise 2 adet çok amaçlı salon, soyunma odası ve duşlar bulunuyor. Terası ve bahçesi ile mahalle için de önemli bir sosyal tesis olacak olan yatırım için 850 bin lira kaynak kullanıldı.

Belediyenin Küplüpınar Mahallesi’ne kazandırdığı bir...