04 / 05 / 2024

otel zincirlerinin alt markaları

otel zincirlerinin alt markaları

Divan’dan Dedeman’a, Titanic Otelleri’nden Rixos’a kadar birçok yerli zincir yabancı devlerle kıyasıya rekabet içinde. Bazı şirketler düşük yıldız, bazdan da lüks yeni markalar yaratarak, hizmet yelpazesini çeşitlendirme yoluna gidiyor.

İl Özel İdare o ilde 6 katlı otel satacak! Yatırımcılar dikkat!

Ardahan İl Özel İdaresi, Ardahan Merkez'de yer alan altı katlı otel için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 7 Aralık 2022 tarihinde saat 10:00'te yapılacak.

Pedasos Altınel Otel satılıyor! 39 milyon 500 bin TL'ye!

Çanakkale İl Özel İdaresi, Çanakkale ili, Ayvacık ilçesi, Behramkale Köyü'nde yer alan Pedasos Altınel Otel'i satıyor. İşte ayrıntılar...

Pedasos Altınel Otel satılıyor! Çanakkale Behramkale'de satılık otel fırsatı! 

Çanakkale ili, Ayvacık ilçesi, Behramkale Köyü, 144 ada 26 parselde yer alan Pedasos Altınel Otel satışa sunuluyor. İhale ilanı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte detaylar...

First Class Otel icradan satılıyor! 37.2 milyon TL'ye...

Aydın ili, Didim ilçesi, Altınkum Mahallesi, Gevrek Mevkiinde yer alan ve 4672 ada 4 parselde kayıtlı First Class Otel icradan satılıyor...

Tarihi yarımadada şok satış! 9 katlı otel 48 milyon TL'ye icradan satılıyor!

İstanbul 10. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul ili, Fatih ilçesi, Denizabdal Mahallesi, 1700 ada 4 parselde yer alan altında 2 dükkan bulunan 9 katlı otel ve arsasını 48 milyon TL'ye icradan satışa sunuldu. 

Edremit Altıner Otel 45 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Edremit İcra Dairesi, Balıkesir Edremit'te yer alan Altıner Otel'i 45 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Ankara Altındağ'da 31.2 milyon TL'ye icradan satılık otel!

T.C. Ankara Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, Ankara ili, Altındağ ilçesi, Yenituran Mahallesi, 9321 ada 21 parselde yer alan oteli 31 milyon 250 bin TL'ye icradan satıyor...

Accor Grubu Çeşme'de yeni otel açacak!

Avrupa'nın sevilen otel zincirlerine sahip olan Accor Grubu, Swissôtel ismi altında yeni otelini Çeşme'de açmaya hazırlanıyor.

Riskli yapı olduğu tespit edilen Marmaris Belediyesi hizmet binası boşaltıldı!

1970'li senelerin başında otel olarak hayata geçirilen 1990 yılında ise belediye binasına dönüştürülen Marmaris Belediyesi hizmet binası riskli olduğu gerekçesiyle boşaltıldı.

Altındağ'da 35.8 milyon TL'ye icradan satılık otel!

Ankara 17. İcra Dairesi Müdürlüğü, Ankara ili, Altındağ ilçesi, Yenituran Mahallesi, 9321 ada, 1 ve 21 parselde yer alan 160 yataklı oteli 35 milyon 770 bin TL'ye icradan satıyor...

Akfen GYO'nun otel gelirleri arttı!

Turizm sektöründe ziyaretçi ve gelirler anlamında yükseliş devam ediyor. Akfen GYO'nun altı aylık finansal sonuçlarında otel gelirleri arttı. 

Yabancı konut yatırımcılar Bodrum'u sevdi!

Markalı konut üreticileri ve lüks otel zincirlerinin ardı ardına projelerin inşa edildiği Bodrum, yabancıların da gözdesi oldu. Çağdaş Holding İcra Kurulu üyesi Dağlarca Çağlar, Muğla’da tapu alan yabancı sayısının 19 bini geçtiğini söyledi.

Haymana Ravza Termal Otel 19.4 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Ankara İli Haymana İlçesi Medrese Mahallesi Hamam Altı Mevkii'nde yer alan 4 yıldızlı Ravza Termal Otel 19 milyon 447 bin 116,30 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

otel zincirlerinin alt markaları Haberi

otel zincirlerinin alt markaları

Dünyanın önde gelen otel zincirleri olan Hilton’dan Sheraton’a kadar birçok marka, 5 yıldızlı otellerinin yanı sıra 4 yıldızlı, 3 yıldızlı, butik ya da lüks konsepdi farklı markalan ile de hizmet veriyor. Hatta bu zincirlerin kimilerinin birbirinden farklı kitlelere hitap eden 10’un üzerinde farklı markası bulunuyor. Bu zincirler Türkiye’deki büyüme planlarını pazann ihtiyaçlan-na göre belirleyip pazara uygun markalarıyla Anadolu’nun gelişen kentlerine yayılmaya başladılar.


Yabancı zincirlerin uzun yıllar önce yaptıkları marka kırılması ile yarattıkları birbirinden farklı segmentteki markaların büyüme hızı, yerli turizmcilere de esin kaynağı olmaya başladı. Yerli otel zincirleri de artık marka kırılmasıyla 3-4 yıldızlı alt markalar ya da lüks markalar yaratıyor. Örneğin Divan Grubu, Dedeman Grubu ve Rixos Grubu gibi birçok yerli otel zincirinin bu konuda çalışmalan var.


REKABET GÜCÜ İÇİN


Turizm...