18 / 05 / 2024

Osmaniye tosyalı cami açıldı

Osmaniye tosyalı cami açıldı

Osmaniye'nin Toprakkale İlçesi'ndeki Organize Sanayi Bölgesi'ne yaptırılan Tosyalı Cami ibadete açıldı. İl Müftüsü Ramazan Çortul, Vali Al'a cami hakkında bilgi verdi.

Osmaniye'deki tarihi Ala Cami 96 yıl sonra açıldı!

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde yer alan tarihi Ala Cami, gerçekleştirilen restorasyon çalışmalarından sonra ibadete açıldı.

Osmaniye'deki Ala Cami restorasyonuna tepki!

Osmaniye'deki Ala Cami için restorasyon çalışmaları başlatılmıştı. Restorasyon süreci tamamlanan cami, eski tarihi dokusunu kaybederek yeni bir görünüme büründü...

Bursa Osmaniye Cami'nin temeli atıldı!

Bursa Gemlik'te temeli belediye tarafından atılan ve vatandaşlar tarafından bağış usulü ile inşa edilecek olan Osmaniye Cami temeli atıldı.

Cezayir'de 5 bin kişilik cami yapılıyor!

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi, Tosyalı Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı'ya fahri doktora unvanı verdi. Tosyalı konuşmasında Cezayir'de 5 bin kişilik cami yaptırdıklarını ve Ramazan ayında tamamlanacağını belirtti.

Osmaniye'deki Tosyalı Camii açıldı!

Osmaniye'nin Toprakkale İlçesi'ndeki Organize Sanayi Bölgesi'ne yaptırılan Tosyalı Cami ibadete açıldı. İl Müftüsü Ramazan Çortul, Vali Al'a cami hakkında bilgi verdi.

Osmaniye Kadirli Merkez Hamidiye Cami restore ediliyor!

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde Osmanlı Padişahı 2. Abdülhamit Han tarafından yaptırılan Kadirli Merkez Hamidiye Camii restore edilecek. Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, Merkez Hamidiye Camii’nin plan ve projesinin 2017 yatırım programına alınacağını söyledi.

Veysi Kaynak: Osmaniye'deki çadır kenti konteyner kent yapacağız!

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Osmaniye, Kahramanmaraş ve Şanlıurfa gibi yerlerdeki çadır kentlerde yaşamanın zor olduğuna dikkat çekerek, "Barınma merkezimize 16 derslikli okul, 2 sağlık ocağı, 2 cami, 1 rehabilitasyon merkezi, 2 çok amaçlı salon, 2 kütüphane, 6 market kuracağız." dedi.

Osmaniye Kadirli'deki bitmeyen cami inşaatı için yardım ilanı verildi!

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde 2 yıl önce temeli atılan cami ve kültür merkezi inşaatının tamamlanması için internet üzerinden "Hayır sahipleri aranıyor" ilanı verildi.

Tosyalı-Toyo Çelik fabrikası 20 ayda tamamlanacak!

Türk-Japon ortaklığıyla Osmaniye’de kurulacak Tosyalı-Toyo Çelik fabrikası 500 milyon dolarlık ithalatın önünü keserek, cari açığa merhem olacak..

Tosyalı Toyo üretim tesisi temeli 3 Ocak'ta atılacak!

Tosyalı Toyo Çelik A.Ş. üretim tesislerinin temel atma töreni 3 Ocak 2015 tarihinde Sayın Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından Osmaniye’de gerçekleşecek.

Tosyalı Toyo Çelik temel atma töreni 3 Ocak'ta!

Tosyalı Toyo Çelik temel atma töreni 3 Ocak'ta. Tosyalı Toyo Çelik A.Ş. üretim tesisleri temel atma töreni 3 Ocak 2015’te Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından Osmaniye’de gerçekleşecek.

TOKİ Adana, Hatay ve Osmaniye'de 1073 adet konut yaptıracak!

Adana, Hatay ve Osmaniye İlleri 1073 Adet Konut, Hastane, Stadyum, Ticaret Merkezi, İş Yeri, Cami, Okul, Pansiyon, Yurt, Bina ve Jandarma Tesisi İnşaatları ile Adaiçi Altyapı, Genel Altyapı ile Çevre Düzenleme İnşaat işleri ihale edilecek...

Osmaniye'ye sanayi sitesi yapılıyor!

Osmaniye Valisi Mehmet Oduncu, Toprakkale Küçük Sanayi Sitesi’nin yapılacağı arazide incelemelerde bulundu. Sitede 242 adet işyerinin yanı sıra cami, otel, TIR garajı, idari bina ve çıraklık eğitim merkezinin yer alacağı bildirildi...

Osmaniye tosyalı cami açıldı Haberi

Osmaniye tosyalı cami açıldı

Osmaniye'nin Toprakkale İlçesi'ndeki Organize Sanayi Bölgesi'ne yaptırılan Tosyalı Cami ibadete açıldı. Osmaniye Valisi Kerem Al, Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu ve Belediye Başkanı Kadir Kara, Tosyalı Holding ve Diyanet Vakfı tarafından yaptırılan Tosyalı Cami'nde incelemelerde bulundu.


İl Müftüsü Ramazan Çortul, Vali Al'a cami hakkında bilgi verdi. Müftü Çortul, 400 kişi kapasiteli caminin temelinin mayıs ayında atıldığını, Kurban Bayramı namazı ile de ibadete açıldığını...