30 / 04 / 2024

otel yapımına uygun arsalar

otel yapımına uygun arsalar

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Kemerağzı turizm merkezinin en işlek caddesi olan Tesisler caddesinde Royal Holiday Palace ve Melas Lara Otelin bulunduğu sokakta yer alan 39 dönümlük boş araziyi satışa çıkardı.

Mahkeme o ildeki OSB yapımına izin vermedi!

Bilecik’teki verimli tarım arazilerine Bilecik İl Özel İdaresince yapılması planlanan “Organize Sanayi Bölgesi” projesine verilen onayın hukuka uygun olmadığı ifade edildi. Sakarya İkinci İdare Mahkemesi’ne açılan dava sonucu OSB yapımı rafa kalktı.

Tiny House’a uygun arazi fiyatları yüzde 100 arttı! Tiny House yapımına en uygun iller hangileri? 

Tiny House’a uygun arazi fiyatları yüzde 50 ila yüzde 100 oranında arttı. Peki Tiny House yapımına en uygun iller hangileri? 

Bakan Kurum sosyal medyadan duyurdu: "141 bin 300 konutun yapımına başladık"

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Asrın felaketinin 3'üncü ayında 141 bin 300 konutun yapımına başladık. 58 bin 629 konutun temellerini attık" açıklamasında bulundu. İşte detaylar...

Depremin etkilediği 11 şehirde telaşla konut yapımına başlanması yeni felaketler getirebilir!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Başkanı Hasan Aksungur, Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin yaşandığı 11 şehirde, telaşlı davranarak bir ay içinde konut yapımına başlanmasının, ileride doğabilecek yeni felaketlere zemin hazırlayabileceği uyarısını yaptı.

İzmir Gaziemir Aktepe 2. Etap'ın yapımına başlanıyor! İhalesi gerçekleştirildi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Gaziemir Aktepe Emrez Kentsel Dönüşüm Alanı’nda 2'nci etabın yapım ihalesini de gerçekleştirdi ve sonuçlandırdı. Gaziemir Aktepe 2. Etap'ın yapımına böylece start verildi...

Bakan Murat Kurum açıkladı! İklim dostu yeşil binaların yapımına öncelik verilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, yaptığı açıklamada su kaynaklarını koruyacak ve atık su miktarını azaltacak iklim dostu yeşil binaların yapımına öncelik verilmesi ve bu kapsamda teşviklerin artırılmasını karar verdiklerini dile getirdi.

Kastamonu, Sinop ve Bartın'da 952 konutun yapımına başlandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, Kastamonu, Sinop ve Bartın'da 952 konut ve 170 köy evinin yapımına başlandığını açıkladı.

Toyota geleceğin şehri Woven City’nin yapımına başladı!

Yatırımlarına devam eden Toyota, geleceğin şehri Woven City’nin yapımına başladı. Woven City’de zemin seviyesinde üç tür caddeye yer verilecek.

Isparta Gelendost'ta bir köyde yapımına başlanan baraj inşaatı mecliste!

Isparta ilinin Gelendost ilçesine bağlı bir köyde yapımına başlanan baraj inşaatı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Cesur, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Karaman'da yapımına başlanan Sertavul tünellerinin akıbeti TBMM'de!

Karaman'da 2017 yılında yapımına başlanan Sertavul tünellerinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Ünver, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kıyı kanunu değişikliğiyle deniz kenarına iskele yapımı kısıtlandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca Kıyı Kanunu'nun Uygulanmasına Dair Yönetmelik'te yapılan değişiklikle kıyılarda güneşlenme, denize girme, sportif amaçlı rekreaktif iskelelerin yapımına standart getirildi. 

İzmir Portakal Vadisi’nin yapımına başlandı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in seçim vaatleri arasında yer alan Portakal Vadisi’nin yapımına başladı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı hastanelerin yapımına başlandı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Atatürk Havalimanı ve Sancaktepe'ye yapılacağını açıkladığı hastanelerin yapımına başlandı...

otel yapımına uygun arsalar Haberi

otel yapımına uygun arsalar

İmar planları otel yapımına izin veriyor 5 Ağustos tarihinde ihaleyle satılacak taşınmaz 3 cepheli olup, kuzeyinde park alanına, doğusunda 7 metrelik, güneyinde 17 metrelik ve batısında 15 metrelik imar yollarına cepheli konumda. Taşınmazın konumu Kemerağzı turizm merkezinde kalmakta olup güneyinde 500 metre mesafede deniz yer alıyor. Gayrimenkulün bulunduğu bölge Kemerağzı - Kundu Turizm merkezinde yer alıyor. Bölge geneli yazlık siteler, oteller ve alışveriş merkezleri var. 

Ulaşımı kolay Aksu Kemerağzı köyü hudutları içinde yer alan 39 bin71 metrekare yüzölçümüne sahip taşınmaz üzerinde herhangi bir peyzaj düzenlemesinin mevcut olmadığı, sadece Royal Holiday Palace otel tarafından otopark olarak kullanılan kısmının kullanıldığı tespit edildi. 

Tanıtım konusu taşınmaz ana ulaşım aksı olan Tesisler caddesine oldukça yakın mesafede olması sebebiyle ulaşımı kolay olan bir bölgede. 


Antalya...