02 / 05 / 2024

Osmanlı İnşaat iflas erteleme

Osmanlı İnşaat iflas erteleme

Osmanlı İnşaat'a Bakırköy 17. Asliye Ticaret Mahkemesi tarafından iflas erteleme kararı verildi. Osmanlı İnşaat Yapı Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Osman Bakırcı kararla ilgili açıklama yaptı

Osmanlı'nın Anadolu'da yaptırdığı en büyük saray! Manisa Sarayı'nın tek yapısı olan Fatih Kulesi müze oldu!

Osmanlı döneminde Saray-ı Amire olarak bilinen ve Topkapı Sarayı'ndan sonra Osmanlı'nın Anadolu'da yaptırdığı 'en büyük saray' olarak bilinen Manisa Sarayı'nın bugüne kadar gelen tek yapısı olan Fatih Kulesi, müzeye dönüştüldü.

İşçiler Yıltaş İnşaat Turizm AŞ’nin iflasını istedi!

Uzun seneler boyunca İstanbul Ticaret Odası’nın başkanlığını gerçekleştiren Mehmet Yıldırım’a ait Yıltaş İnşaat Turizm AŞ’nin iflası talep edildi.

Yapı - Su İnşaat'ın iflas davasında yeni gelişme!

İnşaat sektöründe faaliyett gösteren Yapı - Su İnşaat'ın iflas davasında yeni bir karar alındı. Buna göre, iflas kararı kaldırıldı.

Osmanlı'nın ilk kibrit fabrikası için kamulaştırma talebi!

Osmanlı'nın ilk kibrit fabrikası geçtiğimiz günlerde 70 milyon TL'den satışa çıkarılmıştı. Satış kararını eleştiren İstanbul Gelişim Üniversitesi’nden Kültür Mirası Yönetimi Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi İlknur Türkoğlu, fabrikanın kamulaştırılması gerektiğini dile getirdi.

Osmanlı'nın ilk kibrit fabrikası satışa çıkarıldı!

İstanbul Küçükçekmece'de 19. yüzyılda inşa edilen Osmanlı'nın ilk kibrit fabrikası satışa çıkarıldı. Fabrika için 70 milyon TL bedel belirlendi. 

Ace İnşaat'ın iflas davasında son durum ne?

1986 yılında yurtiçi ve yurtdışı inşaat, restorasyon, taahhüt işlerini hayata geçirmek için kurulan Ace İnşaat'ın iflas davasında son durum ne?

Garanti Koza İnşaat iflas etti!

Garanti Koza İnşaat ile ilgili olarak geçen hafta mahkemeden önemli bir karar çıktı. 70 seneden fazla bir geçmişe sahip olan Garanti Koza, Bakırköy 3. Asliye Ticaret Mahkemesi'nin kararıyla iflas etti.

Garanti Koza’dan iflas açıklaması!

2012 senesinde lansman öncesi olarak tanıttığı KozaPark projesiyle büyük yankı uyandıran Garanti Koza İnşaat iflas haberleri ile ilgili açıklama yaptı. İşte Garanti Koza tarafından yapılan o açıklama...

Gündoğan İnşaat iflas mı ediyor?

Gebze Asliye Ticaret Mahkemesi, Gündoğan Konstrüksiyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’nin iflas ertelemesinin uzatılması hakkındaki davayı reddetti... 

ELS Elektrik Proje İnşaat'ın iflas kararı kaldırıldı!

2001 yılından bu yana onlarca projeyi hayata geçiren ELS Elektrik Proje İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin iflas kararının kaldırılmasına karar verildi.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

ELS Elektrik Proje İnşaat iflas etti!

ELS Elektrik Proje İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iflas etti. Bugüne kadar onlarca projeye imza atan şirketin iflas tasfiye işlemlerine başlanıldı...

Rengin İnşaat iflas mı ediyor?

Alan İnşaat’ın sahibi Metin Alan ve Güleryüz Nalburiye’nin eski ortağı Erhan Güleryüz tarafından kurulan Rengin İnşaat'ın bir süredir ekonomik kriz içinde olduğu belirtildi. İddialara göre, firma borç yüzünden şantiyelerini kapattı.

Osmanlı İnşaat iflas erteleme Haberi

Osmanlı İnşaat iflas erteleme




Osmanlı İnşaat Yapı Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Osman Bakırcı'nın yaptığı açıklamaya göre firma hakkında 18 Şubat itibariyle Bakırköy 17. Asliye Ticaret Mahkemesi'nde iflas erteleme kararı verildi. 


Osmanlı İnşaat'ın duyurusunda bu kararın sebebi müşterilerine karşı yükümlülüklerini yerine getirme amaçlı olduğu bildirildi. 


Karar kapsamında şunlar yer alıyor:


'Halen Osmanlı İnşaat'tan daire sahibi olup sözleşmesi devam eden ve sözleşmelerini iptal edip tarafına ödeme...