08 / 07 / 2024

otel oda fiyatları düştümü

otel oda fiyatları düştümü

SON dönemlerde sezon itibariyle doluluk konusunda problem yaşayan otellere 21 Mart Nevruz Bayramı doping oldu. 15-20 Mart tarihlerinde ortalama 250 Euro olan 1 gecelik konaklama, 20-25 Mart tarihleri arasında 350 Euro’ya kadar çıktı.

Kayseri'de bir otel ile Pendik'te bir arsa satılıyor! Fiyatları gören inanamadı!

Kayseri'de bir otel ile Pendik'te bir arsa satılıyor. Peki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Otel fiyatları cep yakıyor! Yerli turist yurt dışını tercih ediyor...

Bayram tatilinde otel fiyatları cep yakınca yerli turistin yurt dışına yöneldiğini belirten TESK Başkanı Palandöken, bunun döviz kaybına neden olduğunu ifade etti. Palandöken, "Bakanlığımız tarafından iç turizmde yerli turiste teşvik mekanizmaları ile promosyonların tanınması lazım."

Otel fiyatları tavan yaptı, çadır ve karavana talep arttı! Karavan kiraları ne kadar 2024?

Ramazan Bayramı tatilinin 9 güne yükseltilmesinden sonra çadır ve karavanlara yönelik talepler de artış gösterdi. Sektör temsilcileri konu ile ilgili olarak yaptıkları açıklamalarda taleplerdeki artışlarda otel fiyatlarının pahalılığının etkili olduğunu kaydetti.

Kış turizm merkezi Uludağ'da otel fiyatları cep yakıyor! 

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezleri arasında yer alan Uludağ'da otel fiyatları uçtu. Bölgede yılbaşında gecelik konaklama ücreti ise kişi başı 8 ile 14 bin arasında değişiyor.

Bodrum Altaş Otel oda sayısını artırıyor! 1 milyon 175 bin liraya mal edilecek! 

Erdem Mühendislik tarafından, 40 oda, 80 yatak inşa edilerek faaliyetine başlanılan Altaş Otel San ve Tic. A.Ş oda sayısını artırıyor. 

Port Nature Otel oda sayısını artırıyor! Antalya'daki 5 yıldızlı otel toplam 18 milyar 890 milyon TL'ye mal olacak! 

Antalya İli, Serik İlçesi, Boğazkent Mahallesi, 273 ada, bir parsel üzerinde Aras İnşaat tarafından yapılan Port Nature Otel’de kapasite artışına gidiliyor. Antalya'daki 5 yıldızlı otel toplam 18 milyar 890 milyon TL'ye mal olacak.

KYK yurt ücretlerinde son dakika gelişmesi! Yurtlarda kalacak öğrenciler mutlaka baksın!

​​​​​​​KYK yurt ücretlerinin ne kadar olduğu, müracaat edecek öğrenciler tarafından merak ediliyor. 6 çeşit tipte öğrencilere olanak sağlayan yurtların oda fiyatları sunduğu imkân kapsamında değişiyor.

Kiralık ranza dönemi başladı: İstanbul’da paylaşımlı oda fiyatları ne kadar? 

Başka şehirlerde eğitim alacak gençler, bugünlerde barınma sınavıyla karşı karşıya kaldı. Son günlerde paylaşımlı odalar gündem oldu. Peki İstanbul’da paylaşımlı oda fiyatları ne kadar? 

Otel fiyatları uçtu, yerli turist tatili çadırda geçirdi!

Tatil yerlerinde iki kişinin bir haftalık ödeyeceği para, en ucuz otellerde bile 30 bin TL’den başlıyor. Artan otel fiyatlarından sonra bu rakamı karşılayamayan yerli turist tatilini çadırda geçirdi.

Otel dolulukları düştü: Turizmde fiyatlar frenlendi! Oteller fiyatları Mayıs seviyesine indirdi! 

Otel dolulukları Ege’de yüzde 60, Akdeniz’de ise yüzde 70 seviyesinde oldu. İbreyi yerli turiste çeviren oteller fiyatlarını Mayıs seviyelerine düşürdü. İşte ayrıntılar...

Otel fiyatları ikiye katlandı, bayramda tatil hayal oldu! 2 kişilik tatilin maliyeti en az 25 bin lira!

Bayram tatili öncesi otel fiyatları cep yakıyor. Bayramda, iki kişi 8 gecelik konaklamanın bedeli 25 bin liradan başlayarak 50 bin liraya kadar yükseliyor. Ultra her şey dahil tatili tercih edenlerin ise en az 200 bin lira ile en çok 500 bin lirayı gözden çıkarması gerekiyor.

Dünya evine girmenin maliyeti belli oldu! Düğün fiyatları 2 katına çıktı! İşte kır düğünü, salon ve otel fiyatları...

Evlilik hazırlığı yapan çiftleri ilgilendiren bir son dakika haberi geldi. Dünya evine girmenin maliyeti ortaya çıktı. Düğün fiyatları geçen yıla kıyasla 2 katına çıktı. Buna göre kır düğünü, salon ve otel fiyatları da belli olmuş oldu.  İşte detaylar...

Sonunda bu da oldu! İstanbul’da tek oda için 8.500 TL kira istiyor! Duyanın ağzı açık kaldı!

Kira fiyatlarının her geçen gün arttığı İstanbul’da oda kiralama fikri her geçen gün daha da yaygın hale geliyor. Büyükşehirlerde oda fiyatları kiralık konut fiyatlarıyla yarışır duruma geldi. Öyle ki tek bir odanın aylık kirası 8 bin 500 liraya kadar çıkıyor.

otel oda fiyatları düştümü Haberi

otel oda fiyatları düştümü

Ortalama yüzde 70 doluluk oranına sahip İstanbul’daki 5 yıldızlı otellere, özellikle İran ve Suriye’den gelen zengin turistler talep göstermeye başladı. Birçok otel oda fiyatlarını Nevruz döneminde yükseltti. 15-20 Mart tarihlerinde ortalama 250 Euro olan 1 gecelik konaklama, 20-25 Mart tarihleri arasında 350 Euro’ya kadar çıktı.


NEVRUZ VE PASKALYA


İranla düzelme yoluna giren siyasi ilişkilerin etkisiyle İranlı turistlerin sayısının artmaya başladığını ifade eden Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Birliği (TUROB) Başkanı Timur Basyındır, “İranlı turist sayısındaki artış memnuniyet verici. İran ile münasebetler ne kadar iyi tutulursa turizmci için o kadar iyi. Arap ülkelerinden gelen turist sayısı daha istenilen seviyeye ulaşmadı” dedi. İstanbul için en dolu ayların nisan, mayıs ve eylül, ekim olduğunun altını çizen Bayındır, “Nevruz ve paskalya gibi bayram dönemlerinde gelen...