08 / 05 / 2024

osmaniye yurt ne zaman bitecek

osmaniye yurt ne zaman bitecek

Osmaniye'de Üniversite Yurdu temel atma töreninde AK Parti, CHP, ve MHP temsilcileri bir araya geldi. İşadamı Uğur Çağlar tarafından annesi adına yaptırılacak kız öğrenci yurdunun temeli atıldı....

Tebernüş Kireçci sordu: Parasını dolara, avroya veya altına yatırmayıp konutu tercih edenler ne suç işledi?

Türklerin yurt dışı gayrimenkul yatırımı 2023'te yüzde 163,7 oranında arttı ve rekor kırıldı. Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, X sosyal medya hesabından 'Parasını dolara, avroya veya altına yatırmayıp konutu tercih edenler ne suç işledi?' sorusunu yöneltti.

Demire Çin baskısı! Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! 1 ton demir ne kadar? 26 Şubat 2024 demir fiyat listesi

Demir cevheri fiyatları Çin'deki talep görünümüyle geriledi. Bu durum yurt içi piyasalarda demir fiyatlarını da etkiledi ve inşaat demir fiyatlarına indirim geldi. 1 ton indirim demir fiyatları ne kadar? 26 Şubat 2024 demir fiyat listesi.

THY Ramazan kampanyası için düğmeye bastı: Yurt içi biletler 799 TL!

Sevgililer Günü'ne özel yüzde 40'a varan indirimler yapan Türk Hava Yolları şimdi de Ramazan Kampanyası için düğmeye bastı. Başlatılan kampanya kapsamında yurt içi biletler 799 TL'den başlayan fiyatlarla satılacak.

Konut yatırımcısı rotasını yurt dışına çevirdi!

Küresel Konut Fiyat Endeksi'ne göre dünyada konut fiyatlarının en çok arttığı ülke Türkiye olurken, yatırımcılar artık konut tercihini yurt dışından yana yapmaya başladı.

Pasaport ve ehliyet ücretlerine yeni yıl zammı! 2024'te pasaport ve ehliyet ne kadar olacak?

Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) tarafından açıklanan Yurt İçi Üretici Fiyat Endeksi ile 2024'te vergi, ceza ve harçlara yapılacak zam oranı belli oldu. Peki, 2024'te pasaport ve ehliyet ne kadar olacak? İşte yeni yıl fiyatları...

IMEI 2024 kayıt ücreti belli oldu! Yurt dışı telefon kayıt ücreti ne kadar olacak?

2024 yılı IMEI kayıt ücretleri de belli oldu. IMEI kayıt ücretleri en son 6.091 liradan 20.000 liraya yükselmişti. Peki, IMEI 2024 kayıt ücreti ne kadar olacak?

GSB yurt yönetim personeli alımı ne zaman 2023?

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından KYK yurtlarında görevlendirilmek üzere 1453 yurt yönetim personeli alımı sonuçları heyecanla bekleniyor. Başvurular 6-10 Ekim tarihleri arasında e-Devlet üzerinden tamamlandı ve şimdi gözler alımla ilgili önemli bilgilere çevrildi. İşte detaylar..

Yurt dışından telefon getirme ücreti ve telefonu pasaporta kaydetme ücreti ne kadar oldu?

Resmi Gazete’de her yıl yayınlanan kararlar ile IMEI kayıt ücretleri ve diğer harçlar yeniden belirleniyor. Bu bağlamda geçtiğimiz günlerde yayınlanan kararda 2023 başında telefonu pasaporta kaydetme ücreti yeniden belirlenmişti. Peki, yurt dışından telefon getirme ücreti ne kadar oldu?

Kira fiyatları cep yakıyor! Kira artış oranları ekimde ne olur? Ekim kira zamları ne zaman belli olacak? 

Eylül ayında tüketici fiyat endeksi (TÜFE) yıllık yüzde 58,94, aylık yüzde 9,09 oldu. Yurt İçi Üretici Fiyat Endeksi (Yİ-ÜFE) yıllık yüzde 49,41, aylık yüzde 5,89 yükselmişti. Gözler şimdi de ekim ayı kira artış oranların çevrildi. Peki  Kira artış oranları ekimde ne olur? Ekim kira zamları ne zaman

İBB yurt başvuru sonuçları belli oldu: Ücret ne kadar, gerekli belgeler neler?

Başvuru süreci sona eren İstanbul Büyükşehir Belediyesi yurt yerleştirme işlemleri sonuçlandı. 1 Eylül'e dek https://yurt.ibb.istanbul internet sitesi üzerinden online başvurular kabul edildi. İBB'den yapılan son dakika açıklaması ile asil ve yedek adayların listeleri kamuoyu ile paylaşıldı.

KYK yurt sonuçları 2023 ne zaman açıklanacak? Öğrenciler heyecanla bekliyor!

KYK yurt başvurularının sonuçlarını bekleyen öğrenciler, özellikle bu yıl üniversiteye yeni kayıt olanlar için heyecan dolu bir sürecin içindeler. Sonuçların açıklanma tarihi hala belirtilmediği için öğrenciler her geçen gün daha da merakla bekliyorlar. Peki KYK sonuçlarında son durum ne?

KYK yurt ücretlerinde son dakika gelişmesi! Yurtlarda kalacak öğrenciler mutlaka baksın!

​​​​​​​KYK yurt ücretlerinin ne kadar olduğu, müracaat edecek öğrenciler tarafından merak ediliyor. 6 çeşit tipte öğrencilere olanak sağlayan yurtların oda fiyatları sunduğu imkân kapsamında değişiyor.

2023-2024 KYK yurt ücretleri belli oldu! KYK yurt ücreti ne kadar? İşte KYK yurt ücretleri...

Yeni öğretim yılının yaklaşmasıyla birlikte, Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) tarafından işletilen yurtların 2023-2024 ücretleri açıklandı. İşte KYK yurt ücretleri...

osmaniye yurt ne zaman bitecek Haberi

osmaniye yurt ne zaman bitecek

Osmaniye'de öğrenci yurdunun temelini üç siyasi parti temsilcisi dualar eşliğinde attı.


Osmaniye'de Üniversite Yurdu temel atma töreninde AK Parti, CHP, ve MHP temsilcileri bir araya geldi. İşadamı Uğur Çağlar tarafından annesi adına yaptırılacak kız öğrenci yurdunun temeli atıldı.


Törene, AK Parti Osmaniye Milletvekili Suat Önal, Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, CHP Belediye Başkan adayı Haydar Aktürk, AK Parti İl Başkanı, AK Parti merkez ilçe başkanı Sait Kıraç, Osmaniye Müftüsü Ramazan Çortul ve çok sayıda davetli katıldı


Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, Osmaniye'de çok sayıda öğrenci yurduna ihtiyaç olduğunu söyledi. Yurdu yaptıran işadamına Osmaniye'yi seçtiği için teşekkür etti. 


Öğrenci yurdunun yapımını üstlenen iş adamı Uğur Çağlar ise şunları söyledi: "Cenabı Allah bizlere öğrenci yurdu yaptıracak imkanı verdiği için ona sonsuz şükürler olsun ve böyle...