21 / 05 / 2024

osmaniye yanan yerlere ne yapılacak

osmaniye yanan yerlere ne yapılacak

Adana Orman Bölge Müdürlüğü’ne bağlı Kadirli İşletme Müdürlüğü’nde 2013 yılında yanan sahanın yeniden ağaçlandırılması için arazi hazırlığı çalışmaları hızla devam ediyor. 100 hektarlık alan dikime hazır hale getirildi...

TÜROFED: Yanan yerlere tesis yapılmasın!

Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkan Yardımcısı ve Ege Turistik işletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Başkanı Mehmet İşler, meydana gelen orman yangınları sonrasında yanan yerlere tesis inşa edilmemesi konusunda çağrıda bulundu. 

Osmaniye'de konut inşaatları kısa sürede başlayacak!

Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, kentte yanan konutların yerine inşa edilecek yeni konutların yapımına kısa sürede başlanacağını dile getirdi.

Kadir Kara: Türkiye'deki en büyük kentsel dönüşüm Osmaniye'de!

Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, kentsel dönüşüm konusunda, yerel yönetimlerin de etkin bir şekilde devrede olması gerektiğini söyledi.

Osmaniye İl Özel İdaresi'nden 21.6 milyon TL'ye 3 arsa!

Osmaniye İl Özel İdaresi İl Encümen Başkanlığı tarafından Osmaniye'de bulunan 3 arsa satışa çıktı. İhalesi, 27 Mart 2015 günü saat 14:00'de yapılacak.

Osmaniye Merkez'de 21.6 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Osmaniye İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı tarafından 3 tane arsanın satışı 27 Mart 2015 Cuma günü 21 milyon 620 bin TL'ye ihale edilecek.

TOKİ Osmaniye Yeşilyurt 1 adet konut başvurusu bugün başlıyor!

TOKİ Osmaniye Yeşilyurt 1 adet konut başvurusu bugün başlıyor. Satış işlemlerini T.C. Ziraat Bankası A.Ş'nin yürüteceği projede dairenin fiyatları 85 bin 624 olarak belirlendi.

TOKİ Osmaniye Yeşilyurt'ta 1 adet konut satıyor!

TOKİ Osmaniye Yeşilyurt projesinde yer alan 1 adet konutu açık satış yöntemiyle satışa sunuluyor. Projede yer alan dairenin fiyatı 85 bin 624 TL olarak belirlendi.

Yeni Osmaniye'ye 266 konut inşa edildi!

Osmaniye Belediyesi'nin Yeşilyurt Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Yaveriye TOKİ bölgesinde toplu konut yapım çalışmaları tamamlandı. Belediye'ye ait olan 25 dönümlük arazide 10 blok halinde toplam 266 konut yapıldı.

Osmaniye Belediyesi'nin ikinci TOKİ projesinin inşaatı bitti!

Osmaniye Belediyesi'nin Yeşilyurt Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Yaveriye TOKİ bölgesinde toplu konut yapım çalışmaları tamamlandı. Belediyeye ait olan 25 dönümlük arazide 10 blok halinde toplam 256 konut yapıldı.

Osmaniye Belediyesi Yaveriye TOKİ yapımı tamamlandı!

Osmaniye Belediyesi'nin Yeşilyurt Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Yaveriye TOKİ bölgesinde toplu konut yapım çalışmaları tamamlandı. Belediyeye ait 25 dönümlük arazide 10 blok halinde toplam 256 konut yapıldı.

Bakırköy Osmaniye 192 ada imar planı 6 Şubat'ta askıdan indiriliyor!

Bakırköy Osmaniye Mahallesi, 192 ada, 3 ve 29 parsellere ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı, 6 Şubat 2015'te askıdan indiriliyor. İşte o planlar...

Osmaniye'nin toplu konut mutluluğu!

Osmaniye Belediyesinin Yeşilyurt Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Yaveriye TOKİ bölgesinde toplu konut yapım çalışmaları tamamlandı. Belediyeye ait olan 25 dönümlük arazide 10 blok halinde toplam 256 konut yapıldı.

Osmaniye'de bir ev yandı!

Osmaniye'de bir ev yandı. Alınan bilgiye göre, Osmaniye Raufbey Mahallesi, 9577. sokakta bulunan Selvi apartmanının 4. katında henüz bilinmeyen bir neden ile yangın çıktı.

osmaniye yanan yerlere ne yapılacak Haberi

osmaniye yanan yerlere ne yapılacak


Adana Orman Bölge Müdürlüğü’ne bağlı Kadirli İşletme Müdürlüğü’nde 2013 yılında yanan sahanın yeniden ağaçlandırılması için arazi hazırlığı çalışmaları hızla devam ediyor.


Taşköprü Orman İşletme Şefliği Akdam köyü mevkisinde bulunan yanık sahadaki çalışmalar, Bölge Müdürü Abdurrahman Acer, İşletme Müdürü Zafer Kızıl ve İşletme Şefi Mehmet Ali Ekşioğlu tarafından yerinde incelendi.


Çalışmalar hakkında bilgi veren İşletme Müdürü Kızıl, Taşköprü İşletme Şefliği’nde 2013 yılı Eylül ayında çıkan yangında 454 hektar alan yandığını, yanan ağaçların kesilerek sahanın temizlendiğini, 100 hektarlık kısmın endüstriyel plantasyona ayrıldığı ve dozer ile sürülerek dikime hazır hale getirildiğini, geriye kalan kısımlarda ise13 mini ekskavatör ile 80 cm derinlikte,120 cm genişliğinde burortipiteraslar yapılarak arazi hazırlığının tamamlanacağını bildirdi.


Yanık sahada yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek başarılı bulan ve tekniğine uygun olarak devam etmesi gerektiğini belirten...