14 / 05 / 2024

osmaniye girişimci işadamları derneği

osmaniye girişimci işadamları derneği

Osmaniye Girişimci İşadamları Derneği (OGİAD) üyeleri ile Mobilyacılar Odası üyeleri bir araya geldi. OGİAD Başkanı Halil Çiftçi, sektörün gelişmesi için odayla işbirliği yapmak istediklerini söyledi...

KOBİ'lere girişimci desteği 750 bin TL'yi aşıyor! KOBİ Desteği nasıl alınır?

Kendi işini kurmak isteyen kişilere müjdeli bir haber geldi! KOBİ’lere özel 750 bin TL üzerinde girişimci desteği sağlanarak pek çok kişinin kendi işini kurmasına yardımcı oluyor. Artık kendi işinin patronu olmak bu destek ile mümkün olacak gibi görünüyor…

Kendi işini kurmak isteyenler için başarılı girişimci olmanın 10 adımı; Yol haritanızı belirleyin

Girişimcilik, birçok insan için özgürlük, bağımsızlık ve başarı anlamına gelir. Başarılı girişimciler, iş fikirlerini hayata geçirerek dünyada iz bırakırlar. Ancak, girişimcilik yolculuğu zorlu bir süreçtir. İşte, başarılı girişimci olmanın 10 adımı...

Halkbank kadın girişimciler için destek veriyor! Bakın faizsiz kredinin tutarı ne kadar? 

Müjdeli haber Halkbank tarafından kadın vatandaşlara duyuruldu. Faizsiz kredi sayesinde girişimci kadın vatandaşlar sıfır faizli destek paketinden faydalanabilecek. Başvuru için gerekli detaylar haberimizde... 

18-28 yaş arasındaki gençlere destek müjdesi! Genç Girişimci Desteği ne kadar? Hemen başvuru şartlarına bakın! 

Kendi işini kurmak ve gelirini ticaretten elde etmek isteyen gençler için Genç Girişimci Desteği veriliyor. Peki Genç Girişimci Desteği nasıl alınır? Genç Girişimci Desteği ne kadar? 

KOSGEB genç girişimci desteği 2022 ne kadar? Genç girişimci yaş sınırı nedir?

Hazine ve Maliye Bakanı Nebati, esnaf ve sanatkarlar ile tarımsal üretime yönelik kredi paketleri ve genç girişimci desteği ile ilgili paylaşımda bulundu. Peki, KOSGEB genç girişimci desteği 2022 ne kadar? Genç girişimci yaş sınırı nedir?

Evrim Kırmızıtaş Başaran, Yılın Girişimci İş Kadını seçildi!

Lüks Gayrimenkul Danışmanı Evrim Kırmızıtaş Yılın Girişimci İş Kadını oldu...

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği sektörün nabzını tutmaya devam ediyor!

2016'da kurulan ve gayrimenkul sektörünün en güçlü STK'ları arasında yer alan Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) sektörün nabzını tutmaya devam ediyor. 

Kristal Türkiye, girişimci buluşmasının sponsoru oldu!

Türkiye’nin yerli ve milli gayrimenkul danışmanlığı bayiliği markasından olan Kristal Türkiye, Gain Global Türkiye’nin dijital ortamda gerçekleştirdiği girişimci buluşması etkinliğinin sponsoru oldu. 

Aidatsız 39 marka 970 girişimci arıyor!

Franchising sisteminde royalty, markanın temsilciliğini alan yatırımcının her ay cirosu üzerinden belli oranda ödediği bir ücret. Aidat da denilebilecek bu ücreti talep etmeyen markalar da var. Girişimciden aidat almayan 39 marka bu yıl 970 girişimci arıyor.

Şanlıurfalı girişimci arazisini güneş tarlasına çevirdi!

Şanlıurfalı girişimci Sema Güllüoğlu, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu'ndan (TKDK) aldığı hibe desteği sayesinde güneş enerjisi santrali (GES) kurdu.

Arap iş adamları Karadeniz'e yöneldi!

Karadeniz'de son yıllarda turist sayısında artış yaşanırken Körfez ülkelerinden gelen iş adamlarının bölgeye yatırım yapmak için girişimleri devam ediyor. 

Bursa'ya girişimci evi kazandırılması gündemde!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Bursa Genç Girişimciler Kurulu ile Uludağ Üniversitesi Ekonometri Topluluğu'nun düzenlediği Ekonomi Zirvesi'nde Bursaya Girişimci Evi kazandırılması gündeme geldi.

Doğu Anadolu'ya yatırım yapacak iş adamlarına teşvik verilecek!

Başbakan Yıldırım'ın TİM üyeleriyle gerçekleştirdiği toplantıda, Doğu Anadolu Bölgesi'ne yatırım yapacak iş adamlarına teşvik verileceğini açıklaması Iğdır'daki STK ve yatırımcılarca sevinçle karşılandı.

osmaniye girişimci işadamları derneği Haberi

osmaniye girişimci işadamları derneği


Osmaniye Girişimci İşadamları Derneği (OGİAD) üyeleri ile Mobilyacılar Odası üyeleri bir araya geldi. OGİAD Başkanı Halil Çiftçi, sektörün gelişmesi için odayla işbirliği yapmak istediklerini söyledi. 


Mobilya sektörünün kalkınması için çalışmalarına deva ettiklerini aktaran Çiftçi, bundan sonraki süreçte mobilyacılar odasıyla da ortak projeler geliştirerek Osmaniye’yi mobilyada rekabet edecek iller arasına taşımak istediklerini belirtti. 


İleri teknoloji de kullanarak ürettikleri mobilyaları dış pazara satmayı amaçladıklarını kaydeden Çiftçi, “Ürünlerimizi düzenleyeceğimiz yurtdışı iş heyetleri, yatırım forumları ve TUSKON’un gerçekleştirdiği Dünya Ticaret Köprüsü’ne katılarak dış pazara ulaştırmayı planlıyoruz. Bu vesileyle bundan sonraki süreçte iş gezilerimizi, fuarları, ticaret köprülerini mobilyacılar odasıyla birlikte düzenleyip, bu sektöre daha fazla katma değer sağlamak amacıyla gayret göstereceğiz.” diye konuştu.


Osmaniye Mobilyacılar Odası Başkanı Fikret Tuncer ise dernek yetkililerine teşekkür etti. Mobilyacılar olarak daha...